reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzien dobry :tak:

wpadlam tylko na sekundke bo zaraz lece na kontrole z malym a i tak chyba sie nie wyrobie:-D

musze wam sie pochwalic moim syneczkiem ktory kolejna noc spal w lozeczku:szok: przedwczoraj zasnal przy cycku a wczoraj sam:szok::szok:bez zadnego placzu no nic pierwsza pobudka o 1.40 na cycka druga o 5.40 wzielam go wtedy do siebie bo maz akkurat do pracy sie szykowal i niebylo szans rzeby maly spal dalej ale zasnal wkoncu ze mna i dopiero wstalismy:szok::tak::tak: niemam pojecia co mu sie tak poprzestawialo ale bardzo sie ciesze:happy:

jak wroce to was nadrobie :tak:

reklama
Hejka
Macie racje może przesadzam z martwieniem się.
Oli waży 11 kg ma 75 cm wzrostu i jest pełan energi.;-)
No widzisz, sama doszłaś do mądrego wniosku,
moja waży tylko 8 kg

czesc kochane:-):-):-)
mam nate...jupiiiiii:-Dgorzej z jego predkoscia:eek:no ale daje rade:cool2:
Super, licze że bedziesz wpadac częsciej, brakuje mi Twoich streszczeń:tak:

Potem misiek leciał do robotki,a ja sprzatałam domek.....popoludniu przyszła kumpela która mieszka pode mną z synkiem (3 miesiece młodszy od Mari )..... naśmiałam się jak nic....Mari do niego krzyczała na poczatku przez 30 minut cosik w swoim jezyku.....piszczała, mruczała.....potem robiła Pawełkowi ajka i dawała buzi,a on całował ja po stupkach:p hahaah :-pjaja jak nic :laugh2:
No to super dzionek miałyście, a szczególnie Mari, tez bym chciała, żeby jakiś przystojniak mnie po nogach całował:szok::zawstydzona/y:

odradzam wam wizzair:no::no::no:tylko problem w tym, że za dużego wyboru w tych liniach lotniczych to teraz nie ma, KATASTROFA!!!:wściekła/y:
Spróbuj dostrzec w tym dobrą stronę, będziesz miała mamusię o tydzień dłużej, odeśpicie te nocne jazdy i będziecie dalej cieszy się sobą

musze wam sie pochwalic moim syneczkiem ktory kolejna noc spal w lozeczku:szok: przedwczoraj zasnal przy cycku a wczoraj sam:szok::szok:bez zadnego placzu no nic pierwsza pobudka o 1.40 na cycka druga o 5.40 wzielam go wtedy do siebie bo maz akkurat do pracy sie szykowal i niebylo szans rzeby maly spal dalej ale zasnal wkoncu ze mna i dopiero wstalismy:szok::tak::tak: niemam pojecia co mu sie tak poprzestawialo ale bardzo sie ciesze:happy:
Gratulacje małego zdolniaszki

wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:))) rośnijcie zdrowo

beciaczek współczuje mamie i Wam bo tez się nadenerwowaliście ale dobra strona ego ze mama zostanie u Ciebie dłużej:)

Halo :-)

MARICZKO, EMILKO I TOMCIU STO LATEK :tak::tak:

wszystkiego_najlepszego.jpg

Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomcia !!!!

Witajcie

Ja taka nie wyspana ze aż zła. Mały obudził sie o 24 i zasnął o 1:40 :-(. Potem jeszcze o 6 na butle i spał aż do 7:15 :eek:. Nie wiem co mu się stało. Ale chyba go mądry tatuś obudził :wściekła/y:.

Mąż dzisiaj jedzie do Krakowa i wróci w środe wieczorem, a ja znowu sama, zreszta teraz cły czas jestem sama, bo do pracy jedzie na 6 i wraca o 24 :zawstydzona/y:.
Na 11:30 idę do dentysty. Boję się bo dzisiaj bedzie mi leczyc ząb w którym mi plomba wyleciała i chyba bedze boleć. O ile da się go wyleczyc.
Muszę wlosy umyć i zjeść śniadanie. Jestem nie do życia dzisiaj.

Cyprysiowa trzymam kciuki.

Baciaczku, współczuje Wam, ale przynajmniej mama jeszcze tydzien bedzie z Wami :tak:

Witajcie

Ja taka nie wyspana ze aż zła. Mały obudził sie o 24 i zasnął o 1:40 :-(. Potem jeszcze o 6 na butle i spał aż do 7:15 :eek:. Nie wiem co mu się stało. Ale chyba go mądry tatuś obudził :wściekła/y:.

Mąż dzisiaj jedzie do Krakowa i wróci w środe wieczorem, a ja znowu sama, zreszta teraz cły czas jestem sama, bo do pracy jedzie na 6 i wraca o 24 :zawstydzona/y:.
Na 11:30 idę do dentysty. Boję się bo dzisiaj bedzie mi leczyc ząb w którym mi plomba wyleciała i chyba bedze boleć. O ile da się go wyleczyc.
Muszę wlosy umyć i zjeść śniadanie. Jestem nie do życia dzisiaj.

Cyprysiowa trzymam kciuki.

Baciaczku, współczuje Wam, ale przynajmniej mama jeszcze tydzien bedzie z Wami :tak:

Współczuję dentysty :confused2: może pocieszy Cię to że mnie też to czeka w tym tygodniu :eek: też ta "wypadnięta" plomba.
Ale tego ciągłego bycia samej to naprawdę nie zazdroszczę. Czy Twój mąż nie może wracać wcześniej żeby pobyć trochę z Tobą, pobawić się z Matim? No słowo daję, jakbym go spotkała to tak bym mu nagadała że wracałby codziennie szybko i potulnie jak baranek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mój mężulek został teraz na dwa tygodnie oddelegowany na kurs i dzięki temu omijają nas nocne zmiany które miał mieć w tym tygodniu :tak:
Pogoda beznadziejna, jakiś deszcze leci z nieba czy coś i nie chce się nigdzie wychodzić, ale muszę iść dzisiaj do gina, ma mi cytologię dziś robić. Ale idę dopiero na 16:40.

reklama
Ollcia teraz jak była taka pogoda i snieg padał w niektórych rejonach to ludzie sie rzucili na kupno zimowych opon, wiec nie było szans zeby wrócił wczesniej. Na allegro w dwie godziny kupiło 80 osób po komplecie opon. No ale juz mam nadzieje , ze to sie unormuje bo ma cieplej być wiec ludzie przystopują z kupowaniem opon.

Do góry