reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No dziewczyny teraz odwaliłam numer....
wzielam sie za czytanie tego co zdazylyscie napisac i tak sie wciagnelam ze kotlety przypalilam. A moj M za 5 min bedzie w domu hahahha:)
czuje ze zabierze mi kompa bo swiata poza forum nie widze;p

reklama
jaka cisza no niemożliwe:-D:-D:-D
ja własnie zjadlam obiadek nie powinnam tego jesc ale raz w tygodniu mozna zaszalec była duśicha z podsmazonym brzuszkiem i kwasna kapusta niebo w gebie mniam

Witam kochane w niedzielę A. zawiózł mnie do szpitala.
Wyszłam 2 godziny temu.
Jestem na fenoterolu i izoptinie 4 razy dziennie.
W szpitalu miałam to samo tylko w kroplówkach.
Jestem przyłamana bo trafiłam bez rozwarcia a dzisiaj mnie wypuścili, bo nic więcej nie mogą, teraz leżenie leki i zależy od organizmu.
Luźno przechodzi palec, czyli po naszemu jest rozwarcie.
Mam tylko nadzieję, że uda nam się dojść do 36 tygodnia.

Dziewczynki wyślijcie mi na priv co się działo ważnego bo ja nie mogę siedzieć i nadganiać:wściekła/y: Dzisiaj jestem załamana:-(
Buziaczki

Acha główka wstawiona
Oj oj.. leż Słońce, uda się donosić choćby do tego 36tc.

No dziewczyny teraz odwaliłam numer....
wzielam sie za czytanie tego co zdazylyscie napisac i tak sie wciagnelam ze kotlety przypalilam. A moj M za 5 min bedzie w domu hahahha:)
czuje ze zabierze mi kompa bo swiata poza forum nie widze;p

ja też raz tak miałam, zaczytałam sie atu smród z kuchni czuję, wpadam do kuchni a tam pierśniki czarne jak święta ziemia;) no ale zwaliłam wszystk na zmęczenie;P że skimnęłam się na chwilke i zostało mi to darowane:-p

gotuje sobie warzywka na sałatke jarzynową MNIAMM. Każde warzywo w osobnym garnku :p żeby nie przeszło zapachem innego, szczególnie seler jak sie z innymi gotuje to wszystko selerem nasiąka. Zapach jak u babci w kuchni, jak się wszystko gotowało to tak pachniało fajnie jak u mnie mniam. Ale tego będzie, na cały tydzień :D
Ja dziś na zupkę miałam uwaga zupkę chińską hehe. Bo Mojemu się zachciało to sobie zjedliśmy. Na drugie robię kitka z kurczaka w czosnku i ziołach, do tego ziemniaki i surówka z kiszonej kapustki, jabłuszka, marchewki, do tego trochę pora, przypraw, oliwy, mmmmniam:-)

Ja to Ci zazdroszczę, że tak daleko już jesteś w ciąży:-) Ale mi i tak marzy się urodzić w grudniu - świetny miesiąc. Listopad to jakoś mi się nie podoba.
Ja uwielbiam grudzień:-D ale czuję, że rozpakuję się w listopadzie-jakieś takie głupie uczucie.
No ale chyba mnie nie wygonicie nawet jak wcześniej urodzę? Ja nie chcem do listopadówek:-:)-:)-:)laugh2:

reklama
ja bym chciala zejsc do swojej wagi nie psrzed ciazy ale tej zanim poznalam mojego meza:-D wazylam 51kg przy nim dobilam do 59...a teraz 11 na plusie przez ciaze...
czyli jak narazie to chcialabym zrzucic 19:) a uzbiera sie pewnie z 25 do zrzucenia:)
Jejciu jak ja bym miała tyle zrzucić to bym zniknęła.. Teraz ważę ledwo ponad 51kg a przed ciążą 48.6. Maleńko.

Do góry