Chérie
Mama Danielka
Ja wcinam w ciąży bardzo dużo grejpfrutów:-)
ja też, uwielbiam!szczególnie te zielone sweety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wcinam w ciąży bardzo dużo grejpfrutów:-)
Wysówaj do lekarza, ale już
Mnie w nocy boli ale to po 24 po fenku :-(
Moja od samiutkiego ranka bardzo aktywna. Może dlatego, że na śniadanie wcisnęłam bułę z Nutellą:-) Mmmniam mniam:-)Ja zjadlam 2 kanapki z pasztetowa !!!!!!popilam kubkiem herbaty zielonej !
A teraz polykam ciasto biszkoptowe z galaretka i popijam jogurt !
wciaz czuje ze sie nie dpochalam i glodna jestem - to chore jest !
Moj maly za to zdarzyl mi juz obic zebra a teraz chyba spi ...bo cisza i spokoj![]()
![]()
Mi już na dwóch usg ginka mówiła, że mam bardzo dużo wód płodowych, aż się dziwuję bo zawsze przed wizytą sobie myślę, że pewnie już mi się ilość wód zmniejsza i pewnie już szyjka się skraca a tu dalej na szczęście długa i twarda:-)dziewczyny a wy tez czujecie ze macie mnej wod plodowych czy u mnie cos nie tak??
nie mam juz w srodku balona z woda tylko gdzie nie dotkne tam dziecko...
\\wHej dziewczynki. Właśnie wróciłam od ginawszystko ok, dostałam jakies tam tabletki na wyrównanie pozuiomu hemoglobiny. Reszta ok
mogę dalej pracować, chodzić nie widzi w niczym problemu. Maleńka waży 2005g.
33 tydzień, na 120 % dziewczynka tylko problem z imieniem mamy nadal ;(, prawie 14 kg już na plusie ;// ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowo rośnie, gin powiedział, że zleci szybko ta waga i nawet nie bede pamietac kiedy te 14 kg wiecej bylo
no i co się dowiedziałam ... że po 37 tyg. wszystko możliwe i że on mi wróży początek grudnia
hehe nieźle ... buziolki !!! lecę do pracy !
Ja mam w którejś gazetce szczegółowy opis pielęgnacji pępuszka, muszę się nauczyć.NO wlasnie to jest jedyna rzecz ktorej niewiem !!!!!!! Jak Boga kocham ,zanim ja wzielam malego do domu jemu pepuszek juz odpadl ( lezal miesiac w szpitalu) ,i tego wlansie sie obawiam - ze nie bede wiedziala co z nim robic !Jak widzialam bratowa jak przemywa skuchy kikut to az mna telepalo
.Maz bedzie musial sie tym zajac !
Hej dziewczynki. Właśnie wróciłam od ginawszystko ok, dostałam jakies tam tabletki na wyrównanie pozuiomu hemoglobiny. Reszta ok
mogę dalej pracować, chodzić nie widzi w niczym problemu. Maleńka waży 2005g.
33 tydzień, na 120 % dziewczynka tylko problem z imieniem mamy nadal ;(, prawie 14 kg już na plusie ;// ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowo rośnie, gin powiedział, że zleci szybko ta waga i nawet nie bede pamietac kiedy te 14 kg wiecej bylo
no i co się dowiedziałam ... że po 37 tyg. wszystko możliwe i że on mi wróży początek grudnia
hehe nieźle ... buziolki !!! lecę do pracy !
ja miewam takie zazwyczaj wieczorami lub w nocy jaksie przebudze nie jest to bol co klucie w klatce piersiowej, i trudnosci w oddychaniu, ale pani g mi powiedziala ze macica jest wysoko i podnosi przepone i to dlatego...Problem z oddechem też czasem mam (w pierwszej ciąży też miałam), ale wiem, że jest związany z ułożeniem i ruchami dziecka, pewnie naciska na przeponę, trwa chwilę. Teraz oddycham normalnie, czuję ciężkość w klatce tylko.