reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja zjadlam 2 kanapki z pasztetowa !!!!!!:eek: popilam kubkiem herbaty zielonej !
A teraz polykam ciasto biszkoptowe z galaretka i popijam jogurt !
wciaz czuje ze sie nie dpochalam i glodna jestem - to chore jest !:szok:

Moj maly za to zdarzyl mi juz obic zebra a teraz chyba spi ...bo cisza i spokoj :) :cool:
Moja od samiutkiego ranka bardzo aktywna. Może dlatego, że na śniadanie wcisnęłam bułę z Nutellą:-) Mmmniam mniam:-)

Hej dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina ;) wszystko ok, dostałam jakies tam tabletki na wyrównanie pozuiomu hemoglobiny. Reszta ok :) mogę dalej pracować, chodzić nie widzi w niczym problemu. Maleńka waży 2005g. ;) 33 tydzień, na 120 % dziewczynka tylko problem z imieniem mamy nadal ;(, prawie 14 kg już na plusie ;// ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowo rośnie, gin powiedział, że zleci szybko ta waga i nawet nie bede pamietac kiedy te 14 kg wiecej bylo :) no i co się dowiedziałam ... że po 37 tyg. wszystko możliwe i że on mi wróży początek grudnia :) hehe nieźle ... buziolki !!! lecę do pracy !

dziewczyny a wy tez czujecie ze macie mnej wod plodowych czy u mnie cos nie tak??
nie mam juz w srodku balona z woda tylko gdzie nie dotkne tam dziecko...
Mi już na dwóch usg ginka mówiła, że mam bardzo dużo wód płodowych, aż się dziwuję bo zawsze przed wizytą sobie myślę, że pewnie już mi się ilość wód zmniejsza i pewnie już szyjka się skraca a tu dalej na szczęście długa i twarda:-)

Hej dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina ;) wszystko ok, dostałam jakies tam tabletki na wyrównanie pozuiomu hemoglobiny. Reszta ok :) mogę dalej pracować, chodzić nie widzi w niczym problemu. Maleńka waży 2005g. ;) 33 tydzień, na 120 % dziewczynka tylko problem z imieniem mamy nadal ;(, prawie 14 kg już na plusie ;// ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowo rośnie, gin powiedział, że zleci szybko ta waga i nawet nie bede pamietac kiedy te 14 kg wiecej bylo :) no i co się dowiedziałam ... że po 37 tyg. wszystko możliwe i że on mi wróży początek grudnia :) hehe nieźle ... buziolki !!! lecę do pracy !
\\w

Wspaniałe wiesci oby tak dalej ......... jeju a gdzie Ty pracujesz ???

NO wlasnie to jest jedyna rzecz ktorej niewiem !!!!!!! Jak Boga kocham ,zanim ja wzielam malego do domu jemu pepuszek juz odpadl ( lezal miesiac w szpitalu) ,i tego wlansie sie obawiam - ze nie bede wiedziala co z nim robic !:eek::eek: Jak widzialam bratowa jak przemywa skuchy kikut to az mna telepalo:sorry: .Maz bedzie musial sie tym zajac !
Ja mam w którejś gazetce szczegółowy opis pielęgnacji pępuszka, muszę się nauczyć.

ze tez ci sie chce jeszcze pracowac ... ja jak sobie pomysle o tym ze mialabym jechac do pracy to masakra !! ze o wstawaniu o 4.30 nie wspomne !!

Problem z oddechem też czasem mam (w pierwszej ciąży też miałam), ale wiem, że jest związany z ułożeniem i ruchami dziecka, pewnie naciska na przeponę, trwa chwilę. Teraz oddycham normalnie, czuję ciężkość w klatce tylko.
ja miewam takie zazwyczaj wieczorami lub w nocy jaksie przebudze nie jest to bol co klucie w klatce piersiowej, i trudnosci w oddychaniu, ale pani g mi powiedziala ze macica jest wysoko i podnosi przepone i to dlatego...

reklama
Do góry