Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
O Agawar co u ciebie? Jak Bartek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj agawarHejo
Dawno mnie nie było i jestem strasznie do tyłu z postami. O co chodzi z dostępem? Boszee zielona jestem, tyle nowosci.
Witaj kochaniutka....opowiadaj jeszcze.......no i tłumacz się gdzie byłas jak Cie nie było????co??????????/Hejo
Dawno mnie nie było i jestem strasznie do tyłu z postami. O co chodzi z dostępem? Boszee zielona jestem, tyle nowosci.
Witaj kochaniutka....opowiadaj jeszcze.......no i tłumacz się gdzie byłas jak Cie nie było????co??????????/
A dziewczyny powiedzcie mi jeszcze co Wam sie wyświetla jak klikacie na ten moj link do glosowania zdjecia ari czy co????? bo mi sie wyswetlaja jej zdjecia,ale duzo moich znajomych sie pyta jaki mamy nick/?????
Kana jest na str 10, a jutro pewnie będzie jeszcze dalej.Kanuś wczesniej otwierala mi sie stronka ze zdjeciami Mari miedzy innymi a teraz nie moge Was znaleźć, może po nazwie uzytkonika byloby latwiej, jakbys nam podala![]()