reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Dla Twojego M przysługują 2 dni urlopu okolicznościowego w pracy, a dodatkowo może prosić lekarza o wypisanie L4 max na 14 dni na opiekę nad Tobą . Płatne 80%. .
:)

reklama
kopciuszku2107 - widzę, że nadrabiasz wczesniejsze posty, ja się boję ile tego bedzie zanim dojadę do domu! :)

Dziekuję ślicznie, własnie już się zbieram - jeszcze tylko laptop :D

Popralam juz 2 tury ciuszkow biale i kolorki teraz pora na rozowe bo jest ich tyle ze na oddzielne pranie sie zalapaly a na koniec jeansowe i wszystko niech ladnie schnie a od jutra prasowanko!
Musze wyskoczyc do sklepu niby sama jestem a codziennie na zakupy musze ganiac dzis mam smaka na maxa na fasolke po bretonsku wiec kupie i namocze i na jutro bedzie nigdy jeszcze nie robilam zobaczymy co z tego wyjdzie.

No musicie to jakoś wywalczyć. Ja to jeszcze spokojna dziewczyna jestem a się zdenerwowałam a jak mojemu opowiem to aż strach tak mi zezwie tego kolegę twojego T.
Ja tez spokojniutka jestem na codzien ale ludzie maja tupet to jak tu sie nie wkurzac a moj T jest dobry grzeczny i kochany do czasu jak ktos jest fair a jak mu ktos zrobi brzydkiego psikusa to sie odplaca z nawiazka taki charakterek.

:-):-)
Wika zaraz wstawię ci tu trzy zdjątka tej książeczki ok?? To zobaczysz mniej więcej

tak wlasnie ta ksiazeczke .........:-)

Ale jestem wsciekla moj T plywa w systemie 8 tygodni w domu i 8 tygodni w morzu no i poplynal specjalnie tydzien szybciej czyli po 7 tygodniach bo zmiennik go blagal bo mial jakies wesele kolegi i zostal 9 tygodni czyli tez tydzien dluzej i nam to bylo na reke bo bylby na porodzie i tydzien po bo ja sama tu jestem i to wychodzilo ze okolo 5 stycznia ma plynac a ten dupek mu pisze dzis ze ma byc po swietach gotowy do zamustrowania no chyba go pogielo nie dosc ze moj T poszedl mu na reke teraz siedzi dluzej i wszystko sie zgadza to on mowi ze go to nie obchodzi ze ja rodze i ze ma byc na statku co za ludzie nie doliczyl sie pewnie i teraz wymysla zebysmy to jeszcze chcieli go okantowac na chociaz jeden dzien nie wszystko po rowno by bylo a ten wymysla takie problemy juz widze jaka wojna bedzie:(

nie dobrze:eek:

Sorki za zaśmiecanie zdjęciami :/ słabo widać ale chyba wiadomo o co chodzi??
picture10844.jpg

picture10846.jpg

picture10845.jpg
tak tak tak he wejde na strone gerbera i zobacze co da sie zrobic :-)

reklama
Ludzie to niektorzy maja z glową no klocic sie bedziemy bo ja tego tak nie zostawie tym bardziej ze wszystko bedzie po rowno a koles nie przemyslal i teraz pewnie kombinuje jak tu na sylwestra byc w domu ale juz moj T go urzadzi skoro tak nie fair sie zachowal.

z piachy mu !!! co se bedziesz zalowac !! jak po polsku nie rozumie to ty przynajmniej mu to po mesku wytlumaczysz :)
ja to takich ludzi nie umiem scierpiec ... przebrzydle i przebiegle zmije !!

Do góry