reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam Mamusie:-)
moje chłopaki wstały dzisiaj o 7 rano i przenieśli się do living roomu, więc mogłam sobie jeszcze pospać:tak: no ale wszystko co dobre - szybko się kończy. A do pracy, więc koniec spania:-(

Już nie pamiętam która z Was odniosła się do paszportu Ani. Dzięki. Niby nie są złe te zdjęcia, ale za główką Anulki jest cień i dlatego nie wiem, czy przejdą:confused:
mój Igor też miał cień po prawej stronie i nie było problemu:tak:

Andzulina moze maly wyczuwa ze tatusia nie ma i korzysta z okazji zeby mamusi podokuczc:rofl2:.
też mi się tak wydaje, bo jak A jest w domu, to Mały spędza z nim cały wieczór... i pewnie mu tego brakuje:-( a niestety przed nami "samotny" cały weekend:baffled: może nie zwariuję :sorry2:
uciekam na jakieś śniadanko, póki moje dzecię zajmuje się gadaniem do lampy;-)

reklama
Hej laski didi-powodzenia dasz radę :tak::tak:a ja padam mała jak z GPS budziła się co 2godz i oczywiście już buszuje :-) głodna to za bardzo nie była bo wypijała po 50 ml mleka i tak myślałam że może od dziś będę dawać jej herbatki w nocy jak sądzicie dziwi mnie to że na Aptamilu1 spała od położenia do 4 a jest od 1mies na Aptamilu2 i się budzi przecież on jest z kleikiem nie kumam myślę czy nie zmienić :tak: bo teraz zaczynaja sie kaszki np.malinowa wiec moze 1leprza co myslicie:-)

Ale ona sie budzi bo jest glodna czy poprostu sie budzi niemoze zasnac? Bo jesli jest glodna to nie mozliwe zeby byla to wina aptamilu2 bo jest bardziej wartosciowszy niz 1, nie na darmo jest dla hungry baby.A jesli sie poprostu buzi iniemoze spacmoze wlasnie za ciezko jej na zoladeczku?

a ja dopiero kuchnie ogarnęłam i pranie wstawiłam, no ale nawet mnie to nie dziwi bo ja nie chodze ja sie człapie
padniety.gif

didi powodzenia
fura_stripes2.gif

Czesc dziewczyny ja na momencik :-D

W Polsce sa takie czopki uspakajajace homeopatyczne VIBURCOL, moze slyszalyscie o nich :tak:?
Wiecie czy dostane tutaj cos podobnego????
Mamy okropne zabkowanie i mam masakre z mala:szok:
Pozdrawiam:-)

czesc mamuśki w ten deszczowy dzionek
5.gif
mój justin za to spał dzis do 9.00 hhhhe troche wiec pospalam po wczorajszym dniu...emili...ja miałam tak samo co 2 godziny w nocy mi justin wstawal w sumie kaszki podałam po 4 miesiacu były dosć gęste i spał mi troche lepiej
13.gif
spadam robic śniadanko bo już głodomory czekaja
5.gif
Dziś Gołota i Adamek ogladacie panie??DIDI POWODZENIA ZDASZ NAPEWNO TYLKO SIE NIE STRESUJ
2.gif
bina66 najlepszego z okazji urodzin sto latek

Ostatnia edycja:
Hello:-)
witam w ten jakże zimny i pochmurny poranek:dry:. Wczoraj Was tylko czytałam, a potem nie miałam siły pisać. Byłam z Anią na szczepionce przeciwko gruźlicy, jejku, jak ona żałośliwie się rzopłakała. Myślałam, że będę płakać razem z nią:zawstydzona/y::-(. Chyba się bardzo przestraszyła, ale potem, jak włożyłam ją do wózka to momentalnie usnęła i spała prawie cały czas:-):-):-). W domu była bardzo grzeczna i spokojna. Coraz mądrzejsze to nasze dziecko.

Już nie pamiętam która z Was odniosła się do paszportu Ani. Dzięki. Niby nie są złe te zdjęcia, ale za główką Anulki jest cień i dlatego nie wiem, czy przejdą:confused:

Mała pokwękuje, więc pędzę. Acha, witam nową mamę. W Balbriggan robimy zakupy w Lidlu:-D:-D:-D

Sławny Lidl dziś mają nawet 5 rocznice :-D:-D:-D

U nas dziś leje wieje ale raz na jakiś czas przebija się słońce. Pospaliśmy z młodym do 8.30 bo szanowny M poszedł do pracy więc nikt nam nie chodził po domu. Rano próbowałam wyrzucić psa na ogródek ale on nie cierpi deszczu więc zamknęłam go z młodym w pokoju i po 5 minutach był gotowy uciec przed nim nawet na deszcz :-p
Asienka_r z tego co wiem to przy Jervis na Henry St. jest fotograf i robi zdjęcia do paszportu. Cały czas myślałam ,ze wyrobienie polskiego paszportu jest proste :confused: tutaj taka niespodzianka :no:

reklama
Andziulina tylko, że my staramy się o polski paszport a tam są rygorystyczne wymogi... No nic, zobaczymy. Najwyżej będziemy biegać po Dublinie i znajdziemy nowego fotografa, który zrobi nowe zdjęcia...
koło Konsulatu jest fotograf i robi zdjecia do polskich paszportów ja tam robiłam
28.gif
107.gif

Ostatnia edycja:
Do góry