reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U Nas impreza n maxa wiec wpadam tylko napisac ze zeberka pyszne
Dzieki Madziula za przepis!! Polecam!!!

Jutro z rana jade na Trodel a potem na obiadzik zostalismy zaproszeni wiec gotowac nie trzeba :))

Uciekam do gosci papa

Witam! WEybaczcie ale nie nadrobie:no:Ja dopiero teraz ... Rano A. wrócił wcześniej z pracy po 9 i obudził mnie i Zuzię. I do mnie hasło że narzekam ze Zuzka wczesnie wstaje. Akurat dzis wyjatkowo było po 9 a ona spała:szok:-no i ja tez:biggrin2:
Potem cos z autem zaczęło sie dziać-mąż mówi łożysko koszt ok 60zł. Pojechałam do sklepu a oni mi mówią że to nie łozysko ale jak chce to są po 180zł (potrzebne 2szt:szok:) wyszłam stamtąd.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Przyjeżdżam do domu power mi sie włączył mysle umyje okno zrobie cosik na jutro do jedzenia, posprzatam... i goscie pukaja do drzwi:baffled: Oczywiście wzięłam sie za gotowanie o 20 o sprzataniu nie wspomne:no:

hej hej hej :-D
melduje że żyje- M ogląda walke a ja ide teraz wziąć prysznic-juz mnie krocze nei boli tylko swędzi cholernie- no ale znieść się da luzikiem w porównaniu do tego co był wcześniej;-)

niestey nie dam rady nadrobić co pisałyście.....
jeszcze tylu gości ma przyjść że ja Cieeee:-D

ale teraz to już mga zacząć przychodzić jak mnie juz tak nie boli..
tyle że jescze nie bardzo umie zalożyc spodnie- bo mam wiekszosc ciasną-mieszcze se tylko w jeansy z 6 miesiąca i sa ciasnawe- i dlatego krocze mnie w nich cholernie uciska i swedzi:dry: disaj godzine w nichbylam i myslalam ze zaraz włoże sobie tampaluchy i zaczne drapać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Medeuska ja miałam cesarke ale szwy swędza mnie do dziś-czasami. Drapie sie a mąż mówi że gdzie mnie tam swędzi:-D Siostra po porodzie jutro 3 m-ce i mówi do mnie dzisiaj że źle ja zszyli bo ja boli "żeby chłopu 3 m-ce nie dać":-D:-D:-D

A mój mąż tak namiętnie szykował sie na walke od godz. 19. A od 22 słysze chrapanie-budzę go i pytam jak gołota a on do mnie-" to ty nie patrzyłaś?":-D

hej hej hej :-D
melduje że żyje- M ogląda walke a ja ide teraz wziąć prysznic-juz mnie krocze nei boli tylko swędzi cholernie- no ale znieść się da luzikiem w porównaniu do tego co był wcześniej;-)

niestey nie dam rady nadrobić co pisałyście.....
jeszcze tylu gości ma przyjść że ja Cieeee:-D

ale teraz to już mga zacząć przychodzić jak mnie juz tak nie boli..
tyle że jescze nie bardzo umie zalożyc spodnie- bo mam wiekszosc ciasną-mieszcze se tylko w jeansy z 6 miesiąca i sa ciasnawe- i dlatego krocze mnie w nich cholernie uciska i swedzi:dry: disaj godzine w nichbylam i myslalam ze zaraz włoże sobie tampaluchy i zaczne drapać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
no to ja czekm na zaproszenie
Medeuska ja miałam cesarke ale szwy swędza mnie do dziś-czasami. Drapie sie a mąż mówi że gdzie mnie tam swędzi:-D Siostra po porodzie jutro 3 m-ce i mówi do mnie dzisiaj że źle ja zszyli bo ja boli "żeby chłopu 3 m-ce nie dać":-D:-D:-D
hehe 3 mce - skads to znam :sorry2:
I co było do przewidzenia Adamek wygrał:tak::tak::tak::tak:
jasne Adamek byl dla niego za szybki :cool2:

no ale tak
w Miss nie wygrala moja faworytka... (nr 2 lub 8) wiec dupa blada potem z m zasiadlismy do ogladania walki ale szybko sie skonczyla haha
jakos tak stawialismy na Adamka :tak:

ok ja zmykam bo mlody sie cosik wierci...
a nie chce go obudzic...
moj m czeka dalej na teefo od rodzicow ale Ci sie chyb a dobrze bawia bo jakos nie dzwonia...
no ale mamuska sie tak odstrzelila ze :szok::szok::szok:

