reklama

Grudniowe mamusie 2008

Po rozmowie w sumie ok. Warunki takie sobie przez pierwsze 3 mies. pozniej nawet fajne, maja mi dac znac do czwartku do 16.00 jesli zostane przyjeta.

Ja tez nie lubie za bardzo jak A jest na popoludniowkach. Teraz tez tydzien pracuje na nocki od 24-6 i jak przychodzi jescze leci odprowadzic Cyprianka do przedszkola.

Dunia kochana moja ja nalegam na spotkanie!!!!! Teraz jak Seba ma popoludniowki to moze zajedziesz co?;-)

reklama
Dagulla zreszta z Toba na spotkanie tez nalegam. Mialysmy sie spotkac juz dawno ale caly czas bylo cos nie tak (a to samochod, a to Ksawery chory) kurcze musimy sie umowic w koncu.

Oczywiscie jesli ktoras ma ochote do Bydgoszczy przyjechac to tez zapraszam:tak:

reklama
Podziwiam was. Ja raz w życiu zdecydowałam się na tipsy i powiedziałam sobie nigdy więcej. Strasznie mi było.

A ja nigdy nie miałam i nie pragnę, bo nawet z lakierem głupio się czułam , więc nie maluję.A tak wogólę to ja się wcale nie pacykuję, moje kosmetyki to płyn intymny(bez mydła), szampon i dezodorant, nawet przeciwniczką mydła jestem , tyle problemów skóry kiedyś miałam:tak:. Jak czasami kredką do oczu się machnę to monż zdziwiony chodzi. No i przez dziesięć lat włosy farbowałam , ale mi się znudziło, starzeję się dziewczyny nie!?!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry