reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja ogolnie lubie ladnie wygladac wiec w ciazy tez sie staram... tym bardziej ze codziennie musze wyjsc na miasto... bo w domu bym zwariowala.....:0wiec samo przez sie-jakos wygladac musze.........

wczoraj jak smarowalam sobie brzuszek( a bylam tylko w majciochach) moj spojrzal na mnie i powiedzial ze nawet z ta pileczka z przodu wygladam slicznie.... i wiecie co... nawet sie tak poczulam:):-):-)

reklama
A ja uwazam ,ze w dresach tez mozna wygladac sexy.. :)

jesli masz fajne luzne portki na sznurek i do tego koszulke na ramiaczkach i teraz mamy takie fajne cycki :). Brzuszek do przodu, glowa do gory. Do tego czyste wlosy opadajace na ramiona lub czolko albo wlozone za uszko i ladny zapach perfum lub balsamu do ciala ...Ktory facet sie oprze?:)

Byleby mina nie byla naburmuszona, wlosy nie tluste , nie rozczochrane, w dresach kolana nie wypchane, szary stanik spod ramiczek , nieogolone nogi i pachy i do tego pretensje do calego swiata i sapanie przy kazdym ruchu bleeeeeeeeeeeeeee

Swobodnie nie znaczy zle, naturalnie nie znaczy zle. Zle znaczy niechlujnie. :)
I taka niechlujna bylam dzisiaj bo mi sie nic nie chcialo. :) Ale juz jutro nie bede :).

Oj, dziewczyny, widzę , że dzisiaj wszystkie o tej porze jeszcze siedzicie,, jak nigdy:-)
Ja nadrabiam zaległości, bo znowu poszalałyście, tyle tego jest, że starcza mi czasu czytanie, ale na naskrobanie już nie

Witam się z rana:)
Ale dałyście mi stron do nadrabiania:-(
jak mnie nie ma to super tematy poruszacie:-D
tak tylko nawiasem mówiąć odnosnie seksu który wczoraj byl dosc rozleglym tematem ja natomiast mam zero ochoty i w ogóle mnie nie ciągnie. Nie martwie sie tym bo slyszalam ze nie kazda kobieta lubi w tym okresie kochac sie z mezczyzna ale podziwiam mojego M ze daje rade i nawet nie marudzi mi:-):-):-):-):-)
ok lecę dalej czytać.

reklama
No no coś dziś długo pustki.... siedzicie do późnej nocy a poźniej ja rano sama waruje i czekam tu na kogoś:-)
wstawajcie leniuszki:-):-):-):-)

Do góry