reklama
karnitynka1982
Fanka BB :)
Juz mi lepiej troche bojowego nastroju nabralam dzieki Wam jakos z tego wybrniemy
))
Pauluś89
Grudzień 2009
No musicie to jakoś wywalczyć. Ja to jeszcze spokojna dziewczyna jestem a się zdenerwowałam a jak mojemu opowiem to aż strach tak mi zezwie tego kolegę twojego T.
karnitynka1982
Popralam juz 2 tury ciuszkow biale i kolorki teraz pora na rozowe bo jest ich tyle ze na oddzielne pranie sie zalapaly a na koniec jeansowe i wszystko niech ladnie schnie a od jutra prasowanko!
Musze wyskoczyc do sklepu niby sama jestem a codziennie na zakupy musze ganiac dzis mam smaka na maxa na fasolke po bretonsku wiec kupie i namocze i na jutro bedzie nigdy jeszcze nie robilam zobaczymy co z tego wyjdzie.
Musze wyskoczyc do sklepu niby sama jestem a codziennie na zakupy musze ganiac dzis mam smaka na maxa na fasolke po bretonsku wiec kupie i namocze i na jutro bedzie nigdy jeszcze nie robilam zobaczymy co z tego wyjdzie.
karnitynka1982
Ja tez spokojniutka jestem na codzien ale ludzie maja tupet to jak tu sie nie wkurzac a moj T jest dobry grzeczny i kochany do czasu jak ktos jest fair a jak mu ktos zrobi brzydkiego psikusa to sie odplaca z nawiazka taki charakterek.No musicie to jakoś wywalczyć. Ja to jeszcze spokojna dziewczyna jestem a się zdenerwowałam a jak mojemu opowiem to aż strach tak mi zezwie tego kolegę twojego T.
W
wika_20
Gość
:-):-)
tak wlasnie ta ksiazeczke .........:-)
nie dobrze
Wika zaraz wstawię ci tu trzy zdjątka tej książeczki ok?? To zobaczysz mniej więcej
tak wlasnie ta ksiazeczke .........:-)
Ale jestem wsciekla moj T plywa w systemie 8 tygodni w domu i 8 tygodni w morzu no i poplynal specjalnie tydzien szybciej czyli po 7 tygodniach bo zmiennik go blagal bo mial jakies wesele kolegi i zostal 9 tygodni czyli tez tydzien dluzej i nam to bylo na reke bo bylby na porodzie i tydzien po bo ja sama tu jestem i to wychodzilo ze okolo 5 stycznia ma plynac a ten dupek mu pisze dzis ze ma byc po swietach gotowy do zamustrowania no chyba go pogielo nie dosc ze moj T poszedl mu na reke teraz siedzi dluzej i wszystko sie zgadza to on mowi ze go to nie obchodzi ze ja rodze i ze ma byc na statku co za ludzie nie doliczyl sie pewnie i teraz wymysla zebysmy to jeszcze chcieli go okantowac na chociaz jeden dzien nie wszystko po rowno by bylo a ten wymysla takie problemy juz widze jaka wojna bedzie![]()
nie dobrze

tak tak tak he wejde na strone gerbera i zobacze co da sie zrobic :-)Sorki za zaśmiecanie zdjęciami :/ słabo widać ale chyba wiadomo o co chodzi??
![]()
![]()
![]()
kopciuszek2107
kopciuszku2107 - widzę, że nadrabiasz wczesniejsze posty, ja się boję ile tego bedzie zanim dojadę do domu!
Dziekuję ślicznie, własnie już się zbieram - jeszcze tylko laptop![]()
Oj kachana nadrobilam ale ile czasu mi to zajelo

reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ludzie to niektorzy maja z glową no klocic sie bedziemy bo ja tego tak nie zostawie tym bardziej ze wszystko bedzie po rowno a koles nie przemyslal i teraz pewnie kombinuje jak tu na sylwestra byc w domu ale juz moj T go urzadzi skoro tak nie fair sie zachowal.
z piachy mu !!! co se bedziesz zalowac !! jak po polsku nie rozumie to ty przynajmniej mu to po mesku wytlumaczysz
ja to takich ludzi nie umiem scierpiec ... przebrzydle i przebiegle zmije !!