reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

witam sie!!!!
a co tu takie pustki ja pierwsza??
zmykam bo z glodu przymieram ze tak nieskromnie dodam ja juz od 7 na nogach ahhh te moje dziecko jak ja powiem Bartoszkowi ze wstane to ona sie zawsze tak wczesnie obudzi a jak on wstaje to do 10 potrafi spac ahhhh

reklama
Heja babki to ze tu pustki to malo powiedziane :/ Ahh a u mnie Nadinka ma katarek ... :( Musze isc do apteki zobaczyc co jeszcze maja na przeziebienie :((
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

poprawka Nadinka ma juz goraczke 38 ;( serce mnie bolii jak na nia patrze ;( bidulka lezy i mruga oczkami tylko ;((((( Dalam jej calpol i ma oklad na glowce wiec mam nadzieje ze zbije goraczke ! Damian idzie do apteki po nurofen podobno duzo lepszy jest i po czopki ... :((

Ostatnia edycja:
a nszae dziecko juz siedzi!!!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiem ze to bardzo niezdrowe tak wczesnie ale za zadne skarby nie chce lezec sama sie podnosi i jak usiadzie to jest happy i moze tak spokojnie sie bawic przez godziny a tylko ja poloze i ryk i co tu robic?
moze przez to ze mieszana to taka afrykanska baba z niej. jej wszystkie afrykanskie kolezanki juz dawno siedza a jedna to od 4 miesiaca w chodziku jest:szok: ale ja oglaszalam wszem i wobec ze do piatego miesiaca sie nie ruszamy i masz tu babo placek:baffled::baffled::baffled:

a nszae dziecko juz siedzi!!!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiem ze to bardzo niezdrowe tak wczesnie ale za zadne skarby nie chce lezec sama sie podnosi i jak usiadzie to jest happy i moze tak spokojnie sie bawic przez godziny a tylko ja poloze i ryk i co tu robic?
moze przez to ze mieszana to taka afrykanska baba z niej. jej wszystkie afrykanskie kolezanki juz dawno siedza a jedna to od 4 miesiaca w chodziku jest:szok: ale ja oglaszalam wszem i wobec ze do piatego miesiaca sie nie ruszamy i masz tu babo placek:baffled::baffled::baffled:

Noo to fajnie ze juz siedzii Najwidoczniej dziekii korzenia afrykanskim taka bardzo silna jest :))

A ja z Nadia obie lezymy w lozku ... Tatko obiad robii a ja sie fonem bawie a. Adinka kuka co robie i cichutko lezy ... Tak mi jej szkoda ;((((((

hej kobietki.pogoda jest normalnie nieciekawa.byłam z małą w kościele i jak wyszłam po mszy to trochę mnie zmoczyło:baffled: a nie miałam ani parasola ani kurtki przeciwdeszczowej z kapturem:shocked2: jak doszłam do domu to ze mnie leciało.a w kościele to tylko kilometrów narobiłam bo ta moja mała zołzunia nawet chwili nie posiedziała:no:
Olivca a co ta twoja mała taka do przodu?aż strach pomyśleć co będzie dalej:sorry2:
Sylcia biedna ta twoja Nadinka:-( miejmy nadzieję że na katarze się skończy bo pogoda jest teraz taka podła że nietrudno o choróbsko

jejku najpierw moja chora, teraz sie Nadinka rozchorowala.... ja przestalam miec katar to teraz Barta meczy i tak w kolko, ale sie przypaletaly chorobska ahhhh:-:)baffled:

reklama
Do góry