reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Judytaaaaaaaaaaaa no prosze a wlansie o Tobie myslalam !!! Hahahahha :) az apel do lasek napisalam co by wpisy robily !
Kochana tak sie ciesze :) widzisz mowilam ze takie maluzki maja ogromna wole walki :) A waga !!! rewelacja ....mysle ze jak beda dobijac do 2kg ( chyba ze jest inny wymog w szpitalu gdzie dziewczynki leza) i nie beda mialy problemow innych bedziesz mogla je wziasc do domku !

A wtedy to juz tylko z gorki :)

NO i wazne ze anemia juz zazegnana ,co do bezdechow - nie martw sie tym ...Patryk mial nawet sinice a zobacz jakie z niego chlopisko :)
Bedzie dobrze !

Tak wymog jest 2 kg, wiec jak juz widze u Amelci kilo to juz mi o wiele lepiej!

A jak zabralas do domu Patryka to tez mial jeszcze te bezdechy?

reklama
Tak wymog jest 2 kg, wiec jak juz widze u Amelci kilo to juz mi o wiele lepiej!

A jak zabralas do domu Patryka to tez mial jeszcze te bezdechy?
NIe juz nie mial w domu wszystko sie unormowalo w szpitalu ,i u dziewczynek tez sie unormuje zobaczysz !To u wczesniaczkow jest rzecza bardzo czesta !Ale oddychaja same wiec zobaczysz jak szybko im to wejdzie w nawyk !!!!
Im beda wieksze tym beda silniejsze i beda sobie lepiej radzic !! Zobacz jeszzcze troche i je zabierzesz ! dziewczynki bardzo sie staraja !!!! A wage maja naprawde bardzo piekna ,tym bardzie ze im sa wieksze tym wiecej beda dostawac pokarmu :) i szybciej beda nabierac masy :) Patryka pierwszy pokarm jaki dostal byl to 2,5 ml mleczka :) a pozniej wypijal juz dosc duza butle co sie przyczynialo do duzego skoku wagi :)

Pewnie że dasz radę jest dla kogo :)
Najważniejsze żebyś Ty czułą się dobrze wtedy i dziewczynki to wyczuwają. Dajesz im siłę do walki:) Trzymaj się mocno:*

Dziekuje:) Dla nich nawet gory bym przeniosla:tak:

Szwy niestety bedziesz jeszcze troche odczuwac ,ale z dnia na dzien bedzie coraz lepiej zobaczysz ,najgorzej jak sie zastoja to aby znowu je rozruszac boli ,wiem cos o tym !
Ale nie ma co ,dla dzieci wytrzymasz wszytko ja bardzo w ciebie wierze !

ałc, taakk jak sie zastoja to masakra jest. Ale przezylam juz 2 tygodnie rodzenia i boli porodowych to przezyje i szwy:-p

jutka kochana !!!! jak fajnie ze piszesz :D
poprawilam na liscie jak prosilas :)
ciesze sie ze dziewczynki takie dzielne ... a ze sie lubia przytulac to co im sie dziwic !! ja tez lubie a jestem juz duza dziewczynka wiec takie male musza lubic wiele bardziej niz ja :)

a masz jakies nowe zdjecia ??

a ja juz po sniadanku :) musze dzis zmajstrowac zupke pieczarkowa bo maz sobie zazyczyl :) ale spoko bedzie dobra :)

NIe juz nie mial w domu wszystko sie unormowalo w szpitalu ,i u dziewczynek tez sie unormuje zobaczysz !To u wczesniaczkow jest rzecza bardzo czesta !Ale oddychaja same wiec zobaczysz jak szybko im to wejdzie w nawyk !!!!
Im beda wieksze tym beda silniejsze i beda sobie lepiej radzic !! Zobacz jeszzcze troche i je zabierzesz ! dziewczynki bardzo sie staraja !!!! A wage maja naprawde bardzo piekna ,tym bardzie ze im sa wieksze tym wiecej beda dostawac pokarmu :) i szybciej beda nabierac masy :) Patryka pierwszy pokarm jaki dostal byl to 2,5 ml mleczka :) a pozniej wypijal juz dosc duza butle co sie przyczynialo do duzego skoku wagi :)

Mam nadzieje, bo jak widze te ich bezdechy to az mnie zatyka, choc staram sie z calych sil byc spokojna!

Moje dziewczynki na poczatku tez dostaly po jakies 2ml i chyba 3ml a teraz Amelcia je po 20ml, a Nastuska po 23ml:tak:

ciesze sie ze dziewczynki takie dzielne ... a ze sie lubia przytulac to co im sie dziwic !! ja tez lubie a jestem juz duza dziewczynka wiec takie male musza lubic wiele bardziej niz ja :)

a ja juz po sniadanku :) musze dzis zmajstrowac zupke pieczarkowa bo maz sobie zazyczyl :) ale spoko bedzie dobra :)

A nom napisalam, bo mam troszke czasu wolnego. W koncu trzeba cos zjesc i odciagnac mleko, bo cycki bola, ze hej;-)

Dziekuje za poprawke:-)

Zdjecia nowe mam, ale jeszcze nie na komputerze, moze wieczorem wrzuce jak nie padne na twarz:-p

Mam nadzieje, bo jak widze te ich bezdechy to az mnie zatyka, choc staram sie z calych sil byc spokojna!

Moje dziewczynki na poczatku tez dostaly po jakies 2ml i chyba 3ml a teraz Amelcia je po 20ml, a Nastuska po 23ml:tak:
A jeszcze troche i beda pily po pol butki na raz !!!! a poznije cala ahahah :)
Wiec i waga im sie bedzie szybciej zwiekszac ,a to znowu da mozliwosc wziecia ich do domku ...i tul je do siebie jak najczesciej - one potrzebuja tego :)

Mea co jadlas na sniadanie ? Cholera ja o 6 rano wstalam bo glodna ,wypilam kubek goracego mleka i bulke z makiem slodka ....wypilam 400 ml jogurtu i co ??? Juz mnie ssie ! Ja pierdziele ! najgorsze ze niewiem co mam se zjesc !

reklama
Cześć kobietki :-)
Od razu się przyznaję, że jeszcze nie nadrobiłam zaległości z wczoraj :sorry:
jutka bardzo się cieszę, że dziewczynki rosną i są coraz silniejsze... Buziaki dla nich :biggrin2:
Ja po wczorajszej wizycie u lekarza nie mam niestety zbyt dobrych wieści :-( Z młodym jest wszystko ok, waży 2200g... ale napiera mi na szyjkę i muszę leżeć z pupą do góry. Ginka powiedziała, że jak dalej będę się tak eksploatowała to mi nie zagwarantuje, że za 2 dni nie urodzę :shocked2: Zdziwiłam się bardzo, bo prawie całą ciążę super przechodziłam a tu teraz taki klops :wściekła/y: Dostałam zwolnienie do następnej wizyty, więc teraz może nie będę miała tyle zaległości na forum ;-)
Mam pytanie, czy jak któraś z was musi leżeć z pupą do góry to wogóle nigdzie nie wychodzicie? I ile tych poduch podkładacie pod poślady?

Do góry