reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja pierdziele chyba sobie pampersy kupię :-D wtedy przynajmniej boki pewne w nocy ........ w szpitalach chyba daja takie z ligniny :nerd: przynajmniej u mnie

Ja pierdziele chyba sobie pampersy kupię :-D wtedy przynajmniej boki pewne w nocy ........ w szpitalach chyba daja takie z ligniny :nerd: przynajmniej u mnie

u mnie niestety tez !! ale jak zapytalam doktorka to mi powiedzial "zmienisz przed obchodem i bedzie dobrze" :)

a moja zapiekanka juz gotowa i czeka sobie grzecznie w piekarniku na wlaczenie :)

I ja mam chęci na zapiekankę:tak::-)

Jestem po wizycie- mam bezwzględny nakaz leżenia:-( jeżeli pomimo leżenia będzie nadal brzuch twardniał i bolało spojenie łonowe mam do szpitala się zgłosić:-(
Na dodatek zakażenie dróg moczowych mam i dostałam antybiotyk....
No więc będe leżeć- tylko że to nie takie proste przy trzylatku w domu:-(

AAA no i termin wg usg przesunął sie o tydzien na 12 grudnia ale lekarz uspokaja:tak:

I ja mam chęci na zapiekankę:tak::-)

Jestem po wizycie- mam bezwzględny nakaz leżenia:-( jeżeli pomimo leżenia będzie nadal brzuch twardniał i bolało spojenie łonowe mam do szpitala się zgłosić:-(
Na dodatek zakażenie dróg moczowych mam i dostałam antybiotyk....
No więc będe leżeć- tylko że to nie takie proste przy trzylatku w domu:-(

AAA no i termin wg usg przesunął sie o tydzien na 12 grudnia ale lekarz uspokaja:tak:

A powiedz mi po czym lekarz stwierdzil ze masz zakarzenie?Po wyniku moczu?

Nadrobiłam!!!
Ktora z was jest serialowa fanka Brzyduli?
Jesli chceie obejrzec nastepny odcinek to podaje stronke
BrzydUla

ja ja!!!!

Dzień dobry,

Stukam się herbatką z cytrynką. :-)

Trzymamy kciuki i zdaj koniecznie relacje. ;-)

Kopciuszku, Daffodill, Karnitynko - kurujcie się. Tym bardziej że atak jakiegoś grypska jest.

Pytanie na dziś: jak z Waszym apetytem. Ja od paru dni jem bardzo mało. Np. dwie kanapki na śniadanie i troche obiadu - zamiast całej porcji zjadam 1/3 i mam dość. Kolacji albo wcale albo coś malutkiego. Czyżby Młody już tak ze mnie nie zjadał?
rano 2 kromki chleba, później zupa albo trochę obiadu i kromka chleba na kolację-apetytu zero-jem bo muszę

Kochane, a jakie podkłady poporodowe przygotować ? ja się boję zwłaszcza tego dyskomfortu w nocy .....:baffled:
ja też się tego najbardziej boję bo jak będzie się za mnie tak lało jak podczas okresu to już mi się chce płakać

ja kupuje takie majtki ale bede je traktowac jednorazowo !!
[URL="http://www.allegro.pl/item778951331_wielorazowe_majtki_hartmann_poporodowe_najtaniej.html"]WIELORAZOWE majtki HARTMANN poporodowe NAJTANIEJ (778951331) - Aukcje internetowe Allegro
u mnie w szpitalu można tylko takie z siatki jednorazowe mieć chociaż ja bym chyba wolała zwykłe bawełniane:tak:

Laski dzisiaj zaczęłam 36 tydzień!!!!!
hip hip hurra!
nawet cisteczka dzisiaj zrobię!
aaaaa i pytanie do Was-też jesteście takie nerwowe?? czy to dotyczy tylko tych na fenoterolu?
ja już sama ze sobą nie wytrzymuję a najbiedniejszy jest mój mąż-wczoraj mało go garnkiem nie walnęłam i szczerze powiedziawszy nie wiem dlaczego bo mnie nie zdenerwował-jak tak dalej pójdzie to mnie do wariatkowa zabiorą:-D
Dafodill-wszystkiego naj

Kopciuszku tak,lekarz zakazenie dróg moczowych stwierdził po wynikach badań moczu.
aaaaa i pytanie do Was-też jesteście takie nerwowe?? czy to dotyczy tylko tych na fenoterolu?
ja już sama ze sobą nie wytrzymuję a najbiedniejszy jest mój mąż-wczoraj mało go garnkiem nie walnęłam i szczerze powiedziawszy nie wiem dlaczego bo mnie nie zdenerwował-jak tak dalej pójdzie to mnie do wariatkowa zabiorą:-D
Dafodill-wszystkiego naj

Kochana, jak ja sie wczoraj smiałam, do męża zadzwonił kumpel i podkoniec rozmowy zapytał jak ja się czuję a mąż pyta: psychichicznie czy fizycznie?? Bo psychicznie to jak rodwailer a fizycznie miś koala:-D:-D:-D

reklama
Do góry