reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzien dobry. Ja od rana mexyk bo Cyprian został dzis w domu i szaleje od rana:no: Jak a sie obudzi (po nocce ) to jedziemy po buciki dla Lutka i Cypiska.

Mamusia a fdzie ta wyprzedaz? w tesco?

Kurcze dzis maja zadzwonic z pracy jesli mnie chca, cos mi sie wydaje ze nic z tego:zawstydzona/y:
tak w tesco
NAJLEPSZEGO DLA LENUSI I FABIANKA :tak::tak::tak::tak:

100 latek kochani

Ostatnia edycja:
majtasy1gd.jpg :-):-d

dzien dobry. Ja od rana mexyk bo Cyprian został dzis w domu i szaleje od rana:no: Jak a sie obudzi (po nocce ) to jedziemy po buciki dla Lutka i Cypiska.

Mamusia a fdzie ta wyprzedaz? w tesco?

Kurcze dzis maja zadzwonic z pracy jesli mnie chca, cos mi sie wydaje ze nic z tego:zawstydzona/y:

trzymam kciuki napewno zadzwonia:tak: i udanych zakupow:tak:
Dzień dobry :tak:

NAJLEPSZEGO DLA LENUSI I FABIANKA :tak::tak::tak::tak:

zaraz idę Was poczytać, ale najpierw chciałam Wam coś pokazać, zobaczcie sobie na ten tort, hahahh pajacyki: Porodów ciąg dalszy

podpinamy sie pod zyczonka:tak:

boze co to ludzie nie wymysla:-D:-D

ale trafila nam sie okazja kupilismy kombinezon UWAGA!!!!!!! za 12 zl:szok::szok::szok::szok::szok:przecena 70%, wiec jestem mega zadowolona:-D:-D:-D:-Da tygrys wkoncu kiedys sie pojawi czy nie:crazy::confused2::confused2::confused2::confused2:

:szok: tak taniutko kombinezony sprzedają :szok: wrzuć fotkę, Mamusia ,:tak: jeśli możesz...
a Tygrysowi to się porządny klaps należy za olewanie nas :no::eek:

Cyprysiowa, jeśli by Cię nie chcieli, to są skończonymi frajerami

dzień dobry mamusie,
nie było mnie trochę, bo po drodze małe problemy...najpierw mama, potem na drugi dzień miałam wypadek z kolanem, że do szpitala musiałam jechać, ale dziś już lepiej, boli nadal, ale ściegna na szczęście całe. Tylko z bieganiem narazie muszę się wstrzymać:-(ale to tylko przez własną głupotę:tak:

uciekam was nadrabiać, miłego dzionka

Cyprysiowa, jak tam z pracą, trzymamy kciuki co by się udało
Marzycielka, jak Oliwcia?
Kaja, witaj, zdrówka dla Marianka;-)
Kanusia, trochę się Mari naszukałam, nim się skapnęłam, że wystarczy wpisać twój nick:zawstydzona/y:ale najważniejsze, że zagłosowane;-):tak:
Pyciol wpadaj częściej:tak:
Mamusia, kombinezonik naprawdę fajowy, i cena rewelacja
Aniu super że humorek się poprawił, tak trzymać, widzisz nawet Fabianek wyczuł, że mama w lepszym humorku i taki grzeczny:tak:
a co do tych ważych dylematów paznokciowych, to ja juz się nasłuchałam o tym akrylu, jakiś alergiach, itp, koleżankę strasznie głowa bolała, musiała zdjąć, i te lampy i inne....eee...,nie dla mnie, ja zawsze jak roziłam to żelowe i zawsze zadowolona, mnie najbardziej takie pasują, a jak chciałam skrócić to wystarczył pilnik gruboziarnisty i szybko szło, obcinać nie radzę, bo moga pęknąć

ide nadrabiać inne wątki, Wiki kombinuje na dywanie, ale juz śpiący, więc zaraz na drżemkę go wygonię;-):-D

reklama

ooo, fajny :tak::tak: a cena super :tak:

dzień dobry mamusie,
nie było mnie trochę, bo po drodze małe problemy...najpierw mama, potem na drugi dzień miałam wypadek z kolanem, że do szpitala musiałam jechać, ale dziś już lepiej, boli nadal, ale ściegna na szczęście całe. Tylko z bieganiem narazie muszę się wstrzymać:-(ale to tylko przez własną głupotę:tak:

uciekam was nadrabiać, miłego dzionka

oj, a co Ty narobiłaś że miałaś wypadek z kolankiem?

Do góry