D
daffodill
Gość
a mozna ... na zamknietej grupie sa niezbedne informacje![]()
kochana troszke poznalam wasze zwyczaje ale jak np piszecie o jakis zamknietych kontach i grupach to ja jestem zielona i ne wiem gdzie mam tego szukac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mozna ... na zamknietej grupie sa niezbedne informacje![]()
te foty ze slubu sa najbardziej aktualne, to tam juz jestem pulchniutka:-)
obym do wkacji wrocila do formy...:-)
dobrze ze maz mi kompletuje juz silownie w domu![]()
o wejscie do grupy zamknietej trzeba sie usmiechac do Asi
a kuchnia dzis na sniadanko serwuje swieze buleczki z szyneczka i kakaoz tym ze kuchnia musi po te buleczki sobie pojechac ... zaraz wracam
![]()
zazdrosze moj polamany jeszce wiec szybko mnie nie odwiedzataaak kakao to byl naprawde dobry pomysljako ze moja mega faza na mleko nie mija to kombinuje jak to zrobic zeby nie jesc non stop tego samego
dzis zaprzeglam tesciowa do robienia klusek serowych
na sniadanie kakao to jak zjem pozniej znowu serek wiejski to tak zle nie bedzie
/bo oststnio to potrafilam serki wiejskie jesc na 3 posilki w ciagu dnia !!!/
aaa i chyba moja mam przyjedzie na kawecos tam tata zadzwonil i zamarudzil o tym ze ma zakupy do porobienia na sieci i corka mu w tym niezbedna
![]()