Chérie
Mama Danielka
176 cmA ile masz dokładnie wzrostu???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
176 cmA ile masz dokładnie wzrostu???
Ojjj a ja już miałam mmnóstwo snówWitam Kochane,
wiecie co mi się dzisiaj śniło, że dostałam smsa , że MEA urodziła :-):-):-)
i że pojechałam do niej, żeby zobaczyć ją i dziecko -:-):-):-):-):-)
mieszkam na drugim końcu Polski , w Szczecinie
I był to PIERWSZY sen w którym pojawiła się temat ciąży i dziecka, do tej pory ani razu nie śniła mi się ciąża, poród ani nowa córeczka, ( już bałam się, że ze mną coś nie tak)
a widok Mei w szpitalu mam do tej pory jak żywy przed oczami:-):-):-):-):-)
Gratuluję, dodam, że nie było żadnych komplikacji i byłyście z córeczką szczęśliwe :-):-):-)
a ile masz wzrostu??
ja mam 180 i nie narzekalam jak wazylam 51kg najlepiej sie czulam;-)
przed ciaza 59 i wtedy juz nie bylo tak dobrze...
ale nigdy sie nie glodzilam tylko chodzilam na silownie cwiczylam i jadlospis mi ukladal trener...
Ja 172 a chciałabym ważyć jakieś 60kg albo mniej... marzenia one nic nie kosztują176 cm
czy któraś z Was ćwiczy te mięśnie Kegla ? niby wtedy szyjka się elastyczniejsza staje i lepiej przy porodzie, chociaż przed nacięciem nic raczej nie uchroni. Ale wolę być nacięta i zszyta "rutynowo" niż pęknąć nie wiadomo na jaką skalę, to dopiero musi być ból i ciężkie gojenie..
Rany, ale babsztyla spotkaliscie na swojej drodze. Ale powiem Ci, ze nam kiedy tez cos takiego sie przytrafiloLudzie potrafia byc naprawde wredni i nieuczciwi:-(
Mojemu dziecku się dzisiaj zachciało wychodzić
to chyba przez to łóżeczko
ale w drodze do szpitala nie było mi do śmiechu![]()
Ja 172 a chciałabym ważyć jakieś 60kg albo mniej... marzenia one nic nie kosztują![]()
wspolczuje zona mojego brata jest anorektyczka i widac ze chce wyjsc z tego ale sie nie da tak prosto..;/a widzisz, ja miałam okres tabletek przeczyszczających i palców w gardło - ważyłam 50 kg przy wzroście 176 cm i wyglądałam jak kościotrup niestety. to mnie dokarmiali i brałam hormony na przyrost masy. i z 50 kg w 7 lat się zrobiło 80![]()
Wiem wiem jeszcze pamiętam jak to było jak sobie tamta dietę zrobiłam-krew z nosa i zawroty głowywierz mi Kochana, że czasem lepiej kilka kg być na plusie niż mieć niedowagę.