reklama
To wszystko wina szalejących hormonów...czyli jeszcze nie muszę szukać dobrego specjalisty??![]()

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ale urodziny dzis ma maz od Dafodill !!!
wiec 100 lat dla meza !!
wiec 100 lat dla meza !!
Cześć Dziewczynki!
Nadrobiłam i mogę coś napisać.
Przede wszystkim dużo zdrówka dla przeziębionych! Uważajmy na siebie Kochane, bo jakieś wirusy w powietrzu latają.
Leżącym życzę nadal wytrwałości i oby dzidzie w brzuszkach jak najdłużej siedziały.
karolak fajnie, że się odezwałaś.
23marta jeszcze troszkę i będzie po remoncie.
daffodill wszystkiego naj dla męża.
Natalka ja na szczęście jestem spokojna (dużo bardziej niż przed ciążą), ale to dobrze, bo Sławek za to zrobił się nerwowy, a jeszcze teraz ma niezły sajgon w pracy, to już zupełnie. Ktoś musi łagodzić atmosferę. I gratuluję rozpoczęcia 36 tygodnia.
A do nas dzisiaj przyjeżdżają mój kuzyn i para znajomych, więc muszę zaraz mieszkanko ogarnąć. Na szczęście zapowiedzieli, że mam nic nie przygotowywać, tylko oni przyjadą i zrobią kanapki. Ja dorzucę do tego jakąś sałatkę, skromnie, ale będą mieli czym wódeczkę zagryźć
Przede wszystkim dużo zdrówka dla przeziębionych! Uważajmy na siebie Kochane, bo jakieś wirusy w powietrzu latają.
Leżącym życzę nadal wytrwałości i oby dzidzie w brzuszkach jak najdłużej siedziały.
Natalka ja na szczęście jestem spokojna (dużo bardziej niż przed ciążą), ale to dobrze, bo Sławek za to zrobił się nerwowy, a jeszcze teraz ma niezły sajgon w pracy, to już zupełnie. Ktoś musi łagodzić atmosferę. I gratuluję rozpoczęcia 36 tygodnia.
A do nas dzisiaj przyjeżdżają mój kuzyn i para znajomych, więc muszę zaraz mieszkanko ogarnąć. Na szczęście zapowiedzieli, że mam nic nie przygotowywać, tylko oni przyjadą i zrobią kanapki. Ja dorzucę do tego jakąś sałatkę, skromnie, ale będą mieli czym wódeczkę zagryźć
a dziękujemyCześć Dziewczynki!
A do nas dzisiaj przyjeżdżają mój kuzyn i para znajomych, więc muszę zaraz mieszkanko ogarnąć. Na szczęście zapowiedzieli, że mam nic nie przygotowywać, tylko oni przyjadą i zrobią kanapki. Ja dorzucę do tego jakąś sałatkę, skromnie, ale będą mieli czym wódeczkę zagryźć![]()

ja też byłam spokojna tylko coś się mi odmieniło od początku tygodnia i trwa do dziś-dziwnie się czuję-wszystkie emocje się we mnie kumulują i mam wrażenie,że zaraz wybuchnę

porażka ! na dłuższą metę jakoś tego nie widzę

Może to jest związane z tym unieruchomieniem w łóżku bo ja mam też czasem momenty wściekliznya dziękujemy
ja też byłam spokojna tylko coś się mi odmieniło od początku tygodnia i trwa do dziś-dziwnie się czuję-wszystkie emocje się we mnie kumulują i mam wrażenie,że zaraz wybuchnę
porażka ! na dłuższą metę jakoś tego nie widzę![]()

też mi się tak wydajeMoże to jest związane z tym unieruchomieniem w łóżku bo ja mam też czasem momenty wścieklizny![]()
ten bezruch mnie dobija
ale dzisiaj planuję chociaż na chwilę wyjść na dwór
ale masz czaderską żabę!!!

Natalka ja byłam nerwowa w pierwszym trymestrze, normalnie bez kija nie podchodź
Potem się jakoś wyciszyłam i nie powiem nawet mi z tym dobrze
Dziewczyny pisały coś podkładach i majtach. Ja jedne podkłady kupiłam w aptece i jedne mam z belli. Jak zabraknie, to Sławek zobowiązał się dokupić w aptece. Majtki jednorazowe mam takie siateczkowe, podobno lepiej oddychają niż z fizeliny.
Dziewczyny pisały coś podkładach i majtach. Ja jedne podkłady kupiłam w aptece i jedne mam z belli. Jak zabraknie, to Sławek zobowiązał się dokupić w aptece. Majtki jednorazowe mam takie siateczkowe, podobno lepiej oddychają niż z fizeliny.
reklama
mi szwagierka doniesie jak się skończą bo pracuje w szpitalu w którym będę rodzićNatalka ja byłam nerwowa w pierwszym trymestrze, normalnie bez kija nie podchodźPotem się jakoś wyciszyłam i nie powiem nawet mi z tym dobrze
moja malutka szaleje