reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

haaa i se byłam dzisiaj na zakupach.. kupiłam se staniora.. ale sie zszokowałam..
biore rozmiar 80C.. mały..
biore 85C.. mały :O
biore 85D o dziwo dobry :-D
a przed ciąża miałam 75B/C zależało chyba od stanika :-D
Rozmiar rozmiarowi nie równy dlatego ważne jest przymierzenie co by stanik świetnie dopasować;-)

reklama
anko a gdzie staniki mierzylas ??
ło matko jak ja Ci to wytłumacze.. w jednej z wielu uliczek na wodzisławskim rynku..
niedaleko klockiewicza.. :)
z tym że to taki sztywny se na razie wzielam..
przed porodem zaopatrze sie w jakies takie do karmienia..
no i musowo czarne.. bo juz teraz mi tak cieknie z dojców że szok.. ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Wielkie dzięki za linka Nessi! Właśnie sobie poczytałam a najbardziej podoba mi się to,że Maria R. która to napisała jest moja położną, bo właśnie z nią się dogadywałam od samego początku na opiekę indywidualną, no i rzecz jasna poród do wody:-D:rofl2: zobaczymy co będzie - na razie nie widzi większych przeciwskazań, o ile wyleczę infekcję - już raz się cholerstwa pozbyłam, a teraz od pesaru znów mi wróciła:eek:

Wielkie dzięki za linka Nessi! Właśnie sobie poczytałam a najbardziej podoba mi się to,że Maria R. która to napisała jest moja położną, bo właśnie z nią się dogadywałam od samego początku na opiekę indywidualną, no i rzecz jasna poród do wody:-D:rofl2: zobaczymy co będzie - na razie nie widzi większych przeciwskazań, o ile wyleczę infekcję - już raz się cholerstwa pozbyłam, a teraz od pesaru znów mi wróciła:eek:

hahahha, jaki ten internet mały ;) no to fajnie !

ło matko jak ja Ci to wytłumacze.. w jednej z wielu uliczek na wodzisławskim rynku..
niedaleko klockiewicza.. :)
z tym że to taki sztywny se na razie wzielam..
przed porodem zaopatrze sie w jakies takie do karmienia..
no i musowo czarne.. bo juz teraz mi tak cieknie z dojców że szok.. ;/

bo musze zaczac sie rozgladac ...

matko zlota odkad wlaczylam kompa juz 11 stron nastukane !! dobrze ze nadrabiac musze tylko do 2016 :)

reklama
bo musze zaczac sie rozgladac ...
oj pzypuszczam ze tam nic takiego ciekawego nie znajdziesz..
bo cos mam wrazenie ze to dziwna rozmiarówka jest..
ciężko jest znaleźć stanik na nasze ciężarne cycuchy :-D
tych rozmiarów 75 to w cholere jest.. ale 85 to już nie lada wyczyn .. :-D
już byłam skłonna na targ iść ale udało mi się.. :-D

Do góry