reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

To i ja przywitam sie, u nas nocka ok, teraz Jula kima a ja jak zwykle przed kompem chociaz sprzątania mam trochę...jutro tesciowa zostaje z Jula na noc ;-);-);-)wiec trzeba troche dokladniej posprzatac:laugh2::laugh2::laugh2:a my szalejemy na panienkim i kawalerskim...ale przyznam sie ze nie chce mi sie isc :sorry::sorry::sorry:chyba zestarzałam sie:shocked2::shocked2::shocked2:

U nas dzisiaj mialo byc cieplo i slonecznie a tu leje i zimno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na dodatek stresuje mnie ta wizyta i kardiologa bo pani dr ma w planach połozyć nas w szpitalu:szok::szok::szok::szok:a ja za nic nie chce tam z Julą iść:no::no::no::no:wiec dziekuje za trzymanie kciuków, mam nadzieje że pomoga nam uniknąć odwiedzin szpitalnego łóżka - tzrymajcie jeszcze do 17.30 ok???

NATALCIA, HANIA, ALICJA, MARIANEK I OSKAREK ...zdróweczka maluszki

reklama
oczywiscie madziu bedziemy trzymac caly czas kciuki:tak:

my juz wrocilismy bo maly rozrabial krysztaly babci chcial tluc kwiatki przewracal itp. wiec zapakowalam malego do wozka i juz jestem a maly spi:tak:

a ja mam nawal pokarmu:szok: boze juz nawet nie pamietam kiedy tak mialam ostatnio ale teraz jak maly tylko raz w nocy je a tak nawet co godzine jadl i dzis od 7 jeszcze nie pil to mi sie uzbieralo:-D

Hej My wrocilismy ze spacerku obkupilam sie jakimis tandetnymi czasopismami dla kobiet i znalazłam w skrzynce na listy katalog z ikea:-D:-D:-):-) moj Filipek bardzo lubi spacerowac jak jest tak chlodno na dworze taki spokojny jest w wozeczku siedzi nieruchomo doslownie:-D:-D:-D:-D:-D

Madzienko, oczywiscie, ze trzymam kciuki

Dagulla, może ściągnij sobie i będziesz miała do kawki;-)

Tygrysku, no to masz ulubioną lekturkę - katalog Ikea.

A ja żeby nie było ze tak miło że już piątek, to juz sie zdążyłam wkurzyc, najpierw okazało sie ze pieprzony dhl trzyma nasz pilną przesylkę od poniedziałku, bo podobno nikogo nie zastali, a teaz jeszcze mąż zabulił u naszych "kochanych":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: sąsiadów 100 euro mandatu, jak ja nie cierpię tego chorego kraju

Madzienko, oczywiscie, ze trzymam kciuki

Dagulla, może ściągnij sobie i będziesz miała do kawki;-)

Tygrysku, no to masz ulubioną lekturkę - katalog Ikea.

A ja żeby nie było ze tak miło że już piątek, to juz sie zdążyłam wkurzyc, najpierw okazało sie ze pieprzony dhl trzyma nasz pilną przesylkę od poniedziałku, bo podobno nikogo nie zastali, a teaz jeszcze mąż zabulił u naszych "kochanych":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: sąsiadów 100 euro mandatu, jak ja nie cierpię tego chorego kraju
Oj tak Blizniaczku teraz robię kawusie i zabieram sie za katalog i przegląd prasy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DA Ty się kochana nie denerwuj pomyśl sobie ze juttro już weekend i odpoczniesz sobie zrelaksujesz :tak::tak::tak: za przesyłkę bym zagryzła kuriera ale Ty lepiej tego nie rob wypij meliske i sie zrelaksuj:tak::tak::tak:
Madziu trzymam kciuki!!!!!!!!!

:-D:-D:-D dzieki wielkie blizniaczku:-D

nie denerwuj sie slonce ;-) 100 euro no to neie malo ale nic juz na to nie poradzosz czasu nie cofniesz a przed toba weekend i to napewno udany:tak:

nam wplynelo wlasnie rodzinne tyle ze jeszcze 48 i sie teraz zastanawiam czy to jeszcze z tego co mialam czy juz przedluzone a niechce mi sie szukac do kiedy mielismy miec:-D bo decyzji do dzis nie dostalam:wściekła/y:

WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO DLA NATALCI, HANUSI, ALICJI, MARIANKA I OSKARKA :tak::tak::tak: Zobacz załącznik 174822

Buziaki ogromne i wszystkiego najpiękniejszego dla naszych kochanych maluchów dziś świętujących!!!
STO LAT I GRZECZNYCH RODZICÓW!!

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZONKA DLA NATALKI, MARYSI, HANI, ALI I OSKARKA

NATALCIA, HANIA, ALICJA, MARIANEK I OSKAREK ...zdróweczka maluszki
DZIĘKUJEMY KOCHANYM CIOTECZKOM A PAMIĘC

Hej My wrocilismy ze spacerku obkupilam sie jakimis tandetnymi czasopismami dla kobiet i znalazłam w skrzynce na listy katalog z ikea:-D:-D:-):-) moj Filipek bardzo lubi spacerowac jak jest tak chlodno na dworze taki spokojny jest w wozeczku siedzi nieruchomo doslownie:-D:-D:-D:-D:-D
Tygrysku moja też uwielbia spacery jak jest chłodno i znowu dzięki temu zaczęła mi usypiac w wózku:tak:

Aj dziewczyny ja ja Wam zazdroszczę tego że się nudzicie. Ja mam dzisiaj urwanie głowy. Dopiero od wczoraj Natalka jest w miarę grzeczna i pozwala coś zrobic bez siebie na rękach więc nadrabiam zaległości. A do tego jeszcze mój kochany mąż zamiast wracac do domu to na jakieś imieniny poszedł.
Tak więc jak któraś cierpi na nadmiar wolnego czasu to serdecznie zapraszam do pomocy. Zrekompensuje się super wyżerką w niedzielę

reklama

zazdrościmy..Jula po chorobie odzwyczajona od wózka wczoraj darla sie jak szalona:sorry::sorry::sorry::sorry:

Dzisiaj tez drze sie ale w domu, teraz na chwile przysnęla uffff:tak::tak::tak:

Do góry