Agacia82
Mami :)
Niedaleko Poznania. Mama mam bliziutko bo pode mna mieszkaOby jak najprędzejDobrze, że już dzisiaj będzie z Wami:-)
A Ty Agacia gdzie mieszkasz? A z rodzinki nikogo blisko nie masz?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niedaleko Poznania. Mama mam bliziutko bo pode mna mieszkaOby jak najprędzejDobrze, że już dzisiaj będzie z Wami:-)
A Ty Agacia gdzie mieszkasz? A z rodzinki nikogo blisko nie masz?
Siostra jedna mieszka 50 km , a druga 30 km, wiec nie tak daleko ale w ciągu dnia nie mam samochoduA jakąś kuzynkę czy rodzeństwo? Jak kupimy kiedyś bezpieczniejsze auto to Cię odwiedzę:-)
Mały się własnie obudził i wcina biszkopciki:-) Ja skresliłam totka i zaraz wezmę małego i pojedziemy zagraćWczoraj grałam w multi multi i miałam 5trafień na 10skresleń, ale to tylko 4zł wygranej
![]()
WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO DLA NASZEGO SOLENIZANTA BARTUSIA:*:*:* duzio buziaczkow;*
BARTUSIU WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO W DNIU TWOJEGO ŚWIĘTA!!! ROŚNIJ ZDROWO I ŚMIEJ SIĘ ILE WLEZIE;-):-) BUZIACZKI OD CIOTKI DUNI I KRYSTIANKA![]()
Duniu no wraca wraca dzisiaj, tylko ciekawe o której
Kana ty to chociaż masz sąsiadke i jedną kolezankę, a ja NIKOGO tutaj nie mam :-(, nie mam z kim chodzic na spacery i do kogo na kawę, jestem skazana sama na siebie :-(
Witaj Kajusia, nareszcie.....wracasz do nas...a co z malutką chora???
Widzialam fotki jak zawsze boskaa te rajstopki biało-czarne super....
Sama nie wiem jak mi sie udalo dobić do 3000![]()
nio Kasie mma faktycznie...pode mna,a dopiero przed wczoraj się zgadałysmy i pierwsza kausia za nami.....to znaczy latem to razem na dwórku siedziałysmy.....Nio i mam jeszcze jedna w bloku,ale ostatnio jej malutak strasznie chora....tez 3 miesiace mlodsza od Mari wiec lipa.....Duniu no wraca wraca dzisiaj, tylko ciekawe o której
Kana ty to chociaż masz sąsiadke i jedną kolezankę, a ja NIKOGO tutaj nie mam :-(, nie mam z kim chodzic na spacery i do kogo na kawę, jestem skazana sama na siebie :-(
Jejku Zapominajka nie dołuj mnie.......ja juz z siebie mysl o ciąży wyrzuciłam,ale poczekam do konca tyg jak nie bedzie to drugi tescior serio zrobie.....szczerze jak bede to załamka na maksa.....nawet nie cche myslec..... wtedy to dopiero bedzie deprecha....Kana nie daj się. U nas czasem drzemka całe 15 min. trwa i ja też nie wyrabiam.
Nie myślałaś o tym, żeby drugi test zrobić?