ulenka7883
mamusia Antolka:)))
zauważyłam,że teraz zaczęłam tyć ok 1kg tygodniowo!!! MASAKRA jak tak dalej pójdzie to będę robić za bałwana na zimę
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jedną sałatkę z tuńczykiem: Tuńczyk ogórek konserwowy, jajo i ryż i to na przemian przekładane ketchupem raz pikantny raz łagodny. PYCHA
a drugą z makaronu tortelini,szynki jajka papryki i szczypiorku do tego majonez sos ziołowo koperkowy i sos grecki. ta jest jeszcze pyszniejsza![]()
a Ty jakie robisz najczęściej może wypróbuje...![]()
kurcze ja nie pomyślalam o tym przecież że mam mniej ruchu i to dlatego pewnieja odkąd leżę potrafie przytyć 1-1,5kg tygodniowo
Dokładnie :-):-)kurcze ja nie pomyślalam o tym przecież że mam mniej ruchu i to dlatego pewnieAle to teraz przynajmniej wiem ze to normalne
bo przeciez my mamy tą samą sytuację
![]()
Widze że nie jestem osamotniona z myszami w takim razie.
znam toWrocilam z zakupkow i Was doczytalam cholery jedne nastukalyscie znow tyle stronKupilam fasolke i wedzony boczek chociaz nie lubie ale taki pakowany w plastrach chudy to dodam bo chyba musi byc w fasolce
Fasolka na jutro noo a teraz mi kolezanka zrobila smaka na saltke i sobie tez zrobie z tunczykiem tyle ze z makaronem zamiasta ryzu ale z ryzem tez jest pyszna uwielbiam salatki hihi mniam
Jezeli chodzi o myszy to ja nie mialam ale zawal bylby na miejscu ale chyba na 4 pietro im za wysoko hihi
Kurna ja tez tylko tyje i tyje ginka sie ze mnie smieje a moj jak wroci za tydzien to dopiero bedzie ubaw jak mnie zobaczy
Jezeli chodzi o sluz to nie mam jakos duzo chyba w normie a po nocce zazwyczaj sucho tylko inny mam problem nosze teraz bawelniane bokserki albo spodenkowe gaciory bo mi najwygodniej i jak wroce ze sklepu albo z dluzszego wyjscia to mi sie za przeproszeniem pipka poci i pachwiny i gacie do zmiany bo wkladka sucha a gacie mokre haha coz nie ma to jak uroki ciazy![]()