reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a ja niestety usg 3d odpuszczam ze względu na swój stan... na szczęście swoją Niunię widzę na każdej wizycie, która często się odbywa.
znowu nie spałam w nocy - moje jelita chyba robią Małej miejsce, bo z 2 godziny przesiedziałam na kiblu, od 3 do 5 się snułam po kuchni i położyłam się dopiero jak mąż do pracy pojechał o 5.20. i cały czas odczuwam jakiś niepokój!
i wszystko pewnie przez moją mamę bo siadła na mnie z moim ginekologiem, że mam nakaz leżenia a nie chodzenia, że mnie wsadzą do szpitala, że dziecko jak się teraz urodzi to będzie mieć problemy z oczami (od leżenia pod tlenem w inkubatorze) i będę z nią jeździć po klinikach okulistycznych... w zmowie są jakiejś (i tu kolejny minus za to, że moja mama jest lekarzem... zna praktycznie każdego lekarza w szpitalu).

i co wam powiem to wam powiem, ale jestem już cholera zmęczona tym wszystkim :hmm:że cały czas jest coś nie tak - od samego początku! :no2:

reklama
Witam,
ja dziś w stanie fatalnym, zaraz opisuję i zapytuję czy którąś z Was to spotkało.
Mianowicie miałam w nocy i do tej pory to się utrzymuje, ale nie aż w takim stopniu, okropne bóle w klatce piersiowej. Normalnie jakbym miała stan przedzawałowy spowodowany długotrwałym stresem. Nie odczuwam tego jak naciskanie, napór dziecka, ten ból jest znacznie wyżej. Aż M się przejął, w nocy nie spał razem ze mną, rano już dwonił z pracy i każe mi iść o jakiegoś lekarza. Nawet pytał czy dziewczynom na forum się to zdarza (a jest raczej negatywnie do tego mojego pisania natawiony). Pomóżcie bo cierpię strasznie.

Ja mialam kilka (moze3 ) razy cos takiego. Nie wiem czy czujesz tak samo ale mnie bolalo jakbym jakis wielki kawalek suchego chleba polknela i stanal mi w polowie drogi. Taki bol w klatce i promieniujacy na plecy. Z tym ,ze u mni trwal moze z godzinke i przechodzil. Nie wiem od czego to. Mysle ,ze moze jakis ucisk dziecka na narzady , ktore z kolei uciskaja cos innego. Bo z pewnoscia dziecko nie siega tak wysoko.

Hmmm ja tam dziewczynki nie czuje maluszka jak sie wypina to czuje ze cos tam mi wypycha ale normalnie mam miekki brzuch i czuje moj tluszcz a dzidzi nie tylko jej ruchy ewentualnie ale ja mam duzo tluszczu na brzuchu hehe i dzidzia ma miekko jak w raju:D

Hmmm ja tam dziewczynki nie czuje maluszka jak sie wypina to czuje ze cos tam mi wypycha ale normalnie mam miekki brzuch i czuje moj tluszcz a dzidzi nie tylko jej ruchy ewentualnie ale ja mam duzo tluszczu na brzuchu hehe i dzidzia ma miekko jak w raju:D

oj poczujesz poczujesz, ja też mam zapas tłuszczyku ale jak wypnie dupkę albo wystawi nóżkę, to aż widać odznaczającą się stópkę.

Cherie ja tez nieraz czuje taki niepokoj nie moge zasnac ale to nie wiem dlaczego jakas nerwica czy cos :/ Nie zamartwiaj sie tak na pewno wytrzymasz a pomysl ze to juz koncowka i bedziesz miala dzidziulke juz zaraz zdrowa i koniec!!!! Co do mamy lekarza to musi byc ciezko bo sie troche nasluchasz ale mama chce na pewno dobrze i zadba o Ciebie a jak kazda mammuska sie martwi o was:)

oj poczujesz poczujesz, ja też mam zapas tłuszczyku ale jak wypnie dupkę albo wystawi nóżkę, to aż widać odznaczającą się stópkę.
moj czasami wyprostuje noge i taka antenka odstaje z brzucha:-D
kiedys leze obok meza i czuje ze sie wypucha wiec odslonilam brzuch a tam wyprostowana noga sterczy tak moze ze 3 cm d brzucha:-Dpyta sie co to a ja udaje ze nie wiem i zze tez jestem zdziwiona:-D
ale sie bidula wystraszyl:-D

ze tez ci sie chce jeszcze pracowac ... ja jak sobie pomysle o tym ze mialabym jechac do pracy to masakra !! ze o wstawaniu o 4.30 nie wspomne !!

Hej , ja tez jeszcze pracowalam w tym tygodniu. W srode byl moj ostatni dzien a w sobote robie pozegnanie:).
Oczywiscie wszyscy sobie popija i sie smieja ,ze ja bede ich do domow rozwozila skoro i tak nie moge pic :).Bedzie fajnie. Nie moge sie doczekac tej imprezki.

A po sobocie - rozpoczynam WIELKI LENISTWO i oczekiwanie na Maxa

reklama
Ale dostałam lenia osttanio nic mi sie niechce :(:(:( nic:-:)-:)-( no coż ale trzeba ide dziewczynki poprasowac troszke i przygotowac obiadek dziś :

Kotlet Schabowy z Ziemniaczkami i Buraczkami na Ciepło :-D:-D:-D:-D pychaaaaaaa bede pozniej nie piszcie za duzo !!!

Do góry