reklama
ehhh a nie marudzilam do tej pory... tak bardzo
wczoraj jak wstalam, to zauwazylam po nocy obnizenie sie brzusia... i to fakt, lepiej mi sie oddycha, nie sapie tak bardzo jak jeszcze niedawno hehehe
teraz siedze i co chwile czuje okropne klucie...bo ja wiem gdzie to dokladnie? to chyba tak, jak niektore z Was pisaly, jak by ktos kopnal w krocze.... okropienstwo... a moze jednak USG ma racje i urodze 6, a nie 22 listop(OM)...?? wiem wiem, pocieszam sie :-)
milej nocki dziewczynki :-)
wczoraj jak wstalam, to zauwazylam po nocy obnizenie sie brzusia... i to fakt, lepiej mi sie oddycha, nie sapie tak bardzo jak jeszcze niedawno hehehe

teraz siedze i co chwile czuje okropne klucie...bo ja wiem gdzie to dokladnie? to chyba tak, jak niektore z Was pisaly, jak by ktos kopnal w krocze.... okropienstwo... a moze jednak USG ma racje i urodze 6, a nie 22 listop(OM)...?? wiem wiem, pocieszam sie :-)
E
etna36
Gość
To jesteś trzecia która ma taki sam suwaczekokropienstwo... a moze jednak USG ma racje i urodze 6, a nie 22 listop(OM)...?? wiem wiem, pocieszam sie :-)

xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
a ja siedze i sie drapie... dzis poprostu nie wyrabiam. Do tego wymiotuje kwasami :-
-
zawstydzona/y: a nogi mojego syna czuje prawie w gardle... kiedy to okropienstwo sie skonczy 

:-( a wczoraj troszke pospalam no to dzis juz nie moze byc dobrze.... achhhh...

a ja siedze i sie drapie... dzis poprostu nie wyrabiam. Do tego wymiotuje kwasami :--
zawstydzona/y: a nogi mojego syna czuje prawie w gardle... kiedy to okropienstwo sie skonczy
:-( a wczoraj troszke pospalam no to dzis juz nie moze byc dobrze.... achhhh...
Bidulka... Na szczęście już bliżej niż dalej...
MONIA-AREK
Fanka BB :)
Widze, ze nie jestem sama o tej porze... jak miło. CHoc wolałabym sie wyspac. Od 1,5 godz sie przewracałam, ale ile mozna?? Szlag juz czlowieka trafia
Tez wczoraj i przedwczoraj miałam bole w dole brzucha, ale w krocze nikt mnie 'nie kopał' ;-). Siostra po miescie i sklepach mnie tak przegoniła, że moze juz wiem, że może to byc niezły sposob na przyspieszenie. Ale jak zaczelo bolec, to powiem wam, że sie troche przestraszyłam, ze to moze byc 'już'.

Tez wczoraj i przedwczoraj miałam bole w dole brzucha, ale w krocze nikt mnie 'nie kopał' ;-). Siostra po miescie i sklepach mnie tak przegoniła, że moze juz wiem, że może to byc niezły sposob na przyspieszenie. Ale jak zaczelo bolec, to powiem wam, że sie troche przestraszyłam, ze to moze byc 'już'.
Kobietki... Całą noc męczyłam się z bólami jak na @... Strasznie intensywne były, ale to nie są skurcze... W sumie ból nadal jest. Na dodatek jakies zapowietrzenie mnie wzięło... w żołądku mam powietrze... BOLIIIII jak cholerka... Całą noc się przewracałam i czekałam na odzinę 6 żeby wcześniej nie wstawać... Boli... A wczoraj miałam plamki krwi....
mamulica
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wszystkie życzenia urodzinowe!!!
No właśnie ja też mam bóle jak na @ tylko bez ładu i składu - ani regularne, ani nic

Natalunia, ja też mam wrażenie, że całe jelita i żołądek są zapowietrzone

No właśnie ja też mam bóle jak na @ tylko bez ładu i składu - ani regularne, ani nic

Natalunia, ja też mam wrażenie, że całe jelita i żołądek są zapowietrzone

mamulica
Heloł dziewczyny!!! Co tu dziś tak pusto?!?! Mam nadzieję, ze nie wszystkie na porodówce
:-)???
Ja chcę też już rodzić!!! Wszystko mnie boli - miednica, biodra; ciągle mi niewygodnie!!! A poza tym marzę, zeby juz widzieć małego i już mieć tę cholerną pewność że jest ok!!!!

Ja chcę też już rodzić!!! Wszystko mnie boli - miednica, biodra; ciągle mi niewygodnie!!! A poza tym marzę, zeby juz widzieć małego i już mieć tę cholerną pewność że jest ok!!!!
reklama
Czesc wszystkim, ja w sumie dobrze sie czuje. W sobote pierwszy raz poczulam chyba skurcze- tak jakby ktos scisnal mnie za pochwe i po chwili puscil(czy to mogl byc skurcz??) . Poza tym mam jakies dziwne uczucie wilgotnosci , tak jakbym sie pocila na dole ale jak pojde do lazienki sprawdzic to jest sucho- czy ktoras tez tak ma?? Jutro na badanko paciorkowca i zastanawiam sie czy musze sie jakos specjalnie przygotowac do tego??
Witam jeszcze raz ;-)
Witam jeszcze raz ;-)