reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
dacie wiarę..
już prawie weekend .. a pożniej ostatni tydzien pazdziernika i listopad.. no i tylko patrzeć jak w listopadzie zaczniecie co po niektóre na porodówkę gnac..
Boże to będą przeżycia.. :-D

No ja tez juz bym chciala zeby sie zaczelo. Tzn niech dzieciaczki siedza jak najdluzej ale bedzie co czytac, czym sie ekscytowac i zaczna sie nowe watki "pielegnacja niemowlaka", " jak przespac cala noc", "jak karmic" itd itp.... No i oczywiscie zdjecia, zdjecia, zdjecia naszych slodziakow .
A potem jeszcze narzekanie : kiedy moj brzuch wroci do normy, co z moimi cyckami, kiedy sie znow mozna kochac...; bezdie sie dzialo :)

Normalnie szok zlecialo ze hej ale my chyba na koniec zostaniemy juz widze ten stres ciekawe ktora bedzie ostatnia:)
zrobimy zawody.. ja się w grudniu z łóżka nie bede podnosic.. na świeta nawet podłóg nie umyje że już o oknach nie wspomnę :-D
zostawie to dla bartka.. a ja będę leżeć odpoczywac i zaciskac uda .. w Styczniu niech się dzieje wola Nieba :-D
No ja tez juz bym chciala zeby sie zaczelo. Tzn niech dzieciaczki siedza jak najdluzej ale bedzie co czytac, czym sie ekscytowac i zaczna sie nowe watki "pielegnacja niemowlaka", " jak przespac cala noc", "jak karmic" itd itp.... No i oczywiscie zdjecia, zdjecia, zdjecia naszych slodziakow .
A potem jeszcze narzekanie : kiedy moj brzuch wroci do normy, co z moimi cyckami, kiedy sie znow mozna kochac...; bezdie sie dzialo :)
oj będzie, będzie..
ja to zanim gdziekolwiek sie wybiore zdarze wam napisac
'jezuuu laski wody mi odeszły jadziem rodzić' :-D

a niedawno widziałysmy wypragnione dwie kreski..
jeszcze troche a zobaczymy wypragnione dwie nóżki dwie rączki..
no a niektore i 4 nóżki i 4 rączki..
bedzie co całowac :-D

zrobimy zawody.. ja się w grudniu z łóżka nie bede podnosic.. na świeta nawet podłóg nie umyje że już o oknach nie wspomnę :-D
zostawie to dla bartka.. a ja będę leżeć odpoczywac i zaciskac uda .. w Styczniu niech się dzieje wola Nieba :-D

oj będzie, będzie..
ja to zanim gdziekolwiek sie wybiore zdarze wam napisac
'jezuuu laski wody mi odeszły jadziem rodzić' :-D

a niedawno widziałysmy wypragnione dwie kreski..
jeszcze troche a zobaczymy wypragnione dwie nóżki dwie rączki..
no a niektore i 4 nóżki i 4 rączki..
bedzie co całowac :-D

Ja poniekad tez juz nie moge sie doczekac... chcialabym mala wziac na rerce wysciskac i wycalowac:-):-):-):-):-):-)
Też napisze do was zanim gdziekolwiek sie wybiore nawet jak bóle beda silne. w szpitalu tez bede mogla zdawac relacje ale nie bede was nadrabiac, bo co prawda laptopow nie mozna wnosic ale mam jeszcze przygotowany telefon na taka sytuacje :-D

hej,

ja tez czuje, ze koncowka coraz blizej,
listopad przeskoczyc i do Dzidki zostanie kilka chwil,

w zwiazku z tym zaczynam swoje nowe paranoje:)
typu - czy ja zauwaze, ze rodze :eek:? bo moze zazyje nospe i do spanka pojde...

Ależ ja mam smaka na kapustę kiszoną! Zakisiłam parę dni temu wielki baniok i resztę dałam do dużego słoika i czekam aż się zakisi.

Kiedy ginek może mniej więcej podać przypuszczalny termin kiedy będziemy się rozpakowywać? Bo oni to po czymś poznają.

Ja poniekad tez juz nie moge sie doczekac... chcialabym mala wziac na rerce wysciskac i wycalowac:-):-):-):-):-):-)
Też napisze do was zanim gdziekolwiek sie wybiore nawet jak bóle beda silne. w szpitalu tez bede mogla zdawac relacje ale nie bede was nadrabiac, bo co prawda laptopow nie mozna wnosic ale mam jeszcze przygotowany telefon na taka sytuacje :-D
ja wyśle masowego esiora do lasek jak urodze.. i tak co każda tak poczyni bo po to żeśmy se numery podały a co ! :-D

muszę psy na dwór wypuścić i coś do jedzenia zrobić, bo jadłam drożdżówkę o 8 rano i głodna jestem.
jak dobrze, że już weekend, mąż wróci i wreszcie nie będę sama od rana do wieczora.

Mea! jaki Ty kierunek robiłaś na agh?i co byś radziła mojemu K. zacząć? (bo on robi studium policealne w zawodzie technik wiertnik więc pewnie jakiś inny kierunek by mu się przydał).

cos na wydziale wiertnictwa nafty i gazu by mu sie przydalo ... ja konczylam geologie i inzynierie srodowiska ale na wydz. geologii /wiertnictwo tak tylko mialam w ramach przedmiotow technicznych !! no i wiercenia geologiczne i inzynierskie/

reklama
Do góry