reklama
bidulko ty naszaWitam się!
Całą noc nie spałam bo mnie trzęsło po fenoterolu, później zaczęłam wymiotować a na dodatek ciągle drętwiały mi ręce i skurcze łapały w nogi.
Jestem zmęczona a i tak spać nie mogę. Rano o godzinę za późno wzięłam fenoterol i powtórka z rozrywki-bóle, skurcze i co tylko.
Cherie-jak Ty to wytrzymujesz??
W
wika_20
Gość
natalka -dasz rade juz prawie finish
a i oczywiscie zdaje relacje kupilam wieczorem gazete znalazlam druga i kupilam z kubusiem puchatkiem body
bo niestety zielonych nie znalazlam z tygryskiem........
a i oczywiscie zdaje relacje kupilam wieczorem gazete znalazlam druga i kupilam z kubusiem puchatkiem body
orgamizn sie zaraz do tego przyzwyczai i bedziesz sie czula normalnie...
a zoladek to moze po isoptinie, bo mnie tez bolal ale jak odstawilam staveran i biore sam feno to juz jest luzik...
ja jeszcze w gratisie biorę furagin 3x2;-)
jak szaleć to szaleć
karnitynka1982
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki witam sie po wczesniejszym nadrobieniu tego co naskrobalyscie od wczorajszego wieczorka
Sniadanko wciagniete fasolka wstawiona i siedze znow na forum hehe a mialam do miasta jechac ale jak mi sie nie chce to szok.
Laski super pomysly macie zarowno Emwu jak i Anie popieram w 100 % tylko ze ja mam termin na koniec grudnia i sie naczytam pozniej tych relacji to zawalu dostane hihi ale cos czuje ze 2 tyg szybciej mnie zawioza tak bym chciala bo wtedy bedzie przy mnie moj skarb a tak to cholera wie co bedzie.
Joasiu piekne wyniki gratuluje oby tak dalej!!!!!!!
Natalka Ty sie dzielnie trzymaj musi przejsc skoro doswiadczone laseczki tak mowia to tak bedzie!!!
Ja tam tez w rozku dziecka nie bede wynosic tylko w kombinezonie i tyle a ciuszki to wezme na wyjscie chociaz nie wiem jeszcze moze w moim szpitalu nie dadza musze sie dowiedziec tego.
Moj Tomek wraca prawdopodobnie w poniedzialek jestem szczesliwa nie moge sie doczekac jdnak 9 tygodni rozlaki to poazka zwlaszcza jak sie samemu mieszka grrrrrr no to w weekend bede miala sprzatanie i gotowanie hehe i ta karkowe musze od Mei zrobic oby wyszla nie ma to jak powitac chlopa kawalem miecha haha
Laski super pomysly macie zarowno Emwu jak i Anie popieram w 100 % tylko ze ja mam termin na koniec grudnia i sie naczytam pozniej tych relacji to zawalu dostane hihi ale cos czuje ze 2 tyg szybciej mnie zawioza tak bym chciala bo wtedy bedzie przy mnie moj skarb a tak to cholera wie co bedzie.
Joasiu piekne wyniki gratuluje oby tak dalej!!!!!!!
Natalka Ty sie dzielnie trzymaj musi przejsc skoro doswiadczone laseczki tak mowia to tak bedzie!!!
Ja tam tez w rozku dziecka nie bede wynosic tylko w kombinezonie i tyle a ciuszki to wezme na wyjscie chociaz nie wiem jeszcze moze w moim szpitalu nie dadza musze sie dowiedziec tego.
Moj Tomek wraca prawdopodobnie w poniedzialek jestem szczesliwa nie moge sie doczekac jdnak 9 tygodni rozlaki to poazka zwlaszcza jak sie samemu mieszka grrrrrr no to w weekend bede miala sprzatanie i gotowanie hehe i ta karkowe musze od Mei zrobic oby wyszla nie ma to jak powitac chlopa kawalem miecha haha
Wspolczuje ! Mnie lekarz nawet nie pociesza ! z dnia na dzien dziecko bedzie wieksze i bardziej bedzie uciskac ! Wiec i bardziej bedzie bolec !mam isoptin 80 i nie pomaga mi to specjalnie
też ustawiłam budzik ale po fenoterolu przeokropnie boli mnie żołądek i nie mogę nic jeść
jeszcze tylko 3 tygodnie i Lenka może wyłazić
jestem strasznie dobita tym wszystkim
Aśka-już wiem jak to jest jak boli spojenie:-(

Ja normalnie nie moge zejsc z łożka w nocy a w nocy boli najbardziej wlansie ,glupie przekrecanie z boku na bok sprawia mi ogromny bol - i nic z tym nie mozna zrobic !!!!!
Ale czegoz nie zrobimy dla tych naszych maluszkow -w szytko sie zniesiie!
Natalka mi dzis gin powiedzial ze 4 tygodnie i maly moj tez moze juz wychodzic

a mnie boli uwaga uwaga cala pochwa...
to nie jest zadne pieczenie ani cos w ten desen..tylko bol jak naciagniety miesien..chyba maly schodzi coraz nizej bo juz jak siadam na kibel to mnie chce rozerwac..;/
i najgorsze dzis naliczylam w ciagu godziny po sniadaniu tylko 9 ruchow...
zobaczymy jak bedzie po obiadku...;/
to nie jest zadne pieczenie ani cos w ten desen..tylko bol jak naciagniety miesien..chyba maly schodzi coraz nizej bo juz jak siadam na kibel to mnie chce rozerwac..;/
dagmar
Fanka BB :)
Witam kochane w niedzielę A. zawiózł mnie do szpitala.
Wyszłam 2 godziny temu.
Jestem na fenoterolu i izoptinie 4 razy dziennie.
W szpitalu miałam to samo tylko w kroplówkach.
Jestem przyłamana bo trafiłam bez rozwarcia a dzisiaj mnie wypuścili, bo nic więcej nie mogą, teraz leżenie leki i zależy od organizmu.
Luźno przechodzi palec, czyli po naszemu jest rozwarcie.
Mam tylko nadzieję, że uda nam się dojść do 36 tygodnia.
Dziewczynki wyślijcie mi na priv co się działo ważnego bo ja nie mogę siedzieć i nadganiać
Dzisiaj jestem załamana:-(
Buziaczki
Acha główka wstawiona
Wyszłam 2 godziny temu.
Jestem na fenoterolu i izoptinie 4 razy dziennie.
W szpitalu miałam to samo tylko w kroplówkach.
Jestem przyłamana bo trafiłam bez rozwarcia a dzisiaj mnie wypuścili, bo nic więcej nie mogą, teraz leżenie leki i zależy od organizmu.
Luźno przechodzi palec, czyli po naszemu jest rozwarcie.
Mam tylko nadzieję, że uda nam się dojść do 36 tygodnia.
Dziewczynki wyślijcie mi na priv co się działo ważnego bo ja nie mogę siedzieć i nadganiać

Buziaczki
Acha główka wstawiona
Ostatnia edycja:
reklama
ja mam coś w ten deseńa mnie boli uwaga uwaga cala pochwa...
od wczoraj boli mnie tak jakby wszystko na dole mi się rozsuwało-kości, mięśnie
no i do tego zarąbisty ból krzyża