reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

witam z rana :) wlasnie poczytalam do sniadanka coscie napisaly i postanowilam sie przywitac :)
u nas znowu pada a do tego przywiezli nam opal i strasznie sie tluka pod oknem !! wiec sie zgramolilam z lozka, zjadlam serek i juz mi lepiej :)

widze ze seks dalej rzadzi :) a to i dobrze bo jak sie nie da seksic to trzeba przynajmniej o tym pisac :)
moja niunka jaks sie dzis leniwie rusza ale pewnie jeszcze sie nie obudzila po sniadanku :)

reklama
witam z rana :) wlasnie poczytalam do sniadanka coscie napisaly i postanowilam sie przywitac :)
u nas znowu pada a do tego przywiezli nam opal i strasznie sie tluka pod oknem !! wiec sie zgramolilam z lozka, zjadlam serek i juz mi lepiej :)

widze ze seks dalej rzadzi :) a to i dobrze bo jak sie nie da seksic to trzeba przynajmniej o tym pisac :)
moja niunka jaks sie dzis leniwie rusza ale pewnie jeszcze sie nie obudzila po sniadanku :)
Ja zjadlam 2 kanapki z pasztetowa !!!!!!:eek: popilam kubkiem herbaty zielonej !
A teraz polykam ciasto biszkoptowe z galaretka i popijam jogurt !
wciaz czuje ze sie nie dpochalam i glodna jestem - to chore jest !:szok:

Moj maly za to zdarzyl mi juz obic zebra a teraz chyba spi ...bo cisza i spokoj :) :cool:

dziewczyny a wy tez czujecie ze macie mnej wod plodowych czy u mnie cos nie tak??
nie mam juz w srodku balona z woda tylko gdzie nie dotkne tam dziecko...

to juz niedlugo, wiec poki co zachowaj spokoj;-)
ale Ci dobrze masz juz 35 tydzien....
to juz zaraz mozesz rodzic:-)

poniekąd cieszę sie sie ze to juz tak daleko ale boje sie tez o porod hehe to jest moja najwieksza trauma. Jeszcze dzis zalicze wizyte u lekarza bo to moje przeziebienie wcale mi sie nie podoba, co z tego ze po 3 dniach bol gardla ustal i teraz po 3 dniach ustapil bardzo silny katar ale dzis oddychac prawie nie moge bo cala klatka piersiowa mnie boli i kaszlec juz tez nie moge, mysle ze bez wizyty sie nie obedzie bo pozniej sie to jeszcze nie doleczone przerodzi w jakies powazniejsze paskudstwo a w koncu tu chodzi o dobro moje jak i malenstwa... hehe
To moja pierwsza ciaza i poki co zaznaje wszystkich nie milych dolegliwosci. Mam nadzieje ze kiedys przy drugiej ciazy bede miala o niebo lepiej:)

ufff juz sie marwilam;-)
to jeszcze Cie Asiu wykorzystam poki jestes i zapytam o jedna rzecz, jak to jest z pepuszkiem na samym poczatku jak sie ubierze malucha to mu ubranko nie drazni tego??
NO wlasnie to jest jedyna rzecz ktorej niewiem !!!!!!! Jak Boga kocham ,zanim ja wzielam malego do domu jemu pepuszek juz odpadl ( lezal miesiac w szpitalu) ,i tego wlansie sie obawiam - ze nie bede wiedziala co z nim robic !:eek::eek: Jak widzialam bratowa jak przemywa skuchy kikut to az mna telepalo:sorry: .Maz bedzie musial sie tym zajac !

dobrze jest zeby go oslonic gazikiem i laciutko plasterkiem przykleic !!
NO wlansie polozne w szpitalu tez zaslanialy gazikiem pepek ,ale juz suchy kikut znowu moja bratowa tylko przemywala gazikiem i normalnie pampersa zakladala ...

ja jestem kompeltnie zielona w sprawie pepka !:eek:
Mnie to obeszlo bo maly juz kikuta nie mial ,ale za to nie ominela mnie przepuklina pepkowa ....Bozeeee to sie mialam !!!!!!!!!:eek:

reklama
NO wlasnie to jest jedyna rzecz ktorej niewiem !!!!!!! Jak Boga kocham ,zanim ja wzielam malego do domu jemu pepuszek juz odpadl ( lezal miesiac w szpitalu) ,i tego wlansie sie obawiam - ze nie bede wiedziala co z nim robic !:eek::eek: Jak widzialam bratowa jak przemywa skuchy kikut to az mna telepalo:sorry: .Maz bedzie musial sie tym zajac !
mi polozna mowila ze dziecko tego nie czuje...ale wyglad tego kikuta...
boje sie tego nejbardziej zebym mu krzywdy nie zrobila..ja pamietam ze moja siostra miala caly czas zaklejony ale ona miala jakas przepukline w tym i jej to sklejala mama tak mocno plastrem....

Do góry