reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
:szok::szok:nie no 47 stron!!!!!!! mam do nadrobienia.... wiec ide nadrabiac,,, szalenstwo normalnie,,,,,
a ja dzis bylam na zakuppach paka pieluszek zakupiona ... do tego kombinezonik spioszki kaftaniki body husteczki,,,, rozek smoczek... wiec juz troszke do przodu a zaplacilam za to 1 grosz:p :-)bo tyle dolozylam mamie bo ona akurat tej groszowej koncowki nie miala////////////////////;0:eek::-D

no i jeszcze na ta kolyske ma nam dac ale stwierdzilismy ze to bedzie na wozek( po prostu reszte sobie dolozymy)

kochana mamusia:):sorry::-)

mnie boli prawa strona, ale to na własne życzenie :/ narobiłam zakupów, kilka kartonów mleka, mąki, masła itp..a że mi sie nie chce z auta pojedynczo przynosić, to wszystkie siaty wzięłam na raz, i to jeszcze do jednej ręki bo drugą ytrzeba drzwi otworzyć :confused2: wziełam nospe i przechodzi. Jeszcze sie poschylałam do tego bo poszłam na ogród po jabłka, matko jaki wysyp normalnie szok. Takie "kwasy" te jabłka, ja lubie jak mnie skręca z kwasoty :cool2: jeszcze burdel po robotnikach trzeba posprzątać.. gdybyście to widziały..mgła z kurzu w całej chaupie, we wszystkich pokojach kurz wszędzie :((( ja sie chyba popłacze...musze to wszystko posprzątać..dwie łazienki naraz robią, kują ciągle, nowe rury, coś tam piłują... ja pierdziele kiedy to sie skończy..jak sie skończy to dopiero chyba urodze z przemęczenia.. faaaaaaaaaak:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

witam znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej grudniowej ciężarówki?:-) jestem w 31 tygodniu poród już niedługo i emocje sięgają zenitu to będzie moja pierwsza dzidzia może dlatego:-) a co do tych ruchów to też tak czasem niestety mam...

Witamy :) wstaw suwaka :) bedzie wiadomo jak daleko w ciazy jestes :) a dokladnie na kiedy masz termin ??

Nowamagdak ja też niestety znam ten ból syfu po remontach. Na razie mam go dziennie i sama muszę to do ładu doprowadzać. Ale pomału robię, nikt mnie nie pogania choć w weekend najgorzej będzie bo jeszcze zjazd. Ale w przyszłym tyg malowanie, potem panele i koniec siwości.

:szok::szok:nie no 47 stron!!!!!!! mam do nadrobienia.... wiec ide nadrabiac,,, szalenstwo normalnie,,,,,
a ja dzis bylam na zakuppach paka pieluszek zakupiona ... do tego kombinezonik spioszki kaftaniki body husteczki,,,, rozek smoczek... wiec juz troszke do przodu a zaplacilam za to 1 grosz:p :-)bo tyle dolozylam mamie bo ona akurat tej groszowej koncowki nie miala////////////////////;0:eek::-D

no i jeszcze na ta kolyske ma nam dac ale stwierdzilismy ze to bedzie na wozek( po prostu reszte sobie dolozymy)

kochana mamusia:):sorry::-)

moja mamusia nam dolozyla 500 na wozek :) a tesciowa nawet grosza nie dala ...

najlepsze że jutro kibel odłączą na jakieś pół dnia hahha, dupa w krzaki chyba :rofl2:
w wikendzik odpocznę może, jutro robie szarlotke i ciasteczka z budyniem :D jedziemy na imprezke do dziadków, 45-lecie ślubu więc będzie imprezka. Tylko że 300km w jedną strone trzeba przejechać, a taka długa jazda na mnie źle działa - mały ciężki, obija się tam na dziurach i zazwyczaj w nocy po takiej podróży zwijam się z bólu, nospa nie pomaga nic wtedy :/ ehhhhhhhh jeszcze trochę i będziemy miały płaskie brzuchy. Będzie można normalnie założyć skarpetki, buty :-)

Dziewczynki strasznie mnie boli krocze i okolice jajników.
Skórczy nie ma.
Nie wiem co mam robić.
Lekarz dopiero rano. Cholera :wściekła/y:
Dajcie jakiś link na allegro na kogoś kto ma logiczną cenę podkładów poporodowych, majtek, wkładek, bo ja z domu nie wyjdę a A. mi nie to kupi co trzeba a ja coś czuję, że torbę do szpitala trzeba w te pendy szykować

bidulo ... poszukam ci wszystkiego i powklejam

reklama
Do góry