reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi swietna fryzurka!!!!
Jola dziwna ta twoja szefowa - jakby nigdy w ciazy nie byla
0510.gif

Kamcia czekamy na relacje!!!
A winka tez bym sie napila - szkoda ze ja nie z Golway:cool2:
Agusik kurde nie ogladalam a przewaznie ogladam:confused2:ale wczoraj ogladalam jakis program tylko jaki
0508.gif
hmmmm nie pamietam
0508.gif
ale w kazdym badz razie o handlu dziecmi:szok: dla mnie to jest nie do zrozumienia jak matka sprzedaje dziecko za 20 tys zlo:szok::wściekła/y::wściekła/y:

Dobra mamuski lece spac a mezol przejmuje laptopa!!!!
To do juterka.
Dobranoc
93.gif

reklama
Anineczka - poczytałam sobie Twój blog.. :-) Rewelacja!
MartaF - teraz dopiero zauważyłam, że Twój pojazd ma fajniusi daszek przy budce :rofl2:
Lubiczanka - gdzieś mi się rzuciło w oczy, że byłaś (kilka dni temu chyba) w Clonmel..eh i nie wdepłaś..:-p

To dobrej nocki laski..

Anineczka - poczytałam sobie Twój blog.. :-) Rewelacja!
MartaF - teraz dopiero zauważyłam, że Twój pojazd ma fajniusi daszek przy budce :rofl2:
Lubiczanka - gdzieś mi się rzuciło w oczy, że byłaś (kilka dni temu chyba) w Clonmel..eh i nie wdepłaś..:-p

To dobrej nocki laski..
a myślałam ze u ciebie tez jest ten daszek:eek::sorry:

dzień dobry:-)

gardło i nos coraz gorzej zawalone:wściekła/y:to chyba przez tą pogode:crazy:

od 3 dni coś mój mały tylko mnie delikatnie muska:-(juz nie kopie i nie szaleje jak wcześniej:-(może to przez ten stres:wściekła/y:oby tej .......mysz nalazło do domu za to ze nie oddała mi tego czeku:wściekła/y:
ja zamiast sie wyciszyc teraz i odpoczywać to mam tyle załatwiania przez takie idiotki:wściekła/y:
ahhh co ja będe tu smucic:sorry:jak odzyskam 1100euro to mi sie humor poprawi:tak:

no jestem w terminie:tak:zaczynam latanie po schodach:-D:-D

miłego dnia:cool2:

Dzień dobry wszystkim!!!
Joannn-a no nie wpadłam,bo byłam expressssem:sorry:Z resztą nie pamiętam gdzie Cię tam wywiało...Tzn.wiem,że za szpitalem za rondem...ale jak dalej:confused2::zawstydzona/y:Jak MartaF przestanie ganiać po schodach,to może się wybierzemy:tak::-D.A to szczepienie w pl.Dadzia też miała za free:szok::happy:
A no Martuś-załatwiłaś coś z tymi chrzcinami-zawsze zapomnę się zapytać:eek:.I ten wózio Twój już taki gotowy stoi,czy go złożyłaś spowrotem?Może i ja swój na nogi(koła)postawie?
Ja dziś właściwie całe przedpołudnie mam wolne,i nawet obiadku nie muszę pichcić,bo J zostawił sobie wczorajszy na dziś:-p-no cóż jego wybór:eek:.A dla dzieci wysmyczę kopytka i będą happy;-):-)...
To miłego dnia Dziewczynki...Nie załamujemy sie pogodą-jak na razie wygląda nietragicznie:sorry:

Dzień dobry wszystkim!!!
Joannn-a no nie wpadłam,bo byłam expressssem:sorry:Z resztą nie pamiętam gdzie Cię tam wywiało...Tzn.wiem,że za szpitalem za rondem...ale jak dalej:confused2::zawstydzona/y:Jak MartaF przestanie ganiać po schodach,to może się wybierzemy:tak::-D.A to szczepienie w pl.Dadzia też miała za free:szok::happy:
A no Martuś-załatwiłaś coś z tymi chrzcinami-zawsze zapomnę się zapytać:eek:.I ten wózio Twój już taki gotowy stoi,czy go złożyłaś spowrotem?Może i ja swój na nogi(koła)postawie?
Ja dziś właściwie całe przedpołudnie mam wolne,i nawet obiadku nie muszę pichcić,bo J zostawił sobie wczorajszy na dziś:-p-no cóż jego wybór:eek:.A dla dzieci wysmyczę kopytka i będą happy;-):-)...
To miłego dnia Dziewczynki...Nie załamujemy sie pogodą-jak na razie wygląda nietragicznie:sorry:
wózio stoi i czeka:tak:bo ja dałam czas dla Szymcia do końca tygodnia:tak::-D
skleroza nie boli kochana bo załatwiłam chrzest i nawet mam dla ciebie formularz:tak:

Didi fajnie Ci w tych włoskach..:tak::tak:
gastone mój młody miał takie same objawy.Zaczęło się od bólu gardła.Póżniej 39 st gorączki i jest antybiotyk.A teraz kaszle jak gruźlik.Na szczęście odrywa mu się ten kaszel.A antybiotyk ma erythroped sf.
Max narazie nie kaszle, dzis gardelko normalne, temperatura narazie okolo 38.Ma tylko katar.Jakis miesiac tem tez tak dziwnie mial tempka jeden dzien 39,katar a z dwa dni zdrow jak ryba.Na dobra sprawe moje dziecko sie przeziebia ale szybko jakos z tego wychodzi.Jeszcze nie byl chory.Oprocz wirusowego zapalenia ucha (ktore przechodzil wyjatkowo lagodnie)nie chorowal.Dzis dopiero drugi dzien,ale nie jest aaz tak zle zebym do lekarza odrazu leciala.Mysle ze to zwykle przeziebienie.Zobaczymy.Narazie probujemy domowe sposoby a jak bedzie kaszel,gardlo zawalone pedzimy do lekarza.
Moi panowie już komara tną.A ja herbatka w dłoń i na podbój internetu!
biuro__15_.gif

Oglądałyście dzisiejszy "Ekspres reporterów"?Ten reportaż o pseudo-fundacji..Nie wspomnę już o szpitalu położniczym w Płocku:shocked2:Takich ludzi to tylko
y_snajper_y.gif

Myślę co tu jutro na obiad zrobić i nie mam koncepcji
0092.gif

No,nic coś tam wymyślę:tak:Idę poszperać po innych stronach:tak:

Chce takie emotikonki!!!!!super jest ten z komputerem.

reklama
Do góry