mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
fajnie przekręciłaś moj nick.... fajne tłumaczenie wyszło![]()
bos sobie takiego nicka wymyslila co sie go zapamietac nie da ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnie przekręciłaś moj nick.... fajne tłumaczenie wyszło![]()
witam znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej grudniowej ciężarówki?:-) jestem w 31 tygodniu poród już niedługo i emocje sięgają zenitu to będzie moja pierwsza dzidzia może dlatego:-) a co do tych ruchów to też tak czasem niestety mam...
nie no 47 stron!!!!!!! mam do nadrobienia.... wiec ide nadrabiac,,, szalenstwo normalnie,,,,,
a ja dzis bylam na zakuppach paka pieluszek zakupiona ... do tego kombinezonik spioszki kaftaniki body husteczki,,,, rozek smoczek... wiec juz troszke do przodu a zaplacilam za to 1 grosz:-)bo tyle dolozylam mamie bo ona akurat tej groszowej koncowki nie miala////////////////////;0
no i jeszcze na ta kolyske ma nam dac ale stwierdzilismy ze to bedzie na wozek( po prostu reszte sobie dolozymy)
kochana mamusia:-)
Dziewczynki strasznie mnie boli krocze i okolice jajników.
Skórczy nie ma.
Nie wiem co mam robić.
Lekarz dopiero rano. Cholera
Dajcie jakiś link na allegro na kogoś kto ma logiczną cenę podkładów poporodowych, majtek, wkładek, bo ja z domu nie wyjdę a A. mi nie to kupi co trzeba a ja coś czuję, że torbę do szpitala trzeba w te pendy szykować
Mea-byłaś na planowanych?