reklama
ja chyba na swój teżRany, jak tak czytam, że niektórym z Was zostało KILKA tygodni, że brzuch się już opuścił i że mogą w każdej chwili urodzić to czuję jak napięcie rośnie. Mnie poród wydaje się cholernie odległy, dopiero zaczynam 32 tydzień, a więc pozostało mi jeszcze 8 tyg, to 2 miesiące. Całkowicie nie jestem przygotowana na Wasze porody.
za szybko się to dla mnie dzieje-chodzisz, robisz wszystko a tu raptownie zonk-zaczynają się skurcze

najgorsze jest to,że nie wiem ile moje dziecko waży, jak się rozwinęło od 28 tygodnia:-(
boję się jak diabli,żeby tylko Lence nic się nie stało
już mi wszystko jedno jak, byleby nie wcześniej jak za 4 tygodnie!![]()
wkoncu cie mama uziemi w tym szpitalu i taki bedzie finał jak tak bedziesz brykac
mea mozesz ulepic ziemiaczanego balwanka z guziczkami z groszku;-)u mnie tez czerwony i musowo z uszkami
laski a podpowiedzcie mi co szybkiego moge zrobic na obiad w sobote ale takiego zeby dzieciaczek 3 letni sie najadl ?? nie mam wogole koncepcji ...
z marchewki zrobic mu czapeczke i do tegoo pulpeciki w sosie koperkowym;-)
do tego koktail bananowo - porzeczkowy;-)
a na deser lody z lentilkami;-)
ja bym chciala takie jakbym miala 3 lata

Chérie
Mama Danielka
wkoncu cie mama uziemi w tym szpitalu i taki bedzie finał jak tak bedziesz brykac
yhm, czasem wolałabym, żeby moja mama była sprzątaczką a nie lekarzem

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea mozesz ulepic ziemiaczanego balwanka z guziczkami z groszku;-)
z marchewki zrobic mu czapeczke i do tegoo pulpeciki w sosie koperkowym;-)
do tego koktail bananowo - porzeczkowy;-)
a na deser lody z lentilkami;-)
ja bym chciala takie jakbym miala 3 lata![]()
no to poszlas po bandzie
moja już czeka drugi tydzieńja wiem co czujeszdla mnie to tez jeszcze abstrakcja
ale w listopadzie to sie juz zabiore za pakowanie torby
![]()

Chérie
Mama Danielka
no to poszlas po bandzieto mialo byc cos szybkiego !! najpozniej kolo 13 musimy wyjechac !!
eeeeej, ale wiesz jaką furorę zrobiłby taki bałwanek???????
wiesz marchewke z groszkiem mozesz zagotowac dzien wczesniej wieczorem a tylko zagescic ranono to poszlas po bandzieto mialo byc cos szybkiego !! najpozniej kolo 13 musimy wyjechac !!

a pulpeciki to chwilka jest a kartofelki to standard

dla chcacego nic trudnego

ale ja zamierzam miec takie sposoby na swojego synka jak nie bedzie chcial jesc;-)
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wiesz marchewke z groszkiem mozesz zagotowac dzien wczesniej wieczorem a tylko zagescic rano
a pulpeciki to chwilka jest a kartofelki to standard
dla chcacego nic trudnego
ale ja zamierzam miec takie sposoby na swojego synka jak nie bedzie chcial jesc;-)
marchewka z groszkiem ... brrrrrrr niecierpie !!!!!!!!! nawet matylda sie skrzywila na mysl o merchewce z groszkiem !!