reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziękujemy cioteczkom :tak::tak:

u nas nocka okropna :no::no: Bartek budził się chyba z 300 razy, no masakra jakaś, pomimo że spał z nami co chwilę się budził, siadał, wstawał, prawie całą noc nie spałam :no::confused2::eek:

Łącze się w bólu z niewyspanymi mamami:sorry: Patrycja obudziła się o 22 i zasnęła dopiero ok 1.30:wściekła/y: A o 6.30 była już "wyspana"...

Mały spi, chętnie bym się z nim połozyła, ale muszę zjeść śniadanie, bo z nim to nawet nie mozna zjeść :zawstydzona/y:

Ja żeby zjeść śniadanie muszę wziąć Patrycję do siebie i ona musi jeść razem ze mną kanapki:tak:

Dzien dobry:-)

Pogoda do d...., więc siedzimy w domku. Jeszcze godzinka i dziecię pójdzie spać, a ja wpadne z herbatką na bb.

Aha, dostaliśmy dzisiaj paczke ze streetcom'u:tak:

Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta Bartusia rośni nam zdrowo słoneczko:tak:

i my podpinamy się pod życzenia...buziaczki

Mamy 5 ząbka wreszcie :tak:

Gratulacje

Witajcie, u nas nocka dla odmiany calkiem niezla Jula pospala bez pobudek do 6.40:tak::tak::tak:tyle że nie chce nam zasypiać:-:)-:)-:)-(i juz sama nie wiem czy nie sprobowac tej metody 3-5-7...do tej pory pieknie zasypiala sama a teraz wieczorem szaleje do 22.30:sorry2::sorry2::sorry2:

ale co was bede zanudzac brakiem snu, ide do niej bo dzisiaj ma dzień marudy:dry::dry::dry:

Ostatnia edycja:
czesc Robaczki;-)
witamy sie spowrotem...i zegnamy poki co,musze skoczyc dzieciowi hustawke kupic bo ostatnio u mojego brata nie chciala wylezc...
a teraz biedna chorowinka,musze jej sprawic prezenta;-):-)

reklama
czesc Robaczki;-)
witamy sie spowrotem...i zegnamy poki co,musze skoczyc dzieciowi hustawke kupic bo ostatnio u mojego brata nie chciala wylezc...
a teraz biedna chorowinka,musze jej sprawic prezenta;-):-)

Witaj Kajusia, nareszcie.....wracasz do nas...a co z malutką chora???
Widzialam fotki jak zawsze boska:tak::tak::tak:a te rajstopki biało-czarne super....

Sama nie wiem jak mi sie udalo dobić do 3000:-D:-D:-D:-D

Do góry