reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

aska wlasnie czytalam numer z tesciem-capem starym !!! no ja bym juz uzyla przynajmniej piesci !!!

a mi sie dzisiaj snilo ze sie poryczalam przez tesciowa i jak sie obudzilam to taka splakana bylam ze szok !! szkoda ze nie pamietam o co poszlo ...

czesc dagmar :)
Mea z mego tescia to taki zdechlak ze teraz ja przy mojej wadze jak bym piesci uzyla to bym chyba go w pol zlamala hahahahah !

A co do snu - moze i lepiej ze nie pamietasz o co poszlo !!! jeszzce bys jej rano krzywde chciala zrobic.

reklama
Joanna - ech, nawet szkoda słów.

BTW chyba ty wrzucałaś na cudeńka - promocje z Biedronki. Dziś się zaczęła. Moja mama upolowała 2 pajacyki, jakiś komplecik i kombinezonik - za wszystko dała 100 zł.

Joanna - ech, nawet szkoda słów.

BTW chyba ty wrzucałaś na cudeńka - promocje z Biedronki. Dziś się zaczęła. Moja mama upolowała 2 pajacyki, jakiś komplecik i kombinezonik - za wszystko dała 100 zł.
a no wlasnie !!!! dzisiaj zaczela sie akcja w biedronce - dzieki za przypomienie !!!!! Jak maz wroci z pracki trzeba podjechac !

wiecie co stwierdzam ze moj chlopczyk to jest jednak niesamowity :) kupowal dzis na allegro tarcze i klocki hamulcowe :) najpierw kupil klocki na tyl zamiast na przod !! i panika w glosie "zonka ratuj!!!" ja mu na to ze jak kupil to rybka plum ... trzeba dzwonic do goscia i sie dopytac czy da sie wymienic !!! ... dzwoni raz, drugi, piaty ... zajete ... po czym stwierdza "moze lepiej ty zadzwon bo jak sie trzeba bedzie klocic to ty w tym lepsza jestes!!" ... zadzwonilam, wyjasnilam panu jak sie sprawy maja, pan grzecznie powiedzial ze na przod sa 11 zl drozsze /i tak w granicach rozsadku/ i ze wysle na przod i sie mam nie martwic ... jedna sprawa zalatwiona ...

no to moj chlopczyk kupuje tarcze ... placi juz przelew po czym krzyczy "zonka mi jakies cos dziwnego wyskoczylo, jakas bzdura i wogole!!" /zaznaczam ze miliony rzeczy juz na allegro kupowal wiec nie wiem co mu sie dzis stalo!!/ no i przychodze patrze a on kliknal na "platnosci allegro" no i dupa - cala transakcje tzreba bylo odkrecic i zrobic normalny przelew ...

normalnie potem chlopina sie do mnie przytulil i powiedzial "ze tak na wszelki wypadek plyn chlodniczy on pojedzie kupic do sklepu" ... zapytalam tylko czy napewno nie mam jechac z nim :) ale w koncu pojechal sam ...

ech te nasze dzieci ... oni nigdy nie dorastaja tylko drozeja im zabawki ...

a no wlasnie !!!! dzisiaj zaczela sie akcja w biedronce - dzieki za przypomienie !!!!! Jak maz wroci z pracki trzeba podjechac !
Nie ma za co. Ogólnie troszke kicha z rozmiarami jest. Moja mama mówi że odłożyła na chwilę czerwony kombinezonik na 62 żeby obejrzyć drugi a jakaś baba jej go zawinęła i w dłuuugą do kasy.

Ciężko powiedzieć co on lubi bo tak naprawdę to co chciał to ma. Przecież samochodu mu nie kupię ani drugiego szynszyla. A to są jego 2 największe pasje i tylko o tym stale słysze...

A moze cos do jego pasji:-)tzn cos do samochodzika?

ASKA ale jaja:tak:nie ma jak to liczyc na siebie ale dobrze ze znalazlas kogos kto odbierze twojego syna;-)a dziad niech jezdzi teraz na te ryby.

reklama
a ja sobie gotuje brokuly bo juz nie wiem czy mam sie zapchac..
powiedzcie co mozna zjesc zeby sie zapchac a zeby tak bardzo nie szlo w dupsko...
bo ostatni tydzien mam spust jak slon...:wściekła/y:

Do góry