reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Z tymi jabłkami to nie "głupi" pomysł. Piszę nie bez kozery bo ponoć naukowcy udowodnili, że zjadanie dużej ilości jabłek w ciąży ma wpływ na inteligencję dziecka.
Mnie w tej ciąży też ciągnie do jabłek :-)

chyba negatywny :) zartuje oczywiscie ... ale moja mama w ciazy z moja najmlodsza siostra wchlaniala okolo 2kg jablek dziennie :) a co z tej mlodej wyroslo ?? wole nie myslec :D

reklama
kure... zazdroszcze melodii do spania... ja ostatnio dopiero kolo polnocy klade sie na lozko... a to nie zawsze jest rownoznaczne z zasnieciem.,,,

a dzis mi sie przytulansko marzy.... jakas seksiasta jestem w tej ciazy....

ja nie moge i nawet mi sie od dłuzszego czasu nie chce
tylko sie zastanawiam czy jeszcze w tym roku uda nam sie pobaraszkowac:sorry:

chyba negatywny :) zartuje oczywiscie ... ale moja mama w ciazy z moja najmlodsza siostra wchlaniala okolo 2kg jablek dziennie :) a co z tej mlodej wyroslo ?? wole nie myslec :D

u mnie tak jak napisalam wczesniej,,,, kilogram to tak srednio,,, jak nie dwa:) takie slodko-kwasne twarde jabluszka,,,,, mniam,,,,

:eek::szok:cholerka nie mam stóp..... mam dwa balony.... i kolan tez nie widac,,, ja pierdacze,,, nogi jak dwa slupy wygladaja:eek::szok:

no ja nie wiem jak to bedzie z ta odstawka.... bo moze byc tak ze bede go jeszcze bardziej potrzebowala niz teraz... tylko przy nim jego matka stara sie trzymac jezyk za zebami.... przynajmniej sie stara bo tak to juz dawno bym zaniemogla....

no ale mniejsza z tym....
zjadlam juz dzis z kilogram jablek,,, jak nie wiecej.... ale ja mam tak codziennie,,, czy to normalne?? chleba moge nie jesc, miesa , slodyczy i calej reszty ale jablka i kasza manna byc musi:):-)
Ja to bym zjadła chlebuś z Nutellą, ale nie będę przesadzać o tej porze;-) Piję sobie herbatkę z cytrynką bo zimne napoje wyszły:-p

kure... zazdroszcze melodii do spania... ja ostatnio dopiero kolo polnocy klade sie na lozko... a to nie zawsze jest rownoznaczne z zasnieciem.,,,

a dzis mi sie przytulansko marzy.... jakas seksiasta jestem w tej ciazy....
He, ja to od 3 trym mam rzadko kiedy ochotę;-) Za to Mój to zawsze ma ochotę:-) Ale wie, że musimy robić przerwy i jest grzeczny:-):-)

reklama
Jak ja was tak czytam to ormalnie tez mie cos boli, strzyka, puchne-ormalnie zgubny nalog to forum:-D:szok::-D:szok:

A właśnie teaz mi sie przypomnialo Mea powiedz twojej(juz nie najgorszej na tym forum), ze w rydach niewypuszczaja bez fotelika wiec niech ona zostanie w jakims rozku w domu:tak::tak::tak:

Do góry