reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No mnie tez wkurza to ubieranie przed wyjsciem i pozniej rozbieranie i przebieranie po przyjsciu do domu-masakra jakas:no::no::no:Chociaz mi to zjmuje gora 10 minut bo mam juz chyab niezla wprawe;-):-)
A poza tym wszyscy sie przewaznie sami ubieraja:tak::tak::tak:
Najgorzej jest jak dziewczynki chca na te swoje miniaturowe raczki miniaturkowe rekawiczki pieciopalcowe:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:-to mi ttoche zajmuje;-):-)
moja julka kocha takie rękawiczki a ja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie cierpię jej pomagać w zakładaniu:no::no::no: a antek wszystkie ściąga i ma zimne łapy:sorry::sorry::sorry:a adam z ubiegłego roku ma 5 rękawiczek tylko wszystkie bez pary:wściekła/y:

reklama
przy 3 będzie łatwiej:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
dowikluś ty i brzuch!!!!!!!!!!!!!!! dupsko!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:ja to przy tobie wyglądam jak kobieta w 9 m-cu ciąży trojaczej:szok::szok::szok::cool2::cool2::cool2::cool2:
mój antoszka wywalił mi całe pudełko chusteczek nivea mokrych:szok::szok::szok:a jaki z siebie dumny:eek::cool2:
Oj Kochana mam brzuch i to gigant przez to moje obzarstwo:no::no::no:
Przyjedziesz do mnie to Tobie pokaze:-);-)
Wszystkie spodnie ledwo co wciskam,albo w podskokach albo na lezaco:rofl2::-DA jak mi z tych zaciasnych spodni wystaje kawalek dupy lub brzucha podczas wciskania to dziewczynki sie szydercza smieja i mowia "MAMA GRUBA":szok::szok::szok:
moja julka kocha takie rękawiczki a ja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie cierpię jej pomagać w zakładaniu:no::no::no: a antek wszystkie ściąga i ma zimne łapy:sorry::sorry::sorry:a adam z ubiegłego roku ma 5 rękawiczek tylko wszystkie bez pary:wściekła/y:
Moje uwielbiaja rekawiczki i dizsija chcialy w nich spac w dzien:rofl2:

Dowikluś ale śliczne foty:tak::tak::tak::tak::tak::tak:ale szczypiorki są drobniutkie:tak::tak::tak: to jest wasze podwórko????takie w polbruku????? z grilem????? bo śliczne:tak:
nasze ,nasze
Mi tez sie podoba:-p:-p:-pFajnie sie tu grilluje i siedzi po nachac przy odpowiednich truneczkach:tak::tak::tak:

A mój Kamil ma napad smiechu i ciagle chodzi i sie smieje
To smiej sie z Nim:-p
ja bym tak zrobila:-D:-D:-DI bym miala mega meksyk w chacie,bo jak ja sie zaczne smiac to łoooo masakra

A mój Kamil ma napad smiechu i ciagle chodzi i sie smieje
ale to musi super wyglądać:-):-)
Oj Kochana mam brzuch i to gigant przez to moje obzarstwo:no::no::no:
Przyjedziesz do mnie to Tobie pokaze:-);-)
Wszystkie spodnie ledwo co wciskam,albo w podskokach albo na lezaco:rofl2::-DA jak mi z tych zaciasnych spodni wystaje kawalek dupy lub brzucha podczas wciskania to dziewczynki sie szydercza smieja i mowia "MAMA GRUBA":szok::szok::szok:

Moje uwielbiaja rekawiczki i dizsija chcialy w nich spac w dzien:rofl2:
ale szczypiory są szydercze:-D:-D:-D:-Dno do ciotki maliny się wrodziły:-D:-D
a moi jak mówię że mama się odchudza to tylko słychać jęk"o matko znów będzie zła jak osa":cool::cool::cool:

reklama
Do góry