G
Georgina
Gość
Ja wsunęłam WW, ale mam smaka na chlebek z Nutellą jeszcze:-)Ja wsunęłam Grześka, a teraz czekam na gościa ma mnie nawiedzić koleżanka która jest w 27tyg ciąży to sobie poplotujemy, jak dotrze....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wsunęłam WW, ale mam smaka na chlebek z Nutellą jeszcze:-)Ja wsunęłam Grześka, a teraz czekam na gościa ma mnie nawiedzić koleżanka która jest w 27tyg ciąży to sobie poplotujemy, jak dotrze....
moj tez tak ma...ale chyba do taty czuje dystans bo jak chce mezowi pokazac czasami to przestaje..i dziadkowi tez nie chce dokopac:-) (czytaj mojemu tacie nie tesciowi)![]()
U mnie też tak jest :-)U nas to samo rusza sie a jak tata chce poczuc to przestaje hehe niewiadomo dlaczego :-)
ale mam smaka na snickersa!!! napisałam mężowi że ma mi kupić dwa jak będzie z pracy wracał
głowa mnie boli i ciśnienie mam coś wysokie - aronia się skończyłatrzeba poprosić mamę o dostawę.
miłego weekendowania wika :-)nic dziewczyny lece jak zwykle sie zegnam w piatkowe popoludnie milego weekendu dla kazdej z was ... Samych radosci i jak najmniej przykrych dolegliwosci .... A dzieciaczki niech jeszcze nie wyskakuja ........Do poniedziałku ,,,,, no chyba ze znajde czasu troszke to napisze pare postów w weekend ale zazwyczaj maż nadrabia na caly tydzien i dostep do kompa ciezki hehe tzrymajcie sie !!!! Niech dzieciaczki sie ruszaja mocno i czule :-)
spokojnego weekendu i do pogadania w poniedzialekNIC DZIEWCZYNY LECE JAK ZWYKLE SIE ZEGNAM W PIATKOWE POPOLUDNIE MILEGO WEEKENDU DLA KAZDEJ Z WAS ... SAMYCH RADOSCI I JAK NAJMNIEJ PRZYKRYCH DOLEGLIWOSCI .... A DZIECIACZKI NIECH JESZCZE NIE WYSKAKUJA ........dO PONIEDZIAŁKU ,,,,, NO CHYBA ZE ZNAJDE CZASU TROSZKE TO NAPISZE PARE POSTÓW W WEEKEND ALE ZAZWYCZAJ MAŻ NADRABIA NA CALY TYDZIEN I DOSTEP DO KOMPA CIEZKI HEHE TZRYMAJCIE SIE !!!! NIECH DZIECIACZKI SIE RUSZAJA MOCNO I CZULE :-)