reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
te foty ze slubu sa najbardziej aktualne, to tam juz jestem pulchniutka:-)
obym do wkacji wrocila do formy...:-)
dobrze ze maz mi kompletuje juz silownie w domu:-D

Ja tam żadnej pulchności nie widzę.... ale na nk masz moje wiec sobie zobacz jak sie zmienilam;p wszyscy od razu po samej przemianie mowili ze bedzie corka i przepowiedzieli:)

o wejscie do grupy zamknietej trzeba sie usmiechac do Asi :)

a kuchnia dzis na sniadanko serwuje swieze buleczki z szyneczka i kakao :) z tym ze kuchnia musi po te buleczki sobie pojechac ... zaraz wracam :)

o wejscie do grupy zamknietej trzeba sie usmiechac do Asi :)

a kuchnia dzis na sniadanko serwuje swieze buleczki z szyneczka i kakao :) z tym ze kuchnia musi po te buleczki sobie pojechac ... zaraz wracam :)

Aha to wielkie zadanie przede mną:)
Takze Asiu usmiecham się do Ciebie razem z Julką:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) i prosimy o wejście do grupy zamkniętej. Mamy nadzieję że usłyszysz nasze prośby:-):-):-):-):-):-):-)

Witam się, dziś nawet w dobrym humorze :-)
Staś już w przedszkolu, zaraz potem pojechałam do energetyki i . . . wypełniłam wniosek do umowy (umowa za 2 tygodnie). Juuuuuppiiii. Wreszcie się coś ruszyło. Jest niestety też zła wiadomość bo realne podłączenie prądu do działki to 18 miesięcy od podpisania umowy (czyli maj 2011r).:-( Całe szczęście jeden sąsiad jeszcze w tym roku chce wylać fundamenty i ponoć jakiś prąd udało mu się skombinować, jak będziemy grzeczni to nam użyczy na czas budowy :-)
Teraz wcinam śniadanko, na 10-tą jadę na angielski i gotuję już fasolę na fasolkę po bretońsku. Jak macie jakiś prosty a pyszny przepis wrzućcie plisss na odpowiedni wątek. Pozdrawiam wszystkie grudnióweczki i życzę miłego dnia.

ja mialam jedna kanapke z nutella i jednego tosta z srem i szyneczka:-)
teraz na drugie sniadanko kakao o smaku karmelowym:-)szkoda tylko ze caly czas mam pacmana..pochlonela bym wszystko od kilku dni...

taaak kakao to byl naprawde dobry pomysl :) jako ze moja mega faza na mleko nie mija to kombinuje jak to zrobic zeby nie jesc non stop tego samego :) dzis zaprzeglam tesciowa do robienia klusek serowych :) na sniadanie kakao to jak zjem pozniej znowu serek wiejski to tak zle nie bedzie :) /bo oststnio to potrafilam serki wiejskie jesc na 3 posilki w ciagu dnia !!!/

aaa i chyba moja mam przyjedzie na kawe :) cos tam tata zadzwonil i zamarudzil o tym ze ma zakupy do porobienia na sieci i corka mu w tym niezbedna :)

reklama
taaak kakao to byl naprawde dobry pomysl :) jako ze moja mega faza na mleko nie mija to kombinuje jak to zrobic zeby nie jesc non stop tego samego :) dzis zaprzeglam tesciowa do robienia klusek serowych :) na sniadanie kakao to jak zjem pozniej znowu serek wiejski to tak zle nie bedzie :) /bo oststnio to potrafilam serki wiejskie jesc na 3 posilki w ciagu dnia !!!/

aaa i chyba moja mam przyjedzie na kawe :) cos tam tata zadzwonil i zamarudzil o tym ze ma zakupy do porobienia na sieci i corka mu w tym niezbedna :)
zazdrosze moj polamany jeszce wiec szybko mnie nie odwiedza:)

a moja tesciowa mowi mi ciagle kolo ucha zebym duzo mleka nie pila bo dzecko bedzie mialo skaze bialkowa....
nie wiem ile w tym prawdy...
ale pije kakao co drugi dzien a kazdego dnia jem denonki dla zdrowych kosci hehe:-D

Do góry