reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zaczynamy od najserdeczniejszych życzeń dla dzisiaj świętujących..... Mariczki i Emilki oraz Tomcia

JA ide na 11.30 na rozmowe o prace. trzymajcie kciuki zeby mi zaproponowali dobre warunki;-):tak:

Kciuki zaciśnięte...jak poszło????

no i mamy juz dwie gorne dwujeczki na wierzchu:tak::tak::tak:

Gratulacje

Kochane czy ja moge Was mocko mockopo prosić o głosiki dla Mari????

Prosimy o głosiki Radosny konkurs wody Mama i Ja - Galeria konkursowa DZIĘKUJEMY:*

zaglosowane

Witajcie u nas dzisiaj nocka super Jula raz przebudziła się ok.4 dostala smoczka i zasnela a później dopiero o 8.30 na mleczko:szok::szok::szok::szok:zasnela i spałyśmy do 10.30:szok::szok::szok::szok::szok:

Teraz szaleje na dywanie....:-D:-D:-Da ja Was czytam
U nas leje wiec z domu nie wychodzimy...po poludniu tylko na pazurki pojde...

Mamusia
a ja Twoje pazurki??

Pyciolku wutaj witaj!!!!Jak mój zieciunio???

Mamusia
a ja Twoje pazurki??
wiesz co wlasnie zdjelam sobie, bo za duzo sie naczytalam o tych lampkach UV, i byl program w tv ze te lampy sa bardziej niebezpieczne niz solarium i to jest prosta droga do chorob onkologicznych, a jeszcze moj M to slyszal to powierdzial ze woli mi comiesiac dawac 100 zl na jakas droga odzywke niz mam sobie niszczyc zdrowie:eek::eek::eek:wiec posluchalam go i teraz ciezko mi sie przyzwyczaic ze nie mam paznokc:confused2:i

moj tez wlasciwie niebardzo chetny do pokazywania buziola ale on lubi jak ruszam zyrndolem wtedy glowke odchyla zeby sobie na niego popatrzecaja go sobie tak ustawie ze widze co ma w buziolu bo zawsze tedy ma otwarta buziunie a jeszcze najlepiej wieczorem jak jest swiateklko to jz wogule wszystko widac:-D

spróbowałam, u nas to nie działa :sorry:

wiesz co wlasnie zdjelam sobie, bo za duzo sie naczytalam o tych lampkach UV, i byl program w tv ze te lampy sa bardziej niebezpieczne niz solarium i to jest prosta droga do chorob onkologicznych, a jeszcze moj M to slyszal to powierdzial ze woli mi comiesiac dawac 100 zl na jakas droga odzywke niz mam sobie niszczyc zdrowie:eek::eek::eek:wiec posluchalam go i teraz ciezko mi sie przyzwyczaic ze nie mam paznokc:confused2:i

ja nie mam robionych pod lampa:sorry::sorry::sorry::sorry:

Dentyste przezyłam :tak:

Dagulla gratuluje ząbków.

Ollcia straszna tragedia, aż nie wiem co napisac :-(.

Kana zagosowane.

Ja mam jeszcze tisy od slubu, ale są gługie i nie umiem w nich pisać, chce je przyciąć ale nie wiem czym. czym przycinacie tipsy?

A mały spał rano 2,5 gody. jak ja się z nim kade to budzi sie za 40min a jak nie moge się z nim położyc to spi tak długo.
Teraz tez ma drzemkę, ale pewnie nie za długą. Nic mi się nie chce :-(

reklama
Do góry