reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

czysta ciekawosc :) aczkolwiek do krakowa to ja sie w listopadzie wybieram wiec kto to wie :)
jade na jubileusz mojego zespolu i ludziska chca zebym poszla na bal wychowankow :) wyobrazacie sobie zebym ja - takie sloniatko - poszla na bal ?? moj maz zareagowal smiechem i stwierdzil "jak dla mnei to mozemy isc ale liczysz sie z tym ze bedziesz jedyna trzezwa osoba na tej imprezie ??" ... i juz mi sie odechcialo ...
:-D:-D:-D:-Dtez bymm zrezygnowala:-D:-D

ja chwilowo mieszkam pod krakowem bo swoje mieszkanie wynajelam zeby wiecej kaski bylo i mieszkamy nad tesciami..:eek:

reklama
moj juz dawno chce mi zabrac ale mu powtarzam ze moj komp i ma sie odwalic :) ale ja jeszcze nic nie spalilam :D chociaz pieklam juz nalesniki jak komp stal na mikrofalowce zebym nie musiala daleko chodzic :D

Przyznałam mu się i zaczal sie smiac i powiedzial ze nic sie nie stalo. Ale gdybym nasciemniala i pozniej by cos wyszlo bo akurat moj mlodszy brat byl u mnie w odwiedzinach a lubi mnie wygadac to wtedy by marudzil. Juz pogodzil sie z forum i caly czas mnie podpytuje o pewne intymne sprawy czy dziewczyny się chwala! hehe:)

moj czasem pyta "a co tam u ciezarowek?? zyja ??" no i co chwile pyta o dziewczynki jutki :) u mnie to wszyscy tym zyja /z wyj tesciowej ale ona jest poza konkurencja/

a co do balu to obawiam sie ze ja tam bym sluzyla jako "dostawca alkoholi wszelakich" :) bo pewnie jako jedyna bylabym samochodem :)
pomijam juz fakt ze szlak jasny by mnie trafil jak oni wszyscy by tanczyli a ja NIE !!!

moj na poczatku sie ze nie smial a teraz jak czytam to ukradkiem zaglada mi przez ramie:-)

Ja to już3 lata na forum jestem, na początku mąż próbował podczytywać,pytał co i jak ale hehehe później zrezygnował, stwierdził, że za babińcem on nie nadąża:-D:-D:-D

Aczkolwiek z kilkoma mamami kwietniowymi 06 juz się spotkałyśmy chyba z 20 razy:tak: naprawde fajne kobitki;-) kontakt cały czas utrzymujemy.
A na forum mam kwietniowych zostało nas 6:-( a na początku masa dziewczyn była, tak jak teraz na grudniówkach, noale tak to jest że się ludzie wykruszają:-(

Ja to już3 lata na forum jestem, na początku mąż próbował podczytywać,pytał co i jak ale hehehe później zrezygnował, stwierdził, że za babińcem on nie nadąża:-D:-D:-D

Aczkolwiek z kilkoma mamami kwietniowymi 06 juz się spotkałyśmy chyba z 20 razy:tak: naprawde fajne kobitki;-) kontakt cały czas utrzymujemy.
A na forum mam kwietniowych zostało nas 6:-( a na początku masa dziewczyn była, tak jak teraz na grudniówkach, noale tak to jest że się ludzie wykruszają:-(

tgo tak wlasnie jest ze sie towarzystwo wykrusza z uplywem czasu ... dzieci rosna, pojawiaja sie nastepne i kontakty uciekaja :D ja w sumie tez bym chciala sie z wami pospotykac ... ale czy sie uda :) moj maz sie smieje ze wyskoczymy na wakacje nad morze to wszystkie beda miec dzieci w podobnym wieku to sie umowimy w jednym miejscu i zrobimy zlot :D

Biorę fenoterol 4 razy dziennie a i tak godzinę przed i po wzięciu nie działa i jak np. muszę wstać wtedy siku to odrazu mam skurcze :-(
Czyli działa jakieś 4 godziny??
Jak jest z tym u was?
Siur i do wyra, buźki.
A miałam usg. Młody zdrowy. Ma 1.364 mały trochu a ja schudłam 1 kg:confused2:

reklama
Do góry