reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A własnie Dziewczyny, odebrałam wynik posiewu i jestem zdziwiona :eek: Wcześniej z moczu wiecie co mi wyszło, leukocyty, erytrocyty, duża ilość flory bakteryjnej ... Zrobiłam posiew a wynik brzmi:
" W warunkach tlenowych flory bakteryjnej patogennej i grzybów drożdżopodobnych nie wyhodowano. Hodowla jałowa."
I co o tym sądzicie? Wychodzi na to że po podmyciu się i wytarciu jałowym gazikiem zebrałam próbkę moczu już bez bakterii...czyli to co wczesniej wyszło wzięło się z upławów? :eek: Jeszcze lepiej...:eek:

Wychodzi na to że wszystko ok :tak::tak::tak:

reklama
o prosze, tak ostatnio moj syn spedza czas jak mu sie nudzi...

gry gry gry old de time...:tak::laugh2: tz ma swój czas oczywiscie maks godzinkę.
W tatusia... (mąż jest informatykiem) pokazał synkowi i teraz ooo
W sumie działa to też w pewien sposob na rozwoj dziecka bo pisze na tej stronce:tak:
Dziewczyny! jak chcecie mieć chwile spokoju to pokażcie dzieciom gre online i juz dziecka nie ma:-p;-)

Kacper też lubi gry online :tak: głównie na stonie minimini :tak: a pisać lubi na gg bo tam można oprócz literek emotikonki wstawiać :tak: i też pozwalam mu od czasu do czasu grać na komputerze bo wiem że te gry są edukacyjne :tak:

Witajcie dziewuszki:)
U mnie na przeciwko mojej kamienicy remontuja drugą i takie hałasy, że szok. Rusztowania stawiają i od czasu do czasu jakaś decha i rura im spadnie..brr.nie znosze remontów budynków:-p
ciekawe kto u Agniesiak siedzi w brzuszku? :happy:
Sama jestem ciekawa kto u mnie mieszka, tzn wynajmuje ;-):-D

Royanna :eek::eek::eek: co to za specyfik???!!! :eek:

Ja też bardzo lubię dobrą herbatkę :tak: ale pyszna kawa z ekspresu to jest to :tak::-) może powinnaś spróbować Latte Macchiato :tak: pychota!!! :-)
Moja ulubiona!!!:tak::-DMniam:) Pyszności:tak:

Royanna my z M też oboje herbaciani i to bardzo :) Ale ja również bardzo lubię kawkę :tak: A szczególnie latte, mniam :-)

Patrysiu i ja tak chyba będę w szpitalu robić, bo weź tu szukaj wody przegotowanej chłodnej, a mineralna zawsze pod ręką :tak:

A to ja...
Ale ładnie CIę ścieła:tak::-) Tak młodziutko wyglądasz:-) Ślicznie:)

tulanki były na pewno 9d.c. 11,12,13,14,15 i potem 17d.c. ostatni raz (mąż mnie namówił) bo ja juz nie chciałam:zawstydzona/y::-p

Kinga no to poszliście na całość :-):-):-)

My zaczęliśmy dopiero po usg, kiedy wiedzieliśmy że wszystko jest wporządku tj. 12 d.c. wtedy też lekarz powiedział że pęcherzyk jest już duży i że w najbliższej dobie powinien pęknąć :tak: 13 d.c. rano i 14 d.c rano :tak: zobaczymy czy to wystarczy ;-)

Pyszczek- ale z Ciebie laseczka!!!!!
Sexi mamusia bedzie:))))

Kinga - wykresik ładny :))) trzymam kciuki zeby był owocny :)))

Paula- i za Was rzecz jasna trzymam mocno zaciśniete łapki!!!!!!!!!!!!!

A u nas dzień bardzo senny....zebrałam sie dzis wreszcie i jak młody był w przedszkolu, pojechalam kupic mu kurtałkę i spodnie (takie kombinezonowe na zimę)
Akurat udalo mi sie kupic komplet :)))
jeszcze butki ale to poźniej...
O tyle mam z glowy ten kombinezon ze potem jak sie zrobi naprawde ziu ziu..nie bede miala sily szukać i latac...a tak juz mam :)))
Maciusiowi zreszta bardzo się podoba:))))

Dziewczyny a co u Bershky?????

Ostatnia edycja:
U mnie na przeciwko mojej kamienicy remontuja drugą i takie hałasy, że szok. Rusztowania stawiają i od czasu do czasu jakaś decha i rura im spadnie..brr.nie znosze remontów budynków:-p
Sama jestem ciekawa kto u mnie mieszka, tzn wynajmuje ;-):-D

Agniesiak współczuje hałasów remontowych :crazy: a kiedy masz wizyte usg??:-)

Anufifi co tam u Ciebie? jeszcze tylko 2 tygodnie i wizyta w Lublinie, oby była optymistyczna! :tak:

Kicia, Beti jak tam Wasze brzuszki dziewczynki??? :-)

Czarodziejko jak Ci się siedzi w domku na L4? ;-):-)

Ja trochę poprasowałam, wstawiłam drugie pranie (znów będzie co prasować :-p), zmieniłam pościel i zasiadłam sobie z herbatką do laptopa :tak::-)

A ja zaraz bede ogladac Brzydule:-pa M wejdzie sobie na kompa:tak:synek wykapany co ja po filmie pójde myju myju robić i wezme się za kolacje:-)chociaż M zrobił takie pyszne naleśniki ze objadłam się nimi co brzusio syty:-p

reklama
Do góry