anaconda27
styczniówka2006
U mnie też mąż boks na polsacie ogląda, ja Maję zagoniłam do łóżka a sama do kompa na trochę zasiadłam;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to ja czekm na zaproszeniehej hej hej
melduje że żyje- M ogląda walke a ja ide teraz wziąć prysznic-juz mnie krocze nei boli tylko swędzi cholernie- no ale znieść się da luzikiem w porównaniu do tego co był wcześniej;-)
niestey nie dam rady nadrobić co pisałyście.....
jeszcze tylu gości ma przyjść że ja Cieeee
ale teraz to już mga zacząć przychodzić jak mnie juz tak nie boli..
tyle że jescze nie bardzo umie zalożyc spodnie- bo mam wiekszosc ciasną-mieszcze se tylko w jeansy z 6 miesiąca i sa ciasnawe- i dlatego krocze mnie w nich cholernie uciska i swedzidisaj godzine w nichbylam i myslalam ze zaraz włoże sobie tampaluchy i zaczne drapać
![]()
hehe 3 mce - skads to znamMedeuska ja miałam cesarke ale szwy swędza mnie do dziś-czasami. Drapie sie a mąż mówi że gdzie mnie tam swędziSiostra po porodzie jutro 3 m-ce i mówi do mnie dzisiaj że źle ja zszyli bo ja boli "żeby chłopu 3 m-ce nie dać"
![]()
jasne Adamek byl dla niego za szybkiI co było do przewidzenia Adamek wygrał![]()
wiki Julia to bardzo ładne imię
a waga 3,5 to super![]()
Julka to sliczne imieMiała byc Oliwia ale wkoncu wybrali Julie
dokladnie ;-)Lepsze 10 dni niż nic![]()
Ja z moim to mialam wczoraj przesrane Klocilismy sie co chwile G mial jakis zly dzien jak sam pozniej przyznalChyba z mężusiami czas spędzają, a mój siedzi właśnie obok mnie i tv ogląda i od czasu do czasu mi dokucza![]()
Ciesze sie ze zakupki udane I Lala zadowlonano tak sam nie powie a mamusia moze sie tylko domyslac co dziecku sie dzieje.Trzymam kciuki za 7 rano;-)
no to czekamy na fotki pokoiku
piekne imie
swieta prawda
no ba trzeba sie cieszyc tym co sie ma
Dorota ja bym nie dawala mleka z woda trzymam kciuki za 1 wariant
A ja zmeczona na maxa
Wrocilam z zakupow najpierw latalam za plaszczykiem dla Laury i wkoncu sie udalo:-)
WEszlam do sklepu Zara i kupilam Lali plaszczyk bylam juz zrezygnowana bo nigdzie nic nie maja same badziewie a jak byl fajny plaszcz to nie bylo rozmiaru:-(
Jestem zadowolona Laura jak zalozyla to mi powiedziala tak: mamo kup plaszcz dla Laury
Potem zakupy w Realu i stanie w kuchni miesko w piekarniku a ja salatke jeszcze musze machnacale zagladanac musialam
![]()
A ile mial Kamilek jak go oduczalas ?Tez ci jadl tyle w nocy ?I co nocki mialas nieprzespane jak przechodzilas na wode? a teraz juz pewnie nic je je i nie pije w nocy?No to masz dobrze
A gdzie sie wybierasz.
Dorotko ja nauczyłam Kamilka na samą wode było trudno ale sie udało i te ząbki co mu sie zaczeły psuc zatrzymały sie i dalej sie nie psują
Siedz z mezem i naciesz sie nimFajnie ze wieczor sie udalTylko skad to okropne samopoczucie
Zdrowiej nam szybciutko Kochana:-)
Ladne imie,ladne:-)Moja siora miala miec Julke ale po porodzie wyrosl Jej siuraczek
;-)
No i waga bardzo ladna
Tak jest juz w domuPrzyjechal o 2;30 w nocy:-)Wiki sie przebudzila wiec od razu chciala lale ktore Im przywiozl
Rano jak M siedzial w kuchni i Dominik wszedl do kuchni to w pierwszej chwili nie wiedzial kto to jest i sie wycofal
Ale pozniej juz zakumal:-)
Teraz juz sie normalnie z Nim bawia
A wlasnie ze zajrzalam:-)
To nie jest tak maloTym bardziej ze czesto przyjezdza:-)
Moj teraz wyjezdza we wtorek wieczorem![]()