reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No dziewczyny teraz odwaliłam numer....
wzielam sie za czytanie tego co zdazylyscie napisac i tak sie wciagnelam ze kotlety przypalilam. A moj M za 5 min bedzie w domu hahahha:)
czuje ze zabierze mi kompa bo swiata poza forum nie widze;p

moj juz dawno chce mi zabrac ale mu powtarzam ze moj komp i ma sie odwalic :) ale ja jeszcze nic nie spalilam :D chociaz pieklam juz nalesniki jak komp stal na mikrofalowce zebym nie musiala daleko chodzic :D

My wszystkie jesteśmy śliczne!!!!
(och, co za skromność...)

a zdarzylo sie ze nie bylyscie ??

dobra mnie dzis w glownej mierze zajmuje nadrabianie strat bo co chwile musze odejsc od kompa :) ale zauwazylam dziwna /pozytywna/ prawidlowosc - im mniej siedze tym mniej mam nogi spuchniete wiec musze wyciagac z tego wnioski !!!

u nas dzis pogoda piekna, slonce i 12 st :) pojechalam umyc to autko mezulka /oczywiscie z matylda na siedzeniu - ta zaba to niesamowita podrozniczka jest/ i porobilam kilka zdjec ale to nie jest to co sobie wymarzylam ... przyjdzie mi jutro z mezem cos dopoludnia obczaic ... a popoludniu bede musiala skoczyc na wieksze zakupy /i chyba w tym celu sciagne rodzicow/ bo w weekend mamy gosci i musze upiec ciacho jakies i przygotowac prawdziwy slaski obiad !! rosol, rolada z kluskami i modro kapusta :) a cala sobota dodatkowo w rozjazdach wiec musze sie za to wszystko za wczasu zabrac !!

a tak sie jeszcze zastanawialam ... ktore lasencje musza lezec i biora fenka ?? bo z tego co pamietam to:

karolak
cherie
kasiekkrk
natalka
23marta /ale nie wiem czy ona bierze fenka czy nie ... bo lezec to raczej nie ma kiedy/
dagmar

... no przypomnijcie mi kto jeszcze ??

Witam:tak:
Dzisiaj od rana na nogach jestem, teraz sie połozyłam bo miałam już uczucie jakby Mały miał wyskakiwać, troche ruchu i straszne skurcze mnie złapały:-(

Dzisiaj z mężem dokładnie wsklepie wózki ogladaliśmy,no i wybór stanął ostatecznie na bolderze.

a tak sie jeszcze zastanawialam ... ktore lasencje musza lezec i biora fenka ?? bo z tego co pamietam to:

karolak
cherie
kasiekkrk
natalka
23marta /ale nie wiem czy ona bierze fenka czy nie ... bo lezec to raczej nie ma kiedy/
dagmar

a co szykujesz sie zeby nas poodwiedzac??:-D
ja zapraszam;-)

a co szykujesz sie zeby nas poodwiedzac??:-D
ja zapraszam;-)

czysta ciekawosc :) aczkolwiek do krakowa to ja sie w listopadzie wybieram wiec kto to wie :)
jade na jubileusz mojego zespolu i ludziska chca zebym poszla na bal wychowankow :) wyobrazacie sobie zebym ja - takie sloniatko - poszla na bal ?? moj maz zareagowal smiechem i stwierdzil "jak dla mnei to mozemy isc ale liczysz sie z tym ze bedziesz jedyna trzezwa osoba na tej imprezie ??" ... i juz mi sie odechcialo ...

reklama

karolak
cherie
kasiekkrk
natalka
dagmar

Ja muszę:-(chociaż do końca się do tych wskazań nie stosujębo dziecko małe w domu mam ale fenka nie biorę.

Do góry