mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
i apropo - z tymi semio/semantykami to jazda niezła ale do przeżycia. lepsze jest językoznawstwo kognitywne, z którego będę magisterkę pisać![]()
ale to polskie forum !! a ty uzywasz jakis chinskich slow !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i apropo - z tymi semio/semantykami to jazda niezła ale do przeżycia. lepsze jest językoznawstwo kognitywne, z którego będę magisterkę pisać![]()
alle nuda,,,,,,,,,i jak chcialo mi sie spac wczesniej tak teraz calkiem mi przeszlo![]()
a ja mam w porach też nieźle... dzwoniła moja mama i mówi, że rozmawiała z moim ginem (nota bene jej dobrym kolegą) i on rzucił tekst że "przy takiej anemii w ciąży i podwyższonym ciśnieniu oby wytrzymała do 35 tygodnia". no i jak to mam rozumieć, tu mnie straszą a ja Wam wszystkim pokażę, że jeszcze przenoszę! o!
jutka jutro jej zadzwonie z wiadomosciami to sie ucieszybardziej niz z calowania
a ja czekam na mojego mezulka i sie doczekac nie umiem ... biedak pewnie o 22 dopiero wyjedzie ... bywa
ale to polskie forum !! a ty uzywasz jakis chinskich slow !!