reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Kochana mój "malutki" synek do tej pory każe sobie wyłączyć światło kiedy położy się wieczorem do łóżka;-) a szanowny M. nie lubi sam zostawać w domu :-D:-D:-D
Apropo's ciemności.. Mój szkrab nie boi się ciemności
7.gif

Od urodzenia śpi przy świetle..najpierw przy lampkach choinkowych ale jak się spaliły to przy lampce nocnej - bo mi łatwiej wstawać do niego karmić i jak sobie postękiwał to od razu go widziałam co się dzieje..hehe
smil2.gif

W każdym razie od tygodnia gaszę światło i ciemność mu niestraszna
1002.gif

Ale jak zapalam lampkę to robi się jakoś tak jasno, że pierwszym razem mój słodziak myślał, że to już dzień i figlował..eh..dopiero jak zgasiłam światło po karmieniu to zakumał, że trzeba iść spać.. Eh mądre te moje dziecko :happy2:
Ciekawe jak będzie za kilka latek...:cool:
(...) a ja dzisiaj wybieram się na kawkę do Frog, tylko trzeba będzie patrzeć, kiedy nie pada, żeby dobiec do samochodu ;-)
Pozdrów Frog bo cosik mało jej tu..a co do deszczu..eh a ja biegam pomiędzy kroplami
1805.gif
na szczęście dziś chyba nie będę musiała bo świeci nadal słoneczko..
1813.gif

Hello, hello

Lubiczanko, wszystkiego najlepszego... Zdrowia, szczescia pomaranczy niech Ci mezus nago tanczy:-D Zdrowia, szczescia i slodyczy mama_ady Tobie zyczy:-D:-D:-D Ladnie???:-)

Co do walki, to z gory bylo wiadomo, ze wygra Adamek. Nie lubie ani jego ani tym bardziej Goloty. Ale szkoda mi go bylo, bo taki byl smutny jak przegral...:sorry2::sorry2:

A my idziemy dzisiaj na roczek do kolezanki Ady:-) Trzeba jakies ladne zyczenia na internecie wyszukac.

Milego dnia

My musimy świecić małej taką malutka lampeczkę, oczywiście nie przy łóżeczku, bo jak zaciągniemy rolety to bardzo ciemno jest i nic nie widać:-):-):-). No ale jak zapalamy normalna lampkę to mała też kuma, że już dzień i można pobrykać. Dzisiaj z tatusiem o 7 rano sie tak bawili:-D:-D:-D

Dla mojego szkraba;-):-D:-D nie tyle stanowi problem ciemność co zgaszenie sobie światła :-D:-D:-D ale to już raczej mały leniuszek się w nim odzywa :-D:-D:-D
I dlatego potrzebuje dziewczynki bo one są takie kochane i samodzielne;-);-)

Heja!U nas pogoda narazie bez deszczu.ale dalej niz do ogrodka sie nie wybieram.
Co do ciemnosci moje dziecko sie nie balo , a teraz po 3 latch nagle przyszedl okres na strachy Wogole zaczal sie bac wielu rzeczy.Przychodzi taki okres u dzieci ze zaczynaja sie bac dziwnych rzeczy.
du17.gif
[/IMG]Zmora mojego synka sa muchy.Strasznie sie ich boi, wpada w histerie jak je widzi
smil2.gif

Witam
Pogoda dzis w kratke my własnie zjedlismy rosołek i zmykamy na spacer:)
Pózniej druge danie i znajomi nas maja odwiedzić sernik jest juz gotowy wiec bedzie uczta:)
Miłego dnia:)

Więc ja wczoraj szukałam w inte.czy to normalne :tak:więc dzieci 6-7-8lat mają swoją wyobraznie :-Dniby wiedzą że duchów nie ma ale ich wyobraznia jest silniejsza że duch wyjdzie z szafy że ktoś zapuka itd.po przeczytaniu zapytałam syna czy tak jest on mi odpowiedział że tak i nie umiał mi tego wytłumaczyć samo przejdzie niby;-)....więc będę stała przy tych schodach tak długo jak będzie trzeba .....:-) przecież to mój synuś

Ja przelotem-chciałam być na bieżąco...
DZIEKUJĘ ŚLICZNIE ZA WSZYSTKIE ZYCZENIA:tak::-)Kochane jesteście...
MartaF-a no troszkę latam-jak baba jaga(z tym,że na odkurzaczu a nie miotle-z reszta Dadzia nie chce mi swojej urzyczyć;-):-D)
Miłego dnia i pewnie do potem:tak:

reklama
Więc ja wczoraj szukałam w inte.czy to normalne :tak:więc dzieci 6-7-8lat mają swoją wyobraznie :-Dniby wiedzą że duchów nie ma ale ich wyobraznia jest silniejsza że duch wyjdzie z szafy że ktoś zapuka itd.po przeczytaniu zapytałam syna czy tak jest on mi odpowiedział że tak i nie umiał mi tego wytłumaczyć samo przejdzie niby;-)....więc będę stała przy tych schodach tak długo jak będzie trzeba .....:-) przecież to mój synuś

:tak::tak: dokładnie tak. Mój "wierzy":-) w Świętego Mikołaja, wróżkę zębuszkę bo jeden przynosi prezenty a druga "kasę":-D:-D

Do góry