reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Nessi nie martw sie hemoglobine masz leciutko po nizej ogolnych norm a w ciazy podobno powyzej 11 to norma wiec nie jest zle krwinki biale masz podwyzszone ale w ciazy jest na nie tez inna norma bo sa zazwyczaj wyzsze czyli tez ok a jezeli chodzi o krwinki czerwone masz lekko obnizone moze to byc niedobor zelaza albo leciutka anemia co ci lekarz tabsiki zapoda i bedzie git glowa do gory!!!

reklama
Dzisiaj znowu całą noc bolała mnie nerka, na szczęście bez skurczy :-(znowu noc nieprzespana, badanie moczu nie wyszło, bo siusiałam przed nim całą noc, tak samo jak i dzisiaj, z morfologii wynika chyba poczatek anemii :-(załamać się można :(

ALE NAPISAŁAS chyba wiec nie jestes pewna nie masz czym sie jeszcze zamartwiac skoro to "chyba poczatek" musisz zaniesc do gina wyniki i sie dowiedziec koniecznie... on napewno powie jak dalej postepowac a zalamac sie to najgorsze co moze byc,,,, walcz dziewczyno nie poddawaj sie !!!

No mamy przekichane :( i popatrz cały czas człowiek mieścił się w normach a prawie przy końcu wszystko siada :(
Na nerki i problemy z pecherzem polecam zuravit to sa tabsy z zurawinki biore je caly czas odkad mialam problem z nerką ginka nawet zalecala one Cie chronia przed osadzaniem sie tych bakterii polecam i duzo pic!!! Ale oczywiscie do lekarza koniecznie bo zurawinka to tylko profilaktycznie.

no właśnie nie... za dużo tych tabletek moim zdaniem i mi żołądek wysiada... a i tak mam zniszczony swoimi wyczynami sprzed lat...

reklama
Nessi nie martw sie hemoglobine masz leciutko po nizej ogolnych norm a w ciazy podobno powyzej 11 to norma wiec nie jest zle krwinki biale masz podwyzszone ale w ciazy jest na nie tez inna norma bo sa zazwyczaj wyzsze czyli tez ok a jezeli chodzi o krwinki czerwone masz lekko obnizone moze to byc niedobor zelaza albo leciutka anemia co ci lekarz tabsiki zapoda i bedzie git glowa do gory!!!

No własnie nie bardzo się an tych normach w ciąży znam , ale nerką sie martwię :( nigdy w życiu nie miałam z nerkami problemów ,nawet nie wiedziałam co to znaczy ból nerek :(

ALE NAPISAŁAS chyba wiec nie jestes pewna nie masz czym sie jeszcze zamartwiac skoro to "chyba poczatek" musisz zaniesc do gina wyniki i sie dowiedziec koniecznie... on napewno powie jak dalej postepowac a zalamac sie to najgorsze co moze byc,,,, walcz dziewczyno nie poddawaj sie !!!

No jestestem, a do lekarza to aż strach iść, albo mnie oleje albo znowu na oddział połozy :(

rano byłam na zastrzyku i cholera nie wiem czy ten ból brzucha to nie przez te dawki żelaza... no masakra! nigdy tak nie bolało...

Jak się nadal tak będziesz źle czuła to zadzwoń może do dr ? bo to chyba tak być nie powinno, :-(

Na nerki i problemy z pecherzem polecam zuravit to sa tabsy z zurawinki biore je caly czas odkad mialam problem z nerką ginka nawet zalecala one Cie chronia przed osadzaniem sie tych bakterii polecam i duzo pic!!! Ale oczywiscie do lekarza koniecznie bo zurawinka to tylko profilaktycznie.

Mozna to w aptece kupić ?

Do góry