reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Najlepsze życzonka dla dzisiejszego solenizanta Bartusia od wczorajszego solenizanta Tomusia !!!:-)

Bartuś dziękuje :-)

Ja skorzystałam z tego że mężowy się kąpie i szybciutko na bb, bo dziś cały wieczór Olek zajmuje kompa, a ja sobie czytam książkę leżąc w łóżeczku :tak:

Miłej nocki Wam życzę kochane, lecę jeszcze szybko zerknąć na :ninja2:, bo coś mnie słuchy doszły że Kajusia z Mariankiem tam jest ;-):-D

reklama
Oki kochane moje spadówka ziuziu......przed wyjsciem do pracy pożarłam sie z moim K i ide spac zanim wróci....a niech ma....(ale kolacje i tak mu zrobiłam...taka oto twarda jestem)

Dziekuje jeszcze raz za wsparcie mamuski:*

Duniu
kochana uściski:*
Madziu dla Ciebie tez:*

Ok Dunia napisze ci jutro ok?
A w weekendy S pracuje?

W ogole chcialam powiedziec ze moje dziecko siedzi na podlodze i wyje:zawstydzona/y: Zaraz chyba go gdzies zamkne:-D Od 4 dni spi dopeiro od ok.24 sa ja wychodze z siebie:crazy: Przed chwila dalam mu kaszke:szok: a teraz siedzi caly we lzach i babolach i ryczy. Przed kaszka tez ryczal przez ponad godzine ze az ma chrypke a jak go bralam to mnie szczypal po cyckach wiec juz go nie biore, zaraz oszaleje:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Pierwsza:-D
dziecię kochane mam i dbające, żeby za dużo snu nie było to wyrzuciło mnie o 6.10 z wyrka i teraz broi.
Normalnie czasem zastanawiam się jakim cudem ja jeszcze funkcjonuję.

Ok Dunia napisze ci jutro ok?
A w weekendy S pracuje?

W ogole chcialam powiedziec ze moje dziecko siedzi na podlodze i wyje:zawstydzona/y: Zaraz chyba go gdzies zamkne:-D Od 4 dni spi dopeiro od ok.24 sa ja wychodze z siebie:crazy: Przed chwila dalam mu kaszke:szok: a teraz siedzi caly we lzach i babolach i ryczy. Przed kaszka tez ryczal przez ponad godzine ze az ma chrypke a jak go bralam to mnie szczypal po cyckach wiec juz go nie biore, zaraz oszaleje:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Współczuję.

Kana ja cię absolutnie nie chciałam martwić, tyle, że ja bym wolała wiedzieć co i jak i pewnie bym sobie betę zrobiła.

witamy :tak:

kaja duzo zdrowka dla malej:tak:

my dopiero wstalismy:szok::tak: i dzis do dentysty ide:no: ale narazie jaks luzik dopiero na 12.30 takze tak osd 12 bede portkami trzesla:-D

dziendoberek:-D:-D:-D
my juz po pracy,;-), pijemy kawke:tak::tak::tak:bo pogoda "zyc nie umierac":-D:-D:-Djak tak dalej podzie to deprecha murowana:eek:
wczoraj juz nie wchodzilam na bb bo wrocilam o 24.00 do domciu, jak skonczylam zajecia to o 22 pojechalismy na zakupy, dobrze ze tesco ma 24h, bo inaczej moje dziecko by bylo bez pampersow i mleczka, teraz jak pracuje i rano i wieczorem normalnie nie mam czasu na nic, ale sie ciesze bo w koncu zyje normalnie!!!!!!!!!!!
a no i powiem wam ze zakupy o 22 rewelacje, tesco prawie puste, na drogach tez juz samochodow niema, Karolina spala nawet sie nie ruszala:-D:-D:-Dtylko ze ja bylam wykonczona:sorry::sorry:
ale trafila nam sie okazja kupilismy kombinezon UWAGA!!!!!!! za 12 zl:szok::szok::szok::szok::szok:przecena 70%, wiec jestem mega zadowolona:-D:-D:-D:-D
dobra ide juz bo kawa stygnie
spiochy wstawac na kawe
a tygrys wkoncu kiedys sie pojawi czy nie:crazy::confused2::confused2::confused2::confused2:
milego dzionka kochane

reklama
dzien dobry. Ja od rana mexyk bo Cyprian został dzis w domu i szaleje od rana:no: Jak a sie obudzi (po nocce ) to jedziemy po buciki dla Lutka i Cypiska.

Mamusia a fdzie ta wyprzedaz? w tesco?

Kurcze dzis maja zadzwonic z pracy jesli mnie chca, cos mi sie wydaje ze nic z tego:zawstydzona/y:

Do góry