reklama
G
Georgina
Gość
No u mnie jak się wylewa to w ciągu dnia choć rano jak wstanę z łóżka to też się zdarza. Masakra.ja tez troszke mam, ale noc jakos spokojnie przesypiam bez wkladki i sucho...
kurcze........cos sie moja laleczka ruszac nie chce............ az to do niej niepodobne...... i mi jakos nie pasuje... wole jak mnie kopie po zebrach niz kiedy tak cicho siedzi....![]()
Ja też mam schizy jak się Mały nie rusza, wczoraj jak cały dzień leżałam to spokojny był, dopiero na wieczór się rozbrykał

W
wika_20
Gość
kurcze........cos sie moja laleczka ruszac nie chce............ az to do niej niepodobne...... i mi jakos nie pasuje... wole jak mnie kopie po zebrach niz kiedy tak cicho siedzi....![]()
najgorsza ta cisza .... ale ty juz 33 tydzien ja 32 i juz chyba co raz mniej maja miejsca....... ale mimo to ruszac sie powinni chyba caly czas szczegolnie po posiłku
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
jedną sałatkę z tuńczykiem: Tuńczyk ogórek konserwowy, jajo i ryż i to na przemian przekładane ketchupem raz pikantny raz łagodny. PYCHAjaką sałatkę robisz??? ja to mogłabym tylko o sałatkach żyć.
a drugą z makaronu tortelini,szynki jajka papryki i szczypiorku do tego majonez sos ziołowo koperkowy i sos grecki. ta jest jeszcze pyszniejsza

a Ty jakie robisz najczęściej może wypróbuje...

No u mnie jak się wylewa to w ciągu dnia choć rano jak wstanę z łóżka to też się zdarza. Masakra.
Laski a taka duża ilość śluzu to norma??? Gdzieś czytałam, ze tak ale wydaje mi się że to gin powinien potwierdzić.
Purchawka
Mama Lolka :-)
Ja też mam schizy jak się Mały nie rusza, wczoraj jak cały dzień leżałam to spokojny był, dopiero na wieczór się rozbrykał![]()
Mój też tak ma, wpadł ostatnio w cykl, ze dwa dni szaleje prawie całą dobę, a kolejne dwa dni jest spokojny jak aniołek, potem znów dwa dni szaleństw itd. śmieszne to
jedną sałatkę z tuńczykiem: Tuńczyk ogórek konserwowy, jajo i ryż i to na przemian przekładane ketchupem raz pikantny raz łagodny. PYCHA
a drugą z makaronu tortelini,szynki jajka papryki i szczypiorku do tego majonez sos ziołowo koperkowy i sos grecki. ta jest jeszcze pyszniejsza![]()
a Ty jakie robisz najczęściej może wypróbuje...![]()
Poprosimy o naspisanie przepisów na temacie grudniówki gotują

reklama
G
Georgina
Gość
Też bym nie zabiła myszki. Ale wyleciałaby na dwór.przeciez ta biedna myszka sie ciebie bala 100 razy bardziej niz ty jej !!! ale eksmisja sie jej nalezala![]()