G
Georgina
Gość
To już wiem która Eliza.ja rozumiem moją Lenkę bo Ona w sumie już może wychodzić ale Gabrysi to już nie
trzymajcie się Kochane!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już wiem która Eliza.ja rozumiem moją Lenkę bo Ona w sumie już może wychodzić ale Gabrysi to już nie
trzymajcie się Kochane!!!
Dopiero teraz mam czas do was zajrzeć choć moje dziecko nie pospało godzinę dłużejZa to mąż był wniebowzięty bo szedł na rano i moł dłużej pospać:-)
Mi tam się nie chciało na walkę czekać....wystarczyło mi poznać wynik;-)
Kasiekkrk co do twojego snu...ja się tak ostatnio zastanawiałam...wizytę mam 12 listopada..to będzie 36 tydz..jak ginowi się spodoba to każe mi przyjść za 2 tyg na usg ( zawsze tak zapisują ..za 2 tyg) to już będzie 38tydz...a jak prędzej zacznę rodzić???? Skąd będą wiedzieli że mały nie zmienił pozycji i dalej leży główką w dół?
Z Hanię akurat tak trafiłam że urodziłam 3 dni po usg:-) w 38 tyg i 4 dniu ciąży!
A tak wogóle to ostatnio stwierdziłam że w pierwszej ciąży nie bałam się tak wszystkiego bo nie znałam tylu przypadków leżenia i twardnienia..skurczu itp:-):-):-)
Żyłam sobie w błogiej nieświadomości i po prostu wychodziłam z założenia że wszystko musi być dobrze:-)
A jak teraz czytam co chwila że kolejna z nas musi leżeć, nie mówiąc już o porodzie Jutki![]()
jak Wam się to widzi?
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro i Kubuś Puchatek samoprzylepna bordiura 5m x 10,6cm (788517692) - Aukcje internetowe Allegro
naszło mnie na puchatkowy pokoik, lampka już wisi![]()
Emira koniecznie pochwal się nowym nabytkiem jak przyjdzie
I mi ta skóra swędzi i swędzi:-( smaruję ją ale to przynosi ulgę na chwile:-(