reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ollcia teraz jak była taka pogoda i snieg padał w niektórych rejonach to ludzie sie rzucili na kupno zimowych opon, wiec nie było szans zeby wrócił wczesniej. Na allegro w dwie godziny kupiło 80 osób po komplecie opon. No ale juz mam nadzieje , ze to sie unormuje bo ma cieplej być wiec ludzie przystopują z kupowaniem opon.

no to ma szczęście, że ma usprawiedliwienie :tak:

a swoją drogą to niezła sprzedaż :tak: on też wymienia czy tylko sprzedaje?

reklama
Witam i ja.
U nas kolejna nocka nieciekawa. Mam małego wiercipiętę. Kręci się jak wiatrak a potem kwęka:baffled:. Normalnie żałuję, że i ja nie jestem taka mała i że ktoś się mną nie opiekuje.

Sto lat dla solenizantów:-D

Marzycielko chyba się troszkę uspokoiłaś?

Mariczko,Emilko,Tomcio STO LAT MALUSZKI!!

JA ide na 11.30 na rozmowe o prace. trzymajcie kciuki zeby mi zaproponowali dobre warunki;-):tak:

Trzymam kciuki i pisz jak wrócisz co to za praca:tak:

JA ide na 11.30 na rozmowe o prace. trzymajcie kciuki zeby mi zaproponowali dobre warunki;-):tak:
powodzenia:tak::tak::tak::tak:

Mariczko, Emilko i Tomciu
100 latek kochani:tak::tak::tak::tak:

a ja juz po pracy, w domu posprzątałam, podłogi umyte, no i obiad się gotuje, a ja sie biore dopiero za kawke i za bb:tak::tak::tak:
pogoda u nas do d..., deszcz beeeeee
milego dzionka kochane

a gdzie jest Tygrys??????????

Kana Mari już ma u stóp wielbicieli:tak:, co będzie za jakiś czas.
Strach się bac:p hahaha kurcze tatus bedzie przerażony:p:-D
Wszystkiego najlepszego Mariczko i Emilko!!:-D

Najserdeczniejsze życzonka dla naszych ślicznych panienek: Mariczki i Emilki
oraz dla super przystojniaczka Tomcia,
którzy dzisiaj kończą 10 miesięcy

STO LATEK KOCHANE MALUTKIE KOBIETKI:tak:

wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:))) rośnijcie zdrowo

Halo :-)

MARICZKO, EMILKO I TOMCIU STO LATEK :tak::tak:

Zobacz załącznik 173948

Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomcia !!!!

Sto lat dla solenizantów:-D

Mariczko, Emilko i Tomciu
100 latek kochani:tak::tak::tak::tak:

Aj kochane w imieniu mojej córeczki najukochańszej (śpiącej zresztą) bardzo mocko dziękujemy za życzonka......milutko nam bardzo mocko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:

A tak poza tym to dzien dobry bardzo :-)

Moja solenizantka wstała dzisiaj o 7 rano i była mega wyspana....a co skonczyło sie dobre wstawanie o 8:15.....:sorry: Poza tym mezowy cosik sie zle czuje i tez spi....a ja wyczailam wolnego kompa i juz jestem :tak:

Cyprysiowa trzymam kciukasy za prackę :tak::-)
Beciaczku pociesz sie kochana tym,ze mamusia tydz dluzej bedzie !!!
Agaciu powodoznka u dentysty oby nie bolało....
A Olciu Tobie u ginekologa......jejku tez musze sie w końcu wybrac..... bo cosik tego kresu nadal brak :sorry::eek:

No wszystkiego naj naj naj dla naszych współ-świętujących ukończone 10 miesięcy.....
Emilko nasza słodziuchna i Tomciu uroczy .....
masa buziaczków;*

pogoda u nas do d..., deszcz beeeeee
milego dzionka kochane

a gdzie jest Tygrys??????????
a ja juz po pracy, w domu posprzątałam, podłogi umyte, no i obiad się gotuje, a ja sie biore dopiero za kawke i za bb:tak::tak::tak:
U nas pogoda dzisaij przyzwoita, świeci słonko, ale jest tylko 1 stopień.
Na mycie podłóg wzięło mnie wczoraj po 22:shocked2:, więc do 23 sprzątałam, obiad też wczoraj ugotowałam, a teraz ciężko pracuję;-) przy bb oczywiscie i kawce.

no właśnie, gdzie Tygrys? :confused:

Wyłazic, bo kawka stygnie

reklama
A ja dizisja od rana zabiegana.....najpierw Kmail pojechał po nasze zaswiadczenia o zarobkach do skarbówki, potem ja leciałam do MOPS-u bo w pażdzierniku dostajemy ostatni raz rodzinne i musiałam leciec przedłuzyc...i tak troskzu pozno,ale cóż....ale jest podwyżka słuchajcie od listopada bedzie 68zł :szok::-D

ja skladalam wniosek 14 wrzesnia z tego co pametam ale moge sie mylic na decyzje czeka sie miesiac a ja do dzis nic nie dostalam :sorry: ale na nic nie licze bo Piotr w 2008 zarabial wiecej niz w 2007 chociaz jak za pierwszym razem skladalam wniosek to tez myslalam ze sie nie zalapiemy:-D

Najserdeczniejsze życzonka dla naszych ślicznych panienek: Mariczki i Emilki
oraz dla super przystojniaczka Tomcia,
którzy dzisiaj kończą 10 miesięcy

podpinamy sie:zawstydzona/y: wszystkiego najlepszego:tak:

powodzenia trzyamy kciuki:tak:

Do góry