blizniaki2000
Fanka BB :)
Kanusia, trochę roboty z tym głosowaniem, ale Mari nie mogę odmówic, więc głosy już oddane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JA ide na 11.30 na rozmowe o prace. trzymajcie kciuki zeby mi zaproponowali dobre warunki;-)![]()
no i mamy juz dwie gorne dwujeczki na wierzchu![]()
Kochane czy ja moge Was mocko mockopo prosić o głosiki dla Mari????
Prosimy o głosiki Radosny konkurs wody Mama i Ja - Galeria konkursowa DZIĘKUJEMY:*
wiesz co wlasnie zdjelam sobie, bo za duzo sie naczytalam o tych lampkach UV, i byl program w tv ze te lampy sa bardziej niebezpieczne niz solarium i to jest prosta droga do chorob onkologicznych, a jeszcze moj M to slyszal to powierdzial ze woli mi comiesiac dawac 100 zl na jakas droga odzywke niz mam sobie niszczyc zdrowie
Mamusia a ja Twoje pazurki??
moj tez wlasciwie niebardzo chetny do pokazywania buziola ale on lubi jak ruszam zyrndolem wtedy glowke odchyla zeby sobie na niego popatrzecaja go sobie tak ustawie ze widze co ma w buziolu bo zawsze tedy ma otwarta buziunie a jeszcze najlepiej wieczorem jak jest swiateklko to jz wogule wszystko widac![]()
wiesz co wlasnie zdjelam sobie, bo za duzo sie naczytalam o tych lampkach UV, i byl program w tv ze te lampy sa bardziej niebezpieczne niz solarium i to jest prosta droga do chorob onkologicznych, a jeszcze moj M to slyszal to powierdzial ze woli mi comiesiac dawac 100 zl na jakas droga odzywke niz mam sobie niszczyc zdrowiewiec posluchalam go i teraz ciezko mi sie przyzwyczaic ze nie mam paznokc
i
ZrobioneKochane czy ja moge Was mocko mockopo prosić o głosiki dla Mari????
Prosimy o głosiki Radosny konkurs wody Mama i Ja - Galeria konkursowa DZIĘKUJEMY:*
spróbowałam, u nas to nie działa![]()
no szkoda a moze sprobuj jeszcze jak sie zrobi bardziej szaro i wlacz swiatlo![]()