reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Żania dziekujemy:tak:
my zaliczylismy drugi spacerek bo dzis po pracy tatus mial sie zajmowac malym n i wymyslil sobie spacer zeby nie musial tyle malego zabawiac niech mu bedzie:-D:-D i maly kotek wdrapywal mi sie do koszyka na zakupy w wozku ale jak ruszylam to uciekl:-D

Witajcie kochane:tak:

Dzisiaj tak późno, bo S. ma popołudniówki. Troszku czasu muszę z nim też spędzić,bo tylko słyszę że ciągle przed tym kompem siedzę heh:-) Potem trza było zrobić obiadek dla małego, ogarnęłam chałupkę, wstawiłam pranie no i teraz mały śpi, to nadrabiam zaległości.
Wczoraj też S. na 14-tą a potem na całe popołudnie do późnego wieczora pojechaliśmy z brzdącem do mojej mamuśki:tak:

Przede wszystkim chciałam złożyć:

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM:
MARICZCE MOJEJ SYNOWEJ KOCHANIUTKIEJ, EMILCE I PRZYSTOJNIACZKOWI TOMECZKOWI !!!

MNÓSTWO SZCZĘŚLIWYCH CHWIL I SAMYCH UŚMIESZKÓW NA WASZYCH BUZIACZKACH NO I ŻEBY DZIĘKI WAM MAMUSIE SIĘ TYLKO UŚMIECHAŁY:tak: BEZBOLESNEGO ZĄBKOWANIA I DUUUUŻO ZABAWEK:-)

Mariczko słodziuteńka a to prezencik od Krystianka;-)
Oj kochaniutka nasza i moj kochaniutki zieciu.....dziekujemy ślicznie:*

Nio my dzisiaj znowu po odwiedzinkach u kumpeli pode mna....tym razem my odwiedziłysmy Pawełka.....ale juz bez całowania stópek sie obeszło...wiec Krystianek zazdrosny nie mus byc:p hahha:-D
Malutka spi, a ja zamulam......pogoda sie popsuła wiec bedziemy chyba w domku siedziec....
Duniu moj mężowy tez ma popoludniówki więc łącze sie z Toba w bólu chyba,ze lubisz...bo ja nie cierpie.....:-(

reklama
duniu dziekujemy:tak: moj ma przewaznie na ranki czasem na popoludniu j anieprzepadam jak ma na popoludniu ale ja ide sobie pietro wyzej do rodzicow i jakos czas leci i jak naazie mial tylko jeden tydzien na nocke no i mam nadzieje ze wiecej niebedzie mial:-D

Do góry