reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Tak :tak: ale ja byłam tak zdenerwowana, że w sumie nie wiele zrozumiałam co brała pod uwagę odnosnie tego obrócenia się, była mowa o 20 tygodniu coś, w każdym razie mój mały od zarodka czyli 4 tyg. znajduje się w tym samym miejscu i od 7 tyg. w tej samej pozycji tyle, że teraz ma większy rozmiar i robi mi uciski na narządy wewn. oraz rozpycha miednicę:tak: w 34 tyg. bedzie kontrola, ale jesli będzie miał się wykręcać |(__)__) do wylotu to może to zrobić przed samym porodem, więc możliwe ,że do samego końca nie będe wiedziała co się ze mną dziać będzie :eek:
Ja też mam mieć kontrolę w 34 tygodniu- w przyszły czwartek, choc wiem że nie zawsze położenie główkowe gwarantuje poród SN.

reklama
Problem z oddechem też czasem mam (w pierwszej ciąży też miałam), ale wiem, że jest związany z ułożeniem i ruchami dziecka, pewnie naciska na przeponę, trwa chwilę. Teraz oddycham normalnie, czuję ciężkość w klatce tylko.

A ja KTG jeszcze nie miałam i nawet nie wiem na czym to dokładnie polega, jedynie powierzchownie wiem o co chodzi.

miłe badanie, jeśli nie robisz go w stresie! jak mnie podpięli w szpitalu bo dziecko się nie ruszało i nie było słychać bicia serca to była masakra! ale później jak wyszło z ukrycia to coś cudownego móc posłuchać bicie serduszka... a wierciła się Mała tak, że położna zapisu nie mogła zrobić porządnego!

reklama
Ja mam to samo!!!!!!! Panikara jestem ze szok.Ogladajac horrory zawwsze polowe filmu spedzalam pod koldra a meza pytlama czy moge juz patrzec i zeby mi opowiedzial czego nie widzialam - no madre to ??? ahahahha W ciazy to wogole mi nie wlancza horrorow bo boi sie ze za bardzo sie przestrasze hahah !i urodze !
Horrory uwielbiam bo zawsze jak je oglądam to z Moim i się nie boję. Ale czasem jest tak, że ja netkuję sobie do północy czy 1 a Mój już grzecznie śpi jak ma np na rano i jak coś puknie, stuknie w domu to posrana jestem haha:-) Schizy mam nieziemskie.

Do góry