G
Georgina
Gość
Już zaraz przyjmę:-)Georgina chudzielce wyslalam Ci zaproszenie na nk;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już zaraz przyjmę:-)Georgina chudzielce wyslalam Ci zaproszenie na nk;-)
Szkoda ze nie moge Ci podeslac bysmy sobie popily razemOj też bym się napiła takiego soczku ale się już nie ruszam bo pogoda u mnie okropna
A ja właśnie nie i to przez moje bóle. Poza ty to u mnie rodzinne, że kobietki rodzą wcześniejTu masz siedzieć i nie myśl inaczej:-) Ja czuję, że uda mi się donieść do grudnia ciążę, mam szyjkę długą zamkniętą twardą, brak skurczy (odpukać oczywiście), ale jestem poz. nastawiona:-)
jaka cisza no niemożliwe
ja własnie zjadlam obiadek nie powinnam tego jesc ale raz w tygodniu mozna zaszalec była duśicha z podsmazonym brzuszkiem i kwasna kapusta niebo w gebie mniam
No musimy kiedyś zrobić zlot grudniówek to wtedy popijemy....soczkiSzkoda ze nie moge Ci podeslac bysmy sobie popily razem![]()