D
daffodill
Gość
Już się chyba domyślam jaka JustynkaCzyżby mama Julci?
Bo pytała o dane na NK od nas
![]()
Tak dokładnie to ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już się chyba domyślam jaka JustynkaCzyżby mama Julci?
Bo pytała o dane na NK od nas
![]()
Oj mam na zieloneHehe, takaś Ty, zachcianki ciążowe na zielone??;-) No dbać trzeba tym bardziej że większość z nas to lata na codzień z okularami albo soczewkami. Ja też;-)
No dziewczyny teraz odwaliłam numer....
wzielam sie za czytanie tego co zdazylyscie napisac i tak sie wciagnelam ze kotlety przypalilam. A moj M za 5 min bedzie w domu hahahha
czuje ze zabierze mi kompa bo swiata poza forum nie widze;p
My wszystkie jesteśmy śliczne!!!!
(och, co za skromność...)
a co szykujesz sie zeby nas poodwiedzac??a tak sie jeszcze zastanawialam ... ktore lasencje musza lezec i biora fenka ?? bo z tego co pamietam to:
karolak
cherie
kasiekkrk
natalka
23marta /ale nie wiem czy ona bierze fenka czy nie ... bo lezec to raczej nie ma kiedy/
dagmar
... no przypomnijcie mi kto jeszcze ??
a co szykujesz sie zeby nas poodwiedzac??
ja zapraszam;-)
a tak sie jeszcze zastanawialam ... ktore lasencje musza lezec i biora fenka ?? bo z tego co pamietam to:
karolak
cherie
kasiekkrk
natalka
23marta /ale nie wiem czy ona bierze fenka czy nie ... bo lezec to raczej nie ma kiedy/
dagmar
... no przypomnijcie mi kto jeszcze ??