reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ktos as musi wszystkich przywolac do porzadku bo sie baby robicie niegrzeczne ... zachciewa sie wam jakis skurczow czy innych badziewi ... na takie wyglupy przyjdzie czas pozniej !!!
dobre:-D

a ty nie wiesz ?? no na glowie przeciez !!

ja za chwile zasiadam do ogladania tancerzy :)
jeszcze lepsze
ja się śmieje a mój mąż patrzy na mnie jak na idiotkę:-)

reklama
U mnie poród rodzinny jest za darmo. U kogoś nie?

U mnie porod rodzinny kosztuje 150 zł:tak:a podobniez znieczulenie jest bezplatne:-)

w takim razie nic nowego ani dziwnego... ja juz swojego czasami nawet staram sie nie sluchac bo bym zwariowala,,,, no ale...

wczoraj zaczelismy rozmawiac o dzidzi,,, no i go pytam pol zartem pol serio: " a w odstawke nie pojde?" na co on: " no na pewno pojdziesz w koncu moja krolewna sie urodzi"... wiecie co... moze nie mial swiadomosci jak to zabrzmialo ale ja sie po cichu i po kryjomu poplakalam.... wiem ze to jego dziecko-jego coreczka ... ale ja jestem jego zona.... o stosunkowo krotkim stazu....

nie wiem moze przeszadzam,,,, albo przewrazliwiona jestem,,,,

Napewno tak nie bedzie:no:moj maz zawsze mi powtarza ze to jest inna milosc:tak::-)

w takim razie nic nowego ani dziwnego... ja juz swojego czasami nawet staram sie nie sluchac bo bym zwariowala,,,, no ale...

wczoraj zaczelismy rozmawiac o dzidzi,,, no i go pytam pol zartem pol serio: " a w odstawke nie pojde?" na co on: " no na pewno pojdziesz w koncu moja krolewna sie urodzi"... wiecie co... moze nie mial swiadomosci jak to zabrzmialo ale ja sie po cichu i po kryjomu poplakalam.... wiem ze to jego dziecko-jego coreczka ... ale ja jestem jego zona.... o stosunkowo krotkim stazu....

nie wiem moze przeszadzam,,,, albo przewrazliwiona jestem,,,,
to pewnie przez hormony wzielas to do siebie tez tak miewam ale szybko mi przechodzi:-p

no ja nie wiem jak to bedzie z ta odstawka.... bo moze byc tak ze bede go jeszcze bardziej potrzebowala niz teraz... tylko przy nim jego matka stara sie trzymac jezyk za zebami.... przynajmniej sie stara bo tak to juz dawno bym zaniemogla....

no ale mniejsza z tym....
zjadlam juz dzis z kilogram jablek,,, jak nie wiecej.... ale ja mam tak codziennie,,, czy to normalne?? chleba moge nie jesc, miesa , slodyczy i calej reszty ale jablka i kasza manna byc musi:):-)

no ja nie wiem jak to bedzie z ta odstawka.... bo moze byc tak ze bede go jeszcze bardziej potrzebowala niz teraz... tylko przy nim jego matka stara sie trzymac jezyk za zebami.... przynajmniej sie stara bo tak to juz dawno bym zaniemogla....

no ale mniejsza z tym....
zjadlam juz dzis z kilogram jablek,,, jak nie wiecej.... ale ja mam tak codziennie,,, czy to normalne?? chleba moge nie jesc, miesa , slodyczy i calej reszty ale jablka i kasza manna byc musi:):-)
zachcianki ani ciężarna.. bez jaj :-D
ja tam chlebek muszę mieć.. a owoce pochłaniam wszystkie ..
na poczatku zraziłam sie tylko do truskawek.. bo pozniej mi wyszły w postaci koktajlu.. i do winogron.. ale z winogronami się jakoś przełamałam.. i jest gitara :-D

Z tymi jabłkami to nie "głupi" pomysł. Piszę nie bez kozery bo ponoć naukowcy udowodnili, że zjadanie dużej ilości jabłek w ciąży ma wpływ na inteligencję dziecka.
Mnie w tej ciąży też ciągnie do jabłek :-)

reklama
Do góry