ok ja spadam...:blink::blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczyny Najpierw samolubnie Pierwsza mega ciezka nocka za nami
Oliwka zjadla Mleko z kaszka z butli o 22 i poszla spac Obudzila sie o 24,20 z placzem Najpierw staralam sie ja uspokoic I glaskalam ja i mowilam do niej ciiiiiiiiiii Ale Oliwka sie nakrecila wiec wyciagnelam ja z lozeczka ale nie uspokoila sie tylko coraz bardzie plakala Zdecydowalam sie dac jej wode zabarwiona mlekiem I wypila 100 ml ale nie zasnela i dalej plakala Wzielam ja do siebie do lozka I ona przysypiala na 1-3 minuty i zas plakala Mialam juz do niej takie nerwy ze mowialm do niej powaznym i stanowczym glosem OLIWKA USPOKUJ SIE itp i uspakajala sie na kilka minut i zas ryk Wkurzylam sie obrucilam sie do niej plecami Ona plakala Ale w koncu padla z tego placzu Wprawdzie byla juz 4 ale padla i spala do 7 starego czasu :-)
SUKCESEM JEST TO ZE NIE JADLA MLEKA W NOCY 6,5 GODZINY jeszcze nigdy tak dlugo w nocy bez mleka nie byla Wiec jak na pierwszy raz to i tak postep :-)
Mnie sie marzy aby np jak zje o 22 tak pozniej o 6/7 rano mlkeczko A pozniej to karmienie o 22 przesunelabym na wczesniej No ale malymi kroczkami Ale juz bylam w nocy zalamana I zla ze musialam jej dc tego slabego mleka ALE I TAK JESTEM TERAZ ZADOWOLONA BO SUKSES W POSTACI 6,5 GODZIN JEST :-)

Oliwka juz nie spi Skacze po lozku Ja was poczytam teraz :-)

wiki Julia to bardzo ładne imię :tak::tak::tak:
a waga 3,5 to super:tak::tak::tak::tak:

Miała byc Oliwia ale wkoncu wybrali Julie
Julka to sliczne imie :tak:A waga 3,5 super GRATULACJE :tak:
Lepsze 10 dni niż nic:-p:-p:-p:-p
dokladnie ;-)
Chyba z mężusiami czas spędzają, a mój siedzi właśnie obok mnie i tv ogląda i od czasu do czasu mi dokucza:-p:-p:blink::blink:
Ja z moim to mialam wczoraj przesrane Klocilismy sie co chwile G mial jakis zly dzien jak sam pozniej przyznal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no tak sam nie powie a mamusia moze sie tylko domyslac co dziecku sie dzieje.Trzymam kciuki za 7 rano;-)

no to czekamy na fotki pokoiku

piekne imie

swieta prawda:tak:

no ba trzeba sie cieszyc tym co sie ma

Dorota ja bym nie dawala mleka z woda trzymam kciuki za 1 wariant

A ja zmeczona na maxa
Wrocilam z zakupow najpierw latalam za plaszczykiem dla Laury i wkoncu sie udalo:-)
WEszlam do sklepu Zara i kupilam Lali plaszczyk bylam juz zrezygnowana bo nigdzie nic nie maja same badziewie a jak byl fajny plaszcz to nie bylo rozmiaru:-(
Jestem zadowolona Laura jak zalozyla to mi powiedziala tak: mamo kup plaszcz dla Laury:-D:-D
Potem zakupy w Realu i stanie w kuchni miesko w piekarniku a ja salatke jeszcze musze machnac:sorry2: ale zagladanac musialam:-D
Ciesze sie ze zakupki udane I Lala zadowlona
Ja tez wody zabarwionej woda nie chcialam dac ale jednakdalam ale iatk jest sukces :tak:Moze na nia podziala jak raz choc dam jej taka wode z mlekiem ZOBACZYMY
No to masz dobrze

A gdzie sie wybierasz.
Dorotko ja nauczyłam Kamilka na samą wode było trudno ale sie udało i te ząbki co mu sie zaczeły psuc zatrzymały sie i dalej sie nie psują
A ile mial Kamilek jak go oduczalas ?Tez ci jadl tyle w nocy ?I co nocki mialas nieprzespane jak przechodzilas na wode? a teraz juz pewnie nic je je i nie pije w nocy?
Fajnie ze wieczor sie udal:tak::tak::tak:Tylko skad to okropne samopoczucie:baffled:
Zdrowiej nam szybciutko Kochana:-):tak:

Ladne imie,ladne:-):tak:Moja siora miala miec Julke ale po porodzie wyrosl Jej siuraczek:-D:-D;-)
No i waga bardzo ladna:tak::tak::tak:

Tak jest juz w domu:tak:Przyjechal o 2;30 w nocy:-)Wiki sie przebudzila wiec od razu chciala lale ktore Im przywiozl:szok::-D:-D:-DRano jak M siedzial w kuchni i Dominik wszedl do kuchni to w pierwszej chwili nie wiedzial kto to jest i sie wycofal:-D:-D:-DAle pozniej juz zakumal:-):tak:
Teraz juz sie normalnie z Nim bawia:tak::tak::tak:

A wlasnie ze zajrzalam:-p:-p:-p:-)

To nie jest tak malo:tak::tak::tak:Tym bardziej ze czesto przyjezdza:-):tak:
Moj teraz wyjezdza we wtorek wieczorem:tak::tak::tak:
Siedz z mezem i naciesz sie nim :tak:Do wtorku jeszcze jest troszke czasu :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